Bulvár Horoszkóp

FEBRUÁRI HOROSZKÓP

KOS:

Ha tanulásba fogtál, akkor most nagyon össze kell kapnod magad. Jelenleg a bolygók támogatására nem számíthatsz. A most hátráló mozgásban levő Merkúr febr 11.-én direkt mozgásra vált. Ha szerződést kellene aláírnod, vagy hosszú távra döntést hozni , azt lehetőleg a hónap második felére halaszd. Ez a személyes bolygó a gondolkodással, a kimondott szavakkal is összefüggésben van. Könnyen félreérthetnek

BIKA:

A jó és hasznos tulajdonságaid közé tartozik, hogy szeretsz tartalékot képezni. Jól jön ez most a szűkösebb napokra. Egy kicsit szűkebbre kell húznod a nadrágszíjat, mert több lesz a kiadásod, mint a bevételed ebben a hónapban. A munkahelyen jól érzed magad, és érezni fogod, hogy a főnök megkülönböztetett figyelemmel van irányodba, de ez kiváltja a kollégák irigységét.

IKREK:

Jupiter a harmadik házadban tartózkodik. Így a támogatását élvezed, alkalmas az időszak szerződéskötésre. Nagyobb kedved lesz levelezéseket lebonyolítani régen látott barátokkal. Ha békülni akar a szomszéd, nyújtsd a jobbodat. Most nem fog nehezedre esni. A munkahelyen viszont nagyobb alkalmazkodásra van szükséged. Előfordulhat, hogy néhány embernek rezeg a léc.

RÁK:

Sokan kihasználják a jóhiszeműséged. . Szép dolog, ha segítesz másokon, de lehetőleg ezt úgy tedd, hogy ne a saját magad lásd a kárát. Otthonodban elég nagy terhek vannak a válladon. Kevés időt tudsz a családdal tölteni. Bármilyen nehéz, de próbálj legalább hét végén. közös programokat tervezni. Ez nem csak számodra kikapcsolódás, a családi harmónia szempontjából is szükséges és nagyon fontos

OROSZLÁN:

Sikeres hetek következnek, csak az a baj, hogy sokszor elveszíted a mértéket. Többet szeretnél, mint a lehetőségeid engedik. Érzelmek, pénzügyek és a karrier területén is. Igyekezz megtalálni a közép utat. Szerelmi téren akadhatnak konfliktusok. Társad irányába nagyobb türelemre és megértésre lesz szükséged. Ha titkos utakra tévedsz, szinte elkerülhetetlen a lebukás.

SZŰZ:

Születési uralkodód, a Merkúr hátráló mozgásban van a hónap közepéig. Ez a hatodik házadat bolygatja meg. Ha állást szeretnél változtatni, inkább halogasd. Ha most váltasz munkahelyet, nem biztos, hogy jobban jársz, mint a jelenlegi. A másik nemnél sikerekre számíthatsz., de légy óvatos és körültekintő. Lehet, hogy aki szépet ígér, más kapcsolatát vagy házasságát borítja fel.

MÉRLEG:

Jó a kisugárzásod ebben a hónapban. A szerelemben szerencsésnek mondhatod magad. Ha van társad, még szorosabbá válik a kapcsolat köztetek, ha szingli vagy , jó esélyed van, hogy megtaláld, akire már régóta vársz. Szomszédok, vagy rokonok alaposan felbosszanthatnak. Kerüld a vitás helyzeteket. Anyagi helyzetre nem lesz okod panaszra.

SKORPIÓ:

Nem mondható, hogy anyagias vagy, de ha vállalkozásba szeretnél kezdeni, kerüld a vakmerő döntéseket. Ha új feladatot vállalsz, először jól gondolj végig.. minden apró részletet, csak utána cselekedj. Jobb, ha megelégszel egy szerényebb lehetőséggel, mint ha vakmerő kockázatot vállalsz. Szerelmi viszonyodban feszültség adódhat, ami mielőbb rendezni kell.

NYILAS:

A másik nemnél sikerekre számíthatsz. Ha kapcsolati problémád van, azt most könnyedén rendezheted. Bár anyagi helyzeted nem rózsásan alakul, de barátaid támogatására mindig számíthatsz. Jó ötletekkel támogatnak célod elérésében. Munkahelyen légy óvatos, kerüld a vitákat, mert könnyen összeütközésbe kerülhetsz főnököddel. Ha külföldi utat terveztél, azt inkább halaszd

BAK:

Születési jegyed uralkodó bolygója a Nyilasban van . Optimistább leszel, jobban elismerik tevékenységed. Ez jelenthet hivatásban, munkahelyen előbbre lépést, vagy anyagi elismerést. A baráti kapcsolatokban lehetnek problémák, nézeteltérések. Egy nyugalmas helyen beszéljétek meg a dolgokat, hiszen csak apróságról van szó, a barátság helyrehozható.

VÍZÖNTŐ:

Ha utazást terveztél, akkor ne halogasd. Jól fogod érezni magad. És amúgy meg rád fér már egy kis kikapcsolódás. Ha ingatlan vásárlásra szánod magad, abban is támogatnak a csillagok. Pénzt ne adj kölcsön még barátnak sem, mert nehezen tudod visszaszerezni, és a barátság rovására mehet. Jobb, ha semmiféle anyagi ügyletbe nem bocsátkozol barátaiddal.

HALAK:

Munkahelyeden nem a kedved szerint történnek a dolgok. Lehetnek változások, amik bosszantanak, és úgy érzed, hogy változtatnod kell. Higgadtan gondold végig, hogy érdemes-e változtatni, mert mindenütt akadhatnak konfliktusok, de ezek, ha bosszantanak is, lehet, hogy elősegítik előbbre jutásod. Szükséged van pihenésre. Ha utazást terveztél, megfelelő az időszak.