Bulvár Horoszkóp

JÚNIUSI HOROSZKÓP

KOS:

Mozgalmasan telnek napjaid. Jegyed uralkodó bolygója, a Mars még csak a hónap vége felé fog jegyet váltani. Addig még harmonikus fényszöggel támogat. .Pénzügyi sikereid irigylésre méltóak. A szerelem terén sem lehet panaszod. Úgy tűnik Fortuna szemlátomást a pártfogásába vett. Valaki a barátok közül nem őszinte hozzád. Pletykál a hátad mögött. Ne vedd a lelkedre, talán csak irigységből teszi.

BIKA:

Munkahelyeden valami változást jeleznek a csillagok. Lehet, hogy csak munkaköri változás, vagy valami új feladattal bíznak meg. Fokozottan ügyelj az egészségedre ebben a hónapban. Az elmúlt időszak történései idegileg kissé megviseltek. Pihenésre, kikapcsolódásra lenne szükséged. Van akit egy kerti munka is kikapcsol, másokat a sport, de ha megteheted egy kellemes utazás hozza meg a legjobb eredményt.

IKREK:

A szerelemben és az élet több területén is jól alakulnak a dolgaid, de mindenért meg kell harcolnod. Merkúr a születési jegyedben áll egész hónapban. A családi életedben történhetnek pozitív változások. Talán régi sérelmeket, félreértéseket sikerül tisztázni. Munkahelyen kerüld a vitákat. Feletteseiddel könnyen összetűzésbe kerülhetsz.

RÁK:

Utazás, külföldi út lehetősége mutatkozik ebben a nyár első szép hónapjában. Ha teheted, ragadd meg a lehetőséget. A hónap vége felé Mars a Rák jegyébe lép. Óvakodj a meggondolatlan döntésektől. Nem szabad meghátrálnod. Ha kitartó vagy, elérhetsz olyan dolgokat is, ami eddig számodra lehetetlennek tűnt.

OROSZLÁN:

Munkahelyeden lehetnek problémák,.de ha ügyesen kezeled, a javadra válhat. Önbizalomban nálad egyébként sincs hiány, de ebben az időszakban még kezdeményezőbb, még energikusabb leszel. Csábító kisugárzásodnak szinte senki nem tud ellenállni. Ha szingli vagy, nagy esélyed van, hogy megtaláld azt, akiről már régen álmodozol.

SZŰZ:

Hivatás, munka szempontjából elég jók az esélyeid , de párkapcsolati problémák megbolygathatják a lelked nyugalmát. Biztonságra törekszel. Ez helyes, de talán túl magasra tetted a mércét. Mindig a szívedre hallgass, és ne küzdj az érzéseid ellen. Az alkalmazkodás mindkét fél részéről fontos eleme egy harmonikus kapcsolatnak.

MÉRLEG:

Összetalálkozol valakivel, valószínűleg egy utazás alkalmával, aki a régmúltban már nem volt közömbös számodra. A találkozás megdobogtatja a szíved. Gondold meg, hogy érdemes e felszínre hozni a régi érzéseket, fellobbantani a lángot. Kinek kell változni, érdemes-e változtatni. Ha érzelmi életed kiegyensúlyozott, a munkahelyen is jobb lesz a közérzeted, hangulatod, és a munkatársakhoz fűződő viszonyod.

SKORPIÓ:

Elsősorban szerelemről szól számodra a június hónap. Megnő a kisugárzásod , több bókot kapsz ,mint valaha.. A párod újra felfedez. Tartsd éberen ezt a lángot, hogy sokáig fennmaradjon. Töltsetek minél több időt együtt. Ha nincs párod , lehet, hogy a herceg, vagy hercegnő rád talál. Az új kapcsolat egy életre szóló lehet.

NYILAS:

Jupiter és Vénusz, a szerencse bolygói kegyeibe fogadnak. A nyári meleget a szívedben is érzed. Pénzügyekben nem a legjobb időszak következik. Váratlan kiadások kellemetlenül érintenek., de nem szabad párodat hibáztatni, hiszen azok szükségesek. A siker érdekében minden területen nagyobb türelemre van szükséged.

BAK:

Általában nehezen teremtesz kapcsolatot, de most mint ha lendületet kaptál volna. Nem győzöl válogatni a hódolók közül. Sok kellemes meglepetésben lesz részed. Ámor nyila szíven talál. A változás szele megérintette anyagi helyzeted is. Megnő a bevételed, bár kiadásod is lesz bőven. Érdemes tartalékolni a szűkösebb napokra.

VÍZÖNTŐ:

Otthonváltozás, felújítás, esetleg költözés lehetséges. Mindez elég nagy felfordulást okoz az otthonodban. Ha ügyesen szervezed a dolgokat , bár fáradságos, de az eredmény megéri a befektetett energiát. Barátok segítségére mindenképpen számíthatsz. A szerelemre nem lehet panaszod. Hódító kedved bátran kiélheted.

HALAK:

A hónap első napjaiban a szerelem bolygója még kegyes lesz hozzád. Ha szingli vagy, használd ki az élet adta lehetőségeket. Pénzügyekben szerencsés lehetsz. Anyagi helyzeted a vártnál kedvezőbben alakul. Ha most váltottál munkahelyet, lehet, hogy ez hozza meg a változást az életedben. Munkatársaiddal próbálj meg diplomatikusan viselkedni.