Bulvár Horoszkóp

NOVEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Ebben a időszakban megnő a tanulási kedved. A szükséges információkat a szokásosnál gyorsabban képes leszel elsajátítani. Bármilyen tevékenységbe fogsz bele, tied lesz a vezető szerep. A hónap elején érzelmi téren visszafogottabb vagy., de a hónap második felében megismerkedsz valakivel, aki már első pillanatban nem közömbös számodra.

BIKA:

Barátaid néha felborzolják az idegeid. Ne hagyd magad felbosszantani. Nézd a dolgok humoros oldalát. A Vénusz-Mars együttállása a szerelem házában egy szerelem beteljesülését hozhatja. Nagy szükséged van az érzelmi biztonságra. Döntés előtt állsz. Lehet, hogy egy régi barátság alakul át szerelemmé. Hallgass az érzéseidre.

IKREK:

Otthonod és családi életed körül elég sok rendeznivaló van. Mindenek előtt nézz magadba. Ha a saját lelkedbe harmónia , béke van, akkor ez kihat a környezetedre is, és pozitív irányba befolyásol mindent. A hónap második felében rendeződni látszanak a dolgok, és olyan terveket szövögetsz, amiből idővel anyagi gyarapodásod lehet.

RÁK:

Ez a hónap többnyire az erotikáról szól. A partnered több gyengédséget igényel. Igyekezz a kedvében járni. Becézgetni, simogatni. Hálás lesz érte. Ha lesznek is viták, az nem megy a kapcsolat rovására, az pozitív irányba fejlődik. A családtagokkal békés, harmonikus lesz a kapcsolatod, de a szomszédokhoz több türelemre lesz szükséged. Előfordulhat, hogy kihoznak a sodrodból.

OROSZLÁN:

Mindenről van saját véleményed, nehezen fogadod el a másokét. Pénzügyekben óvatosságra van szükséged. A pénzügyi tranzakció rosszul is elsülhet. Szerelemben felhőtlen boldogság vár a hónap második felében. Ha szingli vagy, a kapcsolat törvényesítésére is sor kerülhet. Ha utazni szeretnél, és nem bírja a pénztárcád, nem kell feltétlenül a külföldi úthoz ragaszkodnod. .Belföldön is nagyon sok szép hely van.

SZŰZ:

Pénzügyekben nincs okod aggodalomra., de azért ne költekezz könnyelműen. Akár elkezdheted a karácsonyi ajándékok beszerzését. A jelenlegi bolygóállások karriered építésében is segítségedre lesznek. Ehhez szükséges, hogy főnökkel és a kollégákkal jó kapcsolatot ápolj. Erős a szexuális kisugárzásod ebben az időszakban. Lehet, hogy találkozol avval, akiről már régóta álmodozol.

MÉRLEG:

A hónap első felében a tanulás, ismeretszerzés területén jó eredményeket érhetsz el. A hónap második felében a rokonok közül valaki próbál akadályokat gördíteni , hogy egy terved megvalósítását késleltesse. Terve kudarcba fullad, mert a csillagok támogatását fogod élvezni Vénusz, a kis szerencse bolygója november 8.-án a Mérleg jegybe lép.

SKORPIÓ:

Magabiztos, megfontolt ember vagy, de november hónapban mégis nagyobb óvatosságra van szükséged. Tömeg közlekedésen ilyenkor már megszaporodnak a zsebtolvajok. Könnyen becsaphatnak, meglophatnak. A szerelemben viszont boldog pillanatokat élhetsz át. A hónap vége felé szinte minden sikerül, amibe belefogsz. A rázósabb ügyeket inkább erre az időre halaszd.

NYILAS:

Kicsit borongós a hangulatod a sok megoldásra váró probléma, feladat miatt, de a „Nyilas” optimista. Ne csüggedj, a belső hangod jó irányba visz, és minden a helyére kerül. A hónap második fele már sokkal jobb időszaknak ígérkezik. Szerelmi ügyekben döntés előtt állsz. Minden azon múlik, hogy mennyire vagy alkalmazkodó. Ha képes vagy változni, a kapcsolat pozitív irányba fordul.

BAK:

A munkahelyeden változások lehetnek. Ez lehet munkakörökön belüli változás. Nem feltétlenül a létszámot érinti. Mindenesetre légy résen, és mint mindig nyújtsd a maximumot és akkor probléma nem lehet. A családnak is nagy szüksége van rád. Az egyik rokon nem egészen korrektül viselkedik. Állj ki bátran az elveid mellet, mert a végén mindenki belátja, hogy neked van igazad.

VÍZÖNTŐ:

A karriered kerül előtérbe a hónap elején. Az is fontos, de vigyázz, ne hogy a családi életed rovására menjen. Feltétlenül szakíts időt legalább hétvégeken társadra, a családra. A közös programok összehozzák a családot, és kellemesen kikapcsolnak. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, légy nagyon körültekintő. Lesznek támogatóid, de nagyon fontos, hogy társad véleményét is kikérd. A hónap vége felé váratlan bevételre számíthatsz.

HALAK:

Szerelmi ügyeid jól alakulnak, de inkább csak a hónap vége felé. Ha úgy döntesz, hogy ő az igazi, ez a döntés gyökeres változást hozhat az életedben. A hónap elején a családi problémákat kell megoldanod. Nem nagy dolgok ezek, szinte maguktól megoldódnak. A pénzkérdés már nehezebb dió. Próbálj meg spórolni, mert a nagyobb bevételre még várnod kell.