Bulvár Horoszkóp

JÚLIUSI HOROSZKÓP

KOS:

Nagyon elfoglalt leszel ebben a hónapban Életkedved, energiád a toppon lesz. Rengeteg ötleted van, amit szinte egyszerre szeretnél megvalósítani. Sokat jársz társaságba, új emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik szívesen meghallgatják, sőt kikérik a véleményed., igénylik a társaságod. Munkahelyen a kollégák is számítanak a segítségedre. Szakíts időt rájuk, hálásak lesznek majd érte.

BIKA:

Szerelmi téren a Jupiter még veled lesz a hónap közepéig. A hónap második felében már nem annyira kedvező a helyzet, lehetnek nézeteltérések a párkapcsolatban, de ha okosan, higgadtan kezeled a dolgokat, a helyzet nem megoldhatatlan. Alapjában véve jól alakulnak a dolgaid. A munkahelyeden lehet változás, de ez nem okoz gondot, ha megfelelően alkalmazkodsz a körülményekhez.

IKREK:

A Markúr uralmi pozícióban van még majdnem egész hónapban az Ikrek jegyében Aktív és energikus leszel. Mozgalmas heteket élsz meg. Hogy levezesd a feszültséget , jó lenne kondi terembe járni, de ha kevés az időd , futás, vagy egyéb sport is megteszi. Szerelmi életedre kedvező dolgokat inkább csak a hónap második felére jeleznek a csillagok.

RÁK:

Szórakozásra, kikapcsolódásra nem sok időd marad. Szinte ki sem látszol a munkából. Munkahelyen is komolyan helyt kell állnod, de ezernyi más feladat is rabolja idődet. Sok lesz a feladatod, de több lesz a bevételed is. Próbálj azért kicsit több időt kiszorítani a családra. Legyen az számodra a nyugalom, béke szigete, hogy feltöltődj a másnapokra.

OROSZLÁN:

Jupiter , a nagy szerencse bolygója még mindig az Oroszlán jegyében tartózkodik. Ebben a jegyben születettek számára ez a siker időszaka lehet. Szerelmi életedben is jól, és szerencsésen alakulnak a dolgaid. Ha szingli vagy, szinte lehetetlen, ha nem most találod meg a párod. Pletykákkal ne foglalkozz, mert egyrészt alaptalanok, másrészt pedig e miatt értelmetlen vitába keveredhetsz.

SZŰZ:

Vénusz bolygó a hónap közepétől a Szűz jegyében jár. Jó hatással lesz szerelmi életedre, ha szingli vagy lehet új kapcsolat kialakulóban. Anyagiakra sem lesz panaszod..Siker vár rád a munkahelyen, pénzügyi helyzeted egy váratlan kiadás ellenére is kedvezően alakul. Ha utazást terveztél, jó időszakot választottál. Támogatnak a csillagok.

MÉRLEG:

Nem leszel tétlen, de még lazításra sem nagyon gondolhatsz. Szükséged lesz néhány dolgot megváltoztatni az életedben, amit már régóta fontolgatsz. Tudnod kell, hogy nem vagy egyedül. Feltétlenül kérd ki a társad véleményét. Barátaid támogatására is számíthatsz. Jupiter pozitív hatása lelkesedéssel tölt el, segítségedre lesz a feladatok megoldásában.

SKORPIÓ:

Párkapcsolatod jó irányba alakul. Próbálj alkalmazkodóbb lenni. Ne ragaszkodj mindig a saját elképzeléseidhez, engedj néha a partnered kívánságának, még akkor is, ha esetenként kivihetetlennek tűnik. Pénzügyekben szerencsés időszakod következik. Ha felmerül külföldi út lehetősége, most nem ajánlatos nemet mondani.,de óvakodj a könnyelmű költekezéstől.

NYILAS:

Vegyes érzelmek várnak rád július napjaiban. Lesznek kellemes meglepetések, ugyanakkor bosszantó apróságok is. Probléma lehet az emberi kapcsolatok terén. Gondold végig, hogy mi vezetett idáig. Ha nem veszed túlzottan a lelkedre a dolgokat, akkor a feszültséggel tarkított napokat nyugalmas, kellemes hétköznapok követik .a hónap vége felé. Újra bizakodó, és jókedvű leszel.

BAK:

Július első felében kedvező lehetőség mutatkozik számodra, hogy fejlődj, képezd magad. Meg lesznek ehhez az anyagi lehetőségeid. Párkapcsolatban több figyelmességre van szükség. Ha túl sokat követelsz társadtól, akkor többet kell adni is. Próbálj meg egyensúlyozni hivatás és magánélet között.

VÍZÖNTŐ:

Július közepéig inkább a szomorkás hangulat lesz a jellemződ. Úgy érzed, hogy mindenből eleged van, bár .tudatosan igyekszel higgadt és nyugodt maradni. Talán az ok, hogy pároddal nem valami gördülékeny mostanában kapcsolatod. Töltsetek együtt egy romantikus hétvégét. A hónap közepétől megváltozik a hangulatod, és elegendő energiád lesz, hogy mindennel megbirkózz.

HALAK:

Vénusz, a szerelem bolygója Oroszlánba, vagyis tüzes jegybe költözött. Ez nem kedvező a „vizes” Halaknak. Nagyobb nézeteltérésektől , veszekedésektől ennek ellenére nem kell tartanod., mert bár hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, de ha megpróbálsz kevesebb elvárást tanusítani párod iránt, a kis mosolyszünet után a béke, harmónia hamarosan helyre áll.