Bulvár Horoszkóp

JANUÁRI HOROSZKÓP

KOS:

Nagy energiával veted be magad a munkába. Ennek meg is lesz az eredménye, ugyanis anyagiak miatt nem kell aggódnod. Párkapcsolatban némi megpróbáltatással kell szembenézned. Rajtad múlik, hogy sikeresen túl jutsz-e rajta. Ha sikerül, kapcsolatod szorosabb lesz, mint valaha. Munkahelyeden lehet változás, de ne gondolj a legrosszabbra. Ha érint a változás, az számodra csak jobbat hozhat.

BIKA:

A vidámság nem a legtalálóbb jelző hangulatodra az Új év első napjaiban. Partnered problémái aggasztanak. Szüksége van a tanácsaidra. A Karácsonyi kiadások ellenére pénzügyi gondoktól nem kell tartanod. A Bika jegy szülötte mindig képez egy kis tartalékot. Talán egy nem várt bevételed is lesz, ami nem kis meglepetést okoz.

IKREK:

Hangulatodra , tetteidre a kirobbanó energia a jellemző. Új ismeretségeket , kötsz, új barátokat szerzel. De óvakodj a felesleges kiadásoktól! Anyagi helyzeted ugyanis nem úgy alakul Január hónapban, ahogy szeretnéd. Valószínű a Karácsonyi túlköltekezés az oka. Ez vitákat robbant ki a családon belül, ami ha nem fékezed indulataidat komoly veszekedéssé alakulhat. A békés megoldás kulcsa a kezedben van.

RÁK:

Pénzügyekben szerencsés lehetsz az év első hónapjában. Munkád eredményei kárpótolnak a sok idegeskedésért. Jupiter, a nagy szerencse bolygója támogatását is élvezed. Nem úgy a szerelemben. Az elmúlt év feszített munkatempója türelmetlenné tesz .Több időt kellene töltened a családoddal. Nyugodtan irányíthatsz anélkül, hogy ne akarj uralkodó szerepet betölteni a családban.

OROSZLÁN:

Hangulatodra a változatosság lesz a jellemző. Nem lesz könnyű az érzelmi egyensúlyt megtalálnod. Nagy esélyed van, hogy Ámor nyila eltaláljon. Ez csak akkor okoz bonyodalmat, ha kapcsolatban élsz. Ha szingli vagy, ez a szerelem egy életre szóló kapcsolatot hozhat. Munkahelyeden változásokra számíthatsz. Ez nem valószínű, hogy létszámváltozásra vonatkozik, inkább csak a munka mennyisége nő.

SZŰZ:

Optimista kisugárzásod feltűnik környezetednek. Ezt érzékeled, és ezáltal nő az önbizalmad. A párkapcsolati vitákon is könnyebben túlteszed magad. Ha szerződés kötést tervezel, akkor ne habozz! Ez a legmegfelelőbb időszak. Olyan szerződéseket köthetsz, amely a bevételed növekedését segíti elő. Kollégáiddal légy óvatos , mert valaki irigységből a hátad mögött kavarni próbál.

MÉRLEG:

Ebben a hónapban a család lesz a központi kérdés életedben. Szinte minden energiád a családra koncentrálódik. Alapjában eléggé befolyásolható vagy, de mostanában ez még fokozódik. A szerelemben ne halogass semmit, hisz jelenleg még a Vénusz jótékony hatása alatt állsz. Összehozhat valakivel a sors, aki nem ismeretlen számodra, de csak most kezd érzelmeket táplálni irányodban.

SKORPIÓ:

Általában kiállsz magadért, de ebben az időszakban még intenzívebben megy minden. A legapróbb sértést sem hagyod megtorlás nélkül. Azért jobb, ha háromig számolsz, mielőtt cselekszel. Ha magánéletedben változtatásra van szükség, akkor ajánlatos most lépned. A most kezdődő szerelmi kapcsolatod tartós, akár életre szóló lehet.

NYILAS:

Egy szomszéd, vagy barát készül eltávolodni tőled. Ennek nem Te vagy az oka, lehet, hogy költözik, vagy egyszerűen munkahelyet változtat. Ne aggódj, ha igazán jó barát volt, akkor megtalálja a módját, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz. Váratlan kiadások idegessé tesznek, de ez hamarosan kompenzálódik. A szerelemben romantikus napok várnak Rád.

BAK:

Partnered kissé elhanyagoltnak érzi magát. Szeretné, ha apróbb dolgokban is kikérnéd a véleményét. Tedd meg ezt a szeretet jegyében a családi béke érdekében. A családod többi tagja is több szeretetet, odafigyelést vár el tőled. Próbálj több időt szakítani, több közös programot szervezni velük legalább hétvégeken. A törődést, szeretetet meg fogják hálálni.

VÍZÖNTŐ:

Munkaügyeid kiválóan alakulnak. Ha külföldi állás ajánlatot kapsz, akkor ne hezitálj, mert anyagilag sokkal jobb lehetőségeket kínálnak. A csillagok maximális támogatását élvezed. Megtörténhet, hogy valaki megkörnyékez, és szerelmi viszonyba bonyolódsz vele. Jól gondold meg, hogy megéri e egy régóta jól működő kapcsolatot kockáztatni.

HALAK:

Ha nem vagy elég óvatos, nem várt kiadások alaposan megcsappanthatják bankszámládat. Azért panaszra nem lehet okod, mert bevételed is lesz bőven. Párkapcsolatban problémák lehetnek. Előfordulhat, hogy a sors választás elé állít. El kell döntened, hogy van-e jövője a kapcsolatnak, vagy ha fájdalmas is , búcsút kell vennetek egymástól. A féltékenység nem vezet jóra.