Bulvár Horoszkóp

SZEPTEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Születési jegyed uralkodó bolygója, Mars szept. 25.-ig az Oroszlán jegyében tartózkodik. Hatalmas energiákkal lát el. Lendületed megállíthatatlan. Újabb és újabb ötletek születnek meg fejedben, és a megvalósítását sem szeretnéd halogatni. Azért nem árt, ha partnered véleményét is meghallgatod, ha komoly döntések előtt állsz. A szerelemben jól alakulnak a dolgaid.

BIKA:

Tarts ki az elképzeléseid mellett. Ha sokat kételkedsz magadban, értékes pillanatokat veszíthetsz el az életedből. Lehetnek zökkenők egy kapcsolatban, de ha már hosszabb ideje nem jól működik, azt nem szabad erőltetni. Munkahelyi és baráti kapcsolataid kedvezően alakulnak. Ingatlan ügyekben sikeres lehetsz ebben a hónapban.

IKREK:

Szerelemben , és az élet más területén is elég jól alakulnak a dolgaid. Egy véletlen találkozás kissé felborzolja a lelked . A Vénusz csodás hatásának köszönhetően régi kellemes érzések ébrednek fel benned Egy rokonnal, vagy szomszéddal nem egészen az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok, de gondolj arra, hogy az okos enged.

RÁK:

A szeptemberi napok pénzügyekben szerencsések lesznek számodra. Jó csapatjátékos vagy, lelkesedésed másokat is magával ragad. Munkahelyen , hivatásban előbbre jutást jeleznek a csillagok. Kevésbé szerencsés a helyzeted a szerelemben. Ha párválasztás előtt állsz, a Szűz és a Skorpió jegyűekkel biztonságos lehet az életed, mert azt kapod tőlük, amire vágysz.

OROSZLÁN:

Mindenben nem lehetsz szerencsés és tökéletes. De ha nem görcsölsz, és nem akarsz erőszakosan irányítani, akkor a csillagok jelzése szerint kitartásodnak meg lesz az eredménye. Kollégáidra maximálisan számíthatsz. Pénzt lehetőség szerint ne kérj, és ne adj kölcsön ebben a hónapban, mert a visszafizetés körül problémák lehetnek.

SZŰZ:

Lazíts kicsit, foglalkozz többet az egészségeddel. A körülmények most alkalmasak arra, hogy változtass kicsit a helyzeteden. Munka szempontjából elég jók az esélyeid. Szerelmi téren, ha elég nyitott vagy, biztató jelek mutatkoznak. Fittebb, energikusabb, és sokkal kezdeményezőbb vagy ebben az időszakban.

MÉRLEG:

Általában jól meggondolod, hogy mit teszel, hogy mi az, ami előnyödre válik. Most úgy tűnik, hogy a párkapcsolatban kerültél döntés helyzetbe. Hogy milyen irányba billen a mérleg nyelve, az csak rajtad múlik. Kiváló ösztönzőerővel rendelkezel, lelkesedésed másokat is magával ragad. Munkahelyen felfigyelnek erre, és méltányolni fogják.

SKORPIÓ:

A Skorpiók szabadságra vágynak. A kitűzött célt mindenáron szeretnék megvalósítani még akár áldozatok árán is. Azért próbáld betartani a szabályokat. Ezzel nem csak magadat fogod megkímélni, hanem másokat is. Munkahelyeden fontos, hogy ápold a jó kapcsolatokat kollégáiddal. Ez segítségedre lesz abban, hogy esetlegesen előbbre juss a ranglétrán.

NYILAS:

Az időjárásban enyhül a meleg, de a szívedben annál nagyobb melegséget érzel. Úgy tűnik, hogy Ámor nyila szíven talál. Ha állást szeretnél változtatni, azt célszerűbb lenne halasztani, mert csak protekcióval sikerülhet. Családi életed nem lesz zavartalan, kisebb összetűzésre számíthatsz a hónap vége felé. De ha okos érvekkel próbálod meggyőzni kedvesed, a béke hamarosan helyre áll.

BAK:

A rutinfeladatokat most nehezebben viseled, mint máskor. Hogy a munkahelyi körülmények változzanak, arra még egy kicsit várnod kell. Ami jobban foglalkoztat, az inkább most a szerelmi életed. A legfontosabb, hogy a sok elfoglaltság és munka mellett ne felejtkezz meg társadról és családtagjaidról. Töltsetek több időt együtt. A harmonikus családi élet hatalmas erőt és energiát ad .

VÍZÖNTŐ:

A munkahelyen előfordulhatnak olyan változások, ami első pillanatban kedvezőtlennek tűnnek, de ha jó csapatjátékos vagy, márpedig az vagy ,és jól kezeled a problémákat, akkor még előnyödre is válhat. Jó kilátásaid vannak egy hosszabb külföldi útra. Ha anyagi helyzeted megengedi, akkor ne habozz. Jól fogod érezni magad.

HALAK:

Nyugtalan vagy, és ez kihat a következő hetek eseményeire. Fontolj meg minden szót, amit kimondasz, mert munkatársaid , és a környezeted könnyen félreérthetik. A barát az megértő jóban és rosszban is. Aki nem így tesz, az nem igazi barát. Most érdemesebb hosszú távú terveket készítgetned, távolabbi jövődet építgetni.