Bulvár Horoszkóp

MÁRCIUSI HOROSZKÓP

KOS:

Fizikailag és szellemileg is kiváló állapotban leszel. Ez meglátszik a teljesítményeden is. Napjegyed uralkodó bolygója a Mars tettekre ösztönöz. Úgy érzed, hogy nem ismersz lehetetlent. Sikerekre számíthatsz az élet szinte minden területén. Anyagi helyzeted is jól alakul. Szerelmi téren nem árt az óvatosság. Kínálkozik egy titkos szerelem, de jobb ha nem bonyolódsz bele, mert hamarosan fény derül a dologra.

BIKA:

Meglehetősen sok lesz a teendőd ebben a hónapban. Ha költözést tervezel, nagy fába vágtad a fejszét, de jó időszakot választottál. Támogatnak a csillagok. Mint minden Bika jegyű, szereted megtartani a dolgokat, de ilyen esetekben tanácsos egy nagyobb szanálást végezni. Azt szokták mondani, hogy amihez öt évig nem nyúltunk, arra már nincs szükség.

IKREK:

Béke, harmónia jellemzi számodra a hónap első felét, ha Ikrek jegyben születtél. Nem csak a sors, az emberek is támogatnak. Ha éppen munkahelyet keresel, nagy a valószínűsége, hogy ebben a hónapban megtalálod. Igyekezz megragadni a jó alkalmakat. Egyik rokon, vagy barát titkot bízott rád. Nem helyes, ha kibeszéled, mert ebből nagy „háború” lehet.

RÁK:

Munkahelyeden valami változás készülődik. Mikor meghallod, csak kapkodod a fejed, de végül bebizonyosodik, hogy mindez csak a javadra válik. A változás ingerültté tesz. Próbálj uralkodni az indulataidon. Vigasztaljon, hogy anyagiakban javulás mutatkozik. Jupiter, a nagy szerencse bolygója az anyagiak házában tartózkodik. Több lesz a bevételed, mint a kiadásod ebben a hónapban.

OROSZLÁN:

Anyagi helyzeted stabilnak ígérkezik. Jó kilátásaid vannak egy külföldi kiruccanásra. A tavasz kezdete romantikus kedvedben talál. Kisugárzásod megnő. Ha szingli vagy, ez a javadra válik, mert nem győzöl válogatni a kínálkozó lehetőségek közül. Azért ha flörtölésre támad kedved, kerüld az egy éjszakás kalandokat. A hibás döntéseknek komoly következményei lehetnek.

SZŰZ:

Már eleged van a szürke hétköznapokból. Igyekszel elkerülni a családi konfliktusokat, de hajlamos vagy a kis ügyeket is felnagyítani. Egyszerű megoldások helyett sokszor a bonyolult módszereket választod. Nagy szükséged van kikapcsolódásra, pihenésre. Ha nincs lehetőséged elutazni, legalább hét végén vonulj félre. Egy kis relaxáció, béke, csend , nyugalom nagy feltöltődés lenne.

MÉRLEG:

Ritka szerencsés hónap köszönt rád. Bőven lesz alkalmad ismerkedni. Ha még nem találtad meg az igazit, most a szerelemben teljesülnek álmaid . A hónap első felében váratlan bevételre számíthatsz. Vakmerő terveid támadnak, de inkább olyan célra fordítsd az energiádat, ami könnyebben megvalósítható. A munkahelyeden is sikeres leszel ebben a hónapban.

SKORPIÓ:

A szerelem komoly próbatétel elé állít. Minden szép, és harmonikus lehet, ha betartod a szabályokat. Engedj kicsit a makacsságodból, ne ragaszkodj olyan mereven az elhatározásaidhoz. Figyelj jobban az egészségedre! Tartsd szinten az immunrendszered. A naptár már tavaszt jelez, de a tél igazából még nem ért véget. Az influenza nagyon ott van a levegőben!

NYILAS:

Régen voltál ilyen aktív, tevékeny, energikus, mint ebben a hónapban. A munkahelyen kiváló a teljesítményed. Ha jogi problémáid támadnak, azok könnyen megoldódnak, csak bízz magadban. Ne add fel, ha reménytelennek is tűnik a küzdelem. Tanácsos meghallgatni a társad véleményét is. Bízhatsz a barátok és rokonok támogatásában. A jó szándékú támogatást emelt fővel elfogadhatod.

BAK:

Munkahelyen elismerésre, esetleg jobb pozícióra is számíthatsz. Mégis megfordul a fejedben a változtatásgondolata. A hónap vége felé még kilátásban lesz egy nagyobb projekt, ami segít a döntéshozatalban. Bár mint Föld jegyű, gyakorlatias ember vagy, mostanában mégis a megérzéseidre hallgatsz. Lehet, hogy hasznát veszed, amikor lehetetlennek tűnő feladatokat próbálsz megvalósítani.

VÍZÖNTŐ:

Jó hangulatban kezdődik a hónap Úgy érzed, hogy minden rendben van körülötted. Aztán kicsit borúsabb napok jönnek. A munkahelyi konfliktusok kissé fölborzolják a lelked. Jól tennéd, ha kicsit kiszabadulnál a mókuskerékből. Környezetváltozás jót tenne. Kiváló ez az időszak, hogy tanulj, továbbképezd magad.

HALAK:

Nem irigylésre méltó az anyagi helyzeted. Váratlan kiadások miatt egy kis mínusszal kezded a hónapot. Igyekezz, hogy egy fillért se adj ki feleslegesen. Ha jól gazdálkodsz, a hónap végére egyenesbe jutsz. A szerelemben sikeres leszel. Ha szingli vagy, lehet, hogy megtalálod az igazit, ha kapcsolatban élsz, társaddal újra egymásra találtok.