Bulvár Horoszkóp

2016. JANUÁRI HOROSZKÓP

KOS:

Jegyed uralmi bolygója, a Mars a Skorpió jegyébe lép. Nem ismersz lehetetlent, állandóan bizonyítani akarsz. Mindez a Mars hatására még fokozódik. Céltudatos vagy, aki vezetni akar. Minden akadály kihívás számodra. Nagy szerelemmel, de az is lehet, hogy nagy csalódással indul az év számodra. Hogy melyik valósul meg, az csak rajtad múlik.

BIKA:

Az érzelem nagyon fontos számodra. Fontos a megszerzett dolgok megtartása, különösen az, ami szép és különleges. Az év első hetében a rokonok közül valaki felbosszant. Úgy is mondhatjuk, hogy borsot tör az orrod alá. Emiatt a családi béke meginog. Próbálj meg nyugodt, higgadt maradni, és a harmónia hamarosan helyreáll.

IKREK:

A tárgyaknak a pusztán birtoklása nem elegendő számodra. Mindent szeretnél aprólékosan tanulmányozni. Mozgásigényed a Marsnak a Merkúrral alkotott ösztönző fényszöge fokozza. Megnő az utazási kedved, de ha utazást terveztél, a nagyobb, külföldi utakat inkább tavaszra, vagy nyárra halaszd.

RÁK:

Lelki érzékenységed páratlan. Hangulatod változó. Ha valakivel nem szimpatizálsz, azt ellenségnek véled, és ellenszenves számodra. Középpontba kerül a család, és mindent megteszel annak érdekében, hogy megteremtsd az anyagiakat. Rajtad múlik, hogy a családtagokkal való kapcsolat is harmonikus maradjon. Az ereje teljében levő Mars az ötödik sorsterületen tartózkodik. Szerelmi életed intenzívebbé teszi.

OROSZLÁN:

Kicsit tedd félre a büszkeséged, és hallgasd meg a társad, vagy a család más tagjának a véleményét is, ha fontos , leginkább anyagi természetű döntésekről van szó. Tudvalévő, hogy nem kell bátorítani, tudod jól, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elérd a célod, de ha a szelídebb oldalad mutatod, akkor nem úgy tűnik, hogy a parancsokat osztod, és békésebb lesz hangulat.

SZŰZ:

Gondos és megbízható vagy pénz dolgában, nem kell biztatni, hogy takarékoskodj. Most szükség lesz rá, hogy jobban odafigyelj, ne vásárolj értékesebb holmikat. Ha lehet ne adj kölcsön, de ne is kérj. Hibát követhetsz el, amit később nehéz lesz helyrehozni. Fokozottan ügyelj az egészségedre.

MÉRLEG:

Fontos számodra a barát, a társkapcsolat, a munkahelyi kellemes légkör. Kitűnő szervező vagy, képes vagy másokat is ösztönözni. Most kénytelen leszel alkalmazkodni olyan emberekhez is, akikkel eddig nem tudtad elképzeli az együttműködést. Építő jellegű ötleteidet főnökeid és munkatársaid is elismerik.

SKORPIÓ:

Makacs, heves természeted ebben az évben is megmutatkozik. Ha döntést hozol, azt tűzön, vízen keresztülviszed. A nehézségek nem törnek le, inkább ösztönöznek. Az uralomban lévő Mars felfokozza ezeket a tulajdonságokat. Óvakodj az elhamarkodott döntésektől. Ügyelj a kimondott szavakra, amivel megbánthatsz másokat.

NYILAS:

Tele vagy életerővel, sokoldalú intelligenciával. Kerüld a hirtelen, meggondolatlan cselekedeteket, mert azzal komoly bosszúságot okozhatsz nem csak magadnak, másoknak is. Általában szeretsz utazni, de ez az időszak nem alkalmas nagyobb külföldi utakra. Nem támogatnak a csillagok. Ha pihenésre van szükséged, belföldön is számtalan lehetőséget találsz.

BAK:

Nagy önuralommal rendelkezel, komoly és magabiztos vagy, de biztatásra van szükséged, mert kevés az önbizalmad. Általában nehezen teremtesz kapcsolatot, de úgy tűnik, hogy a Vénusz kicsit szépíti a helyzetet. Más szemmel néznek rád az emberek., jobb lesz a kisugárzásod. Azért arra figyelj, hogy ne játssz mások érzelmeivel.

VÍZÖNTŐ:

Eredeti személyiség vagy, barátságra hajlamos, de emellett érzékeny lélek. Jó képességekkel rendelkezel az élet szinte minden területén. Jegyed uralkodó bolygója a tizenegyedik sorsterületen található. Sok barátot szerezhetsz, aki tapasztalataival a segítségedre lehet. Próbálj megbízni a barátaidban és a társadban is , és elhinni, hogy ugyan úgy szeret.

HALAK:

Harmonikus, nyugodt élet a vágyad. Érzékeny vagy és befolyásolható. Hiányzik belőled a kitartás és a magabiztosság. Mivel befolyásolható vagy, légy óvatos, mert előfordulhat, hogy erősebb személyiség befolyása alá kerülsz, aki rossz irányba vihet. Pénzügyekben kiadásod , de bevételed is lesz kb egyenlő arányban. Ha nagyon odafigyelsz, még tartalékot is képezhetsz.