Bulvár Horoszkóp

OKTÓBERI HOROSZKÓP

KOS:

Nem annyira felhőtlennek mutatkozik az október hónap számodra, mint az előző hónapok. Számos vita, veszekedés előtt állsz. Lényeg, hogy mindig győztesként lépsz ki belőle. Vígasztald magad egy kis shopingolással. Néhány szép új holmi jobb kedvre derít. Ügyelj arra, hogy hogy amibe belekezdtél, azt csináld végig. Csak ez után kezdj újabb terveket szövögetni.

BIKA:

Jegyed uralkodó bolygója, a Vénusz a hónap elején, 9.-én a Szűz jegybe lép. Ez jó hír a szerelemre vágyóknak. A Jupiter kellemes hatását szintén érezheted. A Szaturnusz diszharmonikus fényszöge némi akadályt gördít a szerelmesek útjába, de ez csak a hónap közepéig tart. Utána minden heppy lesz.

IKREK:

A bolygók jelzése szerint ebben az időszakban legfontosabb lesz számodra az otthon, a család. Vonzódsz a természet közelségéhez. Igényed lesz, hogy több időt tölts a természetben. Jó alkalom, hogy tervezz kirándulásokat a családdal. Talán ez az őszi hónap is kellemesnek ígérkezik. Nagyobb igényed lesz a társasági életre, és mások is igénylik társaságodat.

RÁK:

A horoszkóp anyagiakat jelző területén még a hónap elején, 9.-ig ott tartózkodik a Vénusz, a kis szerencse bolygója, de utána tovább áll. Úgy érzed, hogy felül kell vizsgálni néhány kapcsolatod, mert egy ideje nem felel meg az elvárásaidnak. A családban rendeződnek a dolgok, helyre áll a harmónia, béke. Nagy szereped van abban, hogy ez sokáig így maradjon.

OROSZLÁN:

A hónap elején a bolygók segítségedre lesznek, hogy szerelemben, romantikában bőven legyen részed. Csak úgy sugárzik belőled az önbizalom. És ez eltart még egy darabig. A kommunikációban nincsenek gátlásaid. Egyre motiváltabb leszel. A Merkúr segít, hogy ékesszólásoddal megnyerd azokat, akikre szükséged van.

SZŰZ:

Egész hónapban érezheted a Jupiter áldott hatását. Optimistább leszel, szélesedik a látóköröd. Szinte bevonzod azokat az embereket, akiknek számíthatsz a segítségére. Kapcsolataid jó irányba haladnak. Ha személyes horoszkópodban rosszul áll a Jupiter, akkor most különösen ügyelned kell az étkezésre, mert nagyon könnyen felszaladnak a kilók.

MÉRLEG:

Kimondottan társas lény vagy, akinek sok barátja van. Mostanában nyitottabb leszel a társasági élet felé. Nagy lesz a jövés-menés a környezetedben.. A munkával és pénzügyekkel kapcsolatos problémák erősebben megnyilvánulhatnak ebben az időszakban, de aggodalomra nincs ok, mert támogatóid lesznek. Ha most kezdtél vállalkozásba, sikeres lehetsz.

SKORPIÓ:

Amikor Vénusz a Szűz jegyébe lép, /október 9.-e után/, kedvezőbb befolyás alá kerülsz. A szerelem terén nem lesz okod panaszra. Ha képes vagy legyőzni féltékenységed, sokkal nagyobb sikerekre számíthatsz. Munkahelyeden a főnökök és munkatársak értékelni fogják kitűnő ötleteid, és ez előbb, utóbb anyagiakban is megmutatkozik.

NYILAS:

Optimizmusod csodálatra méltó. Lelkesedésed sokakat magával ragad. A Jupiter hatása karriered építésében szerencsét jelent. Előfordulhat, hogy váratlanul egy olyan emberrel találkozol, aki felé gyengéd érzelmeket tápláltál. Ez a találkozás kicsit megzavar. Régi emlékeket hoz elő,és gondolkodóba ejt. Jól fontold meg a döntésedet.

BAK:

Jupiter és a Vénusz amikor a Szűz jegyben tartózkodik harmonikus , segítő fényeket sugároznak a Bak csillagkép felé. Az október hónap megfelelő időszak számodra új célok kitűzéséhez. Nehéz döntések előtt állsz, de képes leszel a kihívásokat felvállalni, és minimális erőfeszítéssel képes leszel véghezvinni, amit elterveztél.

VÍZÖNTŐ:

Szerencsés időszak következik a Vízöntő jegy szülöttei számára. Sok tapasztalt barátot szerezhetsz, akikre mindenben számíthatsz. Karriered szempontjából fontos ez a hónap. A hónap közepe új tanulási lehetőségeket és külföldi utazást hozhat. Lehetőséged nyílik, hogy munkádat magasabb szinten értékeljék.

HALAK:

Ez nem egy rossz hónap a Halak számára. Pénzügyeid és kapcsolataid kedvezően alakulnak. Tervezhetsz hosszú távú befektetéseket, de azért legyél elővigyázatos. Most hajlamosabb leszel önfeláldozásra, és vonzod azokat az embereket, akiknek szükségük van rád. De jól gondold meg, hogy kinek segítesz, ne hogy később megbánd.