Bulvár Horoszkóp

MÁJUSI HOROSZKÓP

KOS:

Karrierednek kedveznek a csillagok ebben a hónapban. Sikereket érhetsz el a munkádban, és az eredmény anyagiakban is megmutatkozik. Bár nem tervezett kiadásaid is lesznek, de lesz annyi bevételed, hogy az egyensúly megmarad. Légy türelmesebb, óvakodj a hirtelen döntésektől. Ha fontos döntés előtt állsz, aludj rá egyet. A hirtelen, meggondolatlan cselekedet nem vezet jóra. A közlekedésben légy óvatos!

BIKA:

A hónap első felében nem mennek olyan gördülékenyen a dolgaid, ahogy szeretnéd. Akadályokba ütközöl, de ezek nem megoldhatatlanok. Némi anyagi gondok is nehezítik napjaid, és ez kihatással lesz a hangulatodra. Aggodalomra nincs okod, mert a hó közepétől javul a helyzet. A szerelemben valaki megpróbál behálózni. Vigyázz, mert nem biztos, hogy őszinte hozzád.

IKREK:

A hónap első napjaiban Vénusz napsugaras, kellemes hatással hatással lesz érzelmi életedre még a borús napokon is. Aztán tovább áll, de a Jupiter jótékony hatását egész hónapban érezheted. A hónap vége felé munkában megnő az aktivitásod. Akár új vállalkozásba is kezdhetsz, ha ilyen terveid vannak., és megfelelő tőkével rendelkezel.

RÁK:

Nagy energiával veted bele magad a munkába, és ez szűnni nem akar egész hónapban. Vigyázz, mert energia tartalékaid végesek. Ha nem tartasz pihenő napokat legalább a hét végén, az egészséged rovására mehet. Párkapcsolatban lehetnek súrlódások. Szánj rá időt, hogy higgadtan megbeszéljétek a dolgokat. Vénusz és a Hold nem a legjobb arcát mutatja.

OROSZLÁN:

Szinte egész hónapban szerencse kíséri lépteid. Azért ne bízd el magad, mert a túlzott önbizalom kellemetlen helyzetekbe sodorhat. Anyagiakban is szerencsésnek mondhatod magad. Nem várt bevételre számíthatsz. Ha társat keresel, most ebben a tekintetben is rád mosolyog a szerencse. Lehet, hogy most találkozol életed nagy szerelmével. Munkahelyen kerüld a konfliktusokat.

SZŰZ:

Egy új szerelmet jeleznek a csillagok, amit úgy tűnik, hogy titokban kell tartanod. Ha van társad, jól gondold meg, hogy érdemes e vállalni a kockázatot. Ha utazást tervezel, a legjobb időpontot választottad. A munkában fáradhatatlan vagy, már időszerű a kikapcsolódás. A munkahelyeden rosszindulatú pletykák terjengenek, de ezek teljesen alaptalanok.

MÉRLEG:

A hónap elején párkapcsolati gondok okoznak fejfájást. Még a szakítás gondolata is felmerül. Ne hozz elhamarkodott döntéseket. Légy türelmesebb a társadhoz. A bizalom és a türelem a legfontosabb egy kapcsolatban. Nyugodtan gondold végig, mik az elvárásaid a kedvesedtől, és mi az, ami nyomaszt . Hiszen lehet, hogy a túlterheltség az oka, hogy nem látod ideálisnak a helyzetet.

SKORPIÓ:

Szerelmi ügyekben, ha szingli vagy, nem ez a hónap hozza meg a tartós kapcsolatot, az életre szóló partnert. A futó kapcsolatokat mindenképpen kerüld, mert csalódás érhet. Ha házasságban élsz, itt is felmerülhet a kételkedés, bizonytalanság, de ha elég erős a kapcsolat, akkor nem kell aggódnod. Munkahelyeden új feladatok, új lehetőségek kínálkoznak.

NYILAS:

Szerelem és karrier területén kiválóan alakulnak a dolgaid. Munkahelyeden lehet, hogy új feladattal bíznak meg. Ha munkahelyet szeretnél váltani, jó időpontot választottál. Mindenképpen fontos, hogy milyen kapcsolatot alakítasz ki a munkatársakkal. A családban vannak rendezetlen dolgok. Ennek időszerű lenne a végére járni. Ez elég fáradságos, de mindenképpen megéri a befektetett energiát.

BAK:

Eseményekben gazdag, mozgalmas, de szinte probléma mentes napokra számíthatsz. Úgy érzed ebben a hónapban, hogy rád mosolyog a szerencse. Szinte minden sikerül, amibe bele fogsz. Ha módod van rá, és a pénztárcád megengedi pihenj, szórakozz. Érezd jól magad. Néha szükség van erre is. Kerüld a munkahelyi vitákat, a kollégákkal légy türelmesebb, és akkor elégedettséggel zárod a hónapot.

VÍZÖNTŐ:

Jó, ha kicsit visszaveszel a tempóból. Pihenésre van szükséged. Nem feltétlen külföldi útra gondolok, hétvégi kirándulás, sport remek kikapcsolódás és feltöltődés lehet. Váratlan kiadások miatt anyagi helyzeted nem valami rózsás, de ez csak átmeneti állapot. Minden esetre ha egy mód van rá ne kérj kölcsön és ne kockáztass, mert ebből problémák lehetnek. Május végén egy új szerelem jobb kedvre derít.

HALAK:

Szerencsésnek érezheted magad ebben a hónapban. A hónap vége felé akad némi kellemetlenség a környezetedben, de azt könnyedén megoldod. Erősnek és magabiztosnak érzed magad. Ha tanulni szeretnél, ne halogasd. Számtalan a lehetőség. Ha gyengédségre, szerelemre vágysz, a Vénusz harmonikus fényszöggel ebben is a segítségedre lesz, támogat.