Bulvár Horoszkóp

2016. FEBRUÁRI HOROSZKÓP

KOS:

Születési jeged uralkodó bolygója, a Mars erőben van. Tele vagy energiával. Szinte szívod magadba az új információkat, és tanulási kedved is fokozódik. Újabb és újabb ötleteid támadnak, amit a gyakorlatban is meg tudsz valósítani. Pénzügyekben sem lesz panaszod, szerelemben pedig meglepő fordulatokra számíthatsz.

BIKA:

Munkahelyre vonatkozólag nem sok jót ígérnek a csillagok. A hónap elején lehetnek változások, de ez lehet, hogy csak a munkakörre vonatkozik. Több munka, több feladat. Maradj szorgalmas, és légy türelmes. Az eredményre vezet. Vannak irigyeid, ellenségek, de a barátok is,őbennük bízhatsz. A lényeg, hogy meg tudd különböztetni, hogy ki a barát és ki az ellenség.

IKREK:

Párkapcsolatban kifejezetten jól alakulnak a dolgaid. Ha voltak is nézeteltérések, azok megoldódtak, okos érvekkel meggyőzted kedvesed, és úgy tűnik, hogy Fortuna istenasszony kegyeibe fogad. Nem túlzottan keresed a társaságot ebben a hónapban, inkább a család körében , otthonodban keresed a kikapcsolódást.

RÁK:

A munkahelyi feladatok szinte minden energiádat lekötik. Nem sok időd marad a családra. Ingerlékeny vagy és türelmetlen. Előfordulhat, hogy azt sérted meg, akit a legjobban szeretsz. Aki a nyugodt hátteret biztosítja számodra. Ügyeid jó irányban haladnak. Légy türelmesebb, hogy ne okozz senkinek kellemetlen perceket a családban.

OROSZLÁN:

Munkahelyeden lehetnek akadályok, kellemetlenségek, de az „Oroszlán” a konfliktusokat nagyon ügyesen és jól tudja kezelni. Azért főnökkel nem célszerű szembeszállni, az csak nehezítené a helyzeted. Ne légy megalkuvó, de alkalmazkodj az ésszerűség határain belül. Egészségedre fokozottan ügyelj eben a hónapban.

SZŰZ:

A szürke hétköznapok, és talán a zord időjárás is rányomja bélyegét a hangulatodra. Itt az ideje, hogy kicsit többet foglalkozz magaddal. Töröld a negatív gondolatokat. Járj többet társaságba. Ha harmónia van a lelkedben, és körülötted, az kihat az egészségi állapotodra is. A szerelmi életedben is változás lehet.

MÉRLEG:

Párkapcsolatod harmonikus és kiegyensúlyozott. Ha szingli vagy, és még nem találtad meg az igazit, lehet, hogy most a szerelemben teljesülnek vágyaid. Pénzügyekben nem panaszkodhatsz, a szerencse veled lesz. Ösztönző lelkesedésed másokat is magával ragad. Ha alkalmad van utazásra, ne halogasd egy percig sem.

SKORPIÓ:

Párkapcsolatodban nyugalom és béke uralkodik . Hogy ez így van, abban nagy szerepe van a partnerednek is. Elfogadóbb és megalkuvóbb lett irányodban. Megérti a szabadságvágyad, és szabadabban hagy lélegezni. Ne feledd, hogy közös gondok megoldására egy út van, az összefogás. Csak egymást támogatva boldogulhattok.

NYILAS:

A bolygók állása szerint ez az időszak nem lesz egészen probléma mentes. Munkahelyi problémák adódhatnak. Fontos, hogy tudd, hogy vannak támogatóid. Barátaid, és a család melletted áll. A jó szándékú támogatást fogadd el bátran. Fokozottan ügyelj az egészségedre, főleg meghűlés előfordulhat. Légy óvatos a közlekedésben.

BAK:

Szerencsésnek mondhatod magad, kiemelkedően jól alakulnak a dolgaid ebben a hónapban. Ez elsősorban a párkapcsolatra vonatkozik. Sok barátot szerezhetsz, és még a jövedelmed is kedvezőbben alakul, mint remélted. Legfeljebb az a veszély fenyeget, hogy a hivatást és a magánéletet nehezen tudod összeegyeztetni. Ügyelj, hogy egyiket se áldozd fel a másik miatt.

VÍZÖNTŐ:

Kezdeti borongós hangulatod betudhatod az időjárásnak a hónap első hetében, de nem lehet egy szavad sem, mert szerencsés leszel munkában és az szerelemben is. Kreatív ötleteid értékelik a munkahelyen, és a honorárium sem fog elmaradni. Kiélheted hódító kedved, mert a másik nemtől csupa pozitív visszajelzést fogsz kapni.

HALAK:

Jupiter a hetedik házadban tartózkodik. Minden, ami történik előnyös lesz számodra a jövőre vonatkozólag , még akkor is, ha most ennek az ellenkezőjét érzed. Partnerkapcsolatodban változás várható. Rajtad múlik, hogy megerősíted a régit, vagy új fejezetet nyitsz. Komoly döntés előtt állsz, jól fontold meg, hogy mit teszel.