Bulvár Horoszkóp

DECEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Nagyon jól indul számodra a decemberi hónap. Sikereid lesznek az életnek szinte minden területén. Sikerek a munkában, és a szerelemben is kellemes napokat élhetsz meg, párkapcsolatod is jól alakul. A hónap közepétől kis összezördülésre számíthatsz családon belül, de nem komoly dolgok ezek. Szakítsatok időt, hogy átbeszéljétek a dolgokat, és a szeretet ünnepére a harmónia helyre áll.

BIKA:

A sok munka, család elveszi minden energiádat, és feszültebb vagy a megszokottnál . Hangulatod változó. De vígasztaljon, hogy a pénzügyi helyzeted jó irányba fordul. A vártnál is nagyobb bevételre számíthatsz. Engedj kicsit a makacsságodból, és pihenj minél többet, hogy az ünnepekre fitt legyél. A közlekedésben legyél óvatos.

IKREK:

Nem jellemző rád, hogy kerülöd a társaságot, de úgy érzed, hogy néha egy kicsit szeretnél egyedül lenni. Pénzügyek terén nem dúskáhatsz, de ha kicsit beosztóbb leszel, és az ünnepekre jól gazdálkodsz, akkor bevételeid és a kiadásod egyensúlyba kerülhet. Bár a család , és szeretteid támogatására mindig számíthatsz.

RÁK:

Rengeteg a tennivalód.,már ideje lenne lassítani a tempón. .Azért viszonylag kiegyensúlyozott, harmonikus hónap vár. A hónap közepétől kicsit lazíthatsz, és otthon és a család kerül a középpontba. Tölts minél több időt velük. Partnered most sokkal inkább igényli a gyengédséget, simogatást, mint máskor.

OROSZLÁN:

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója az Oroszlán jegyében tartózkodik. Segítségedre lesz az élet szinte minden területén. Anyagiakra nem lesz panaszod, de ne kérj, és lehetőleg ne adj kölcsön ebben a hónapban, mert abból problémák lehetnek. Ne hanyagold el baráti körödet és a családot., mert szeretettel esznek körül, és mindenben melletted állnak.

SZŰZ:

A hónap elején kissé feszült leszel. A nagy hajtás már megviselte az idegrendszered is. Az egészségedre különösen ügyelj a téli hónapokban, mert könnyen megfázhatsz A kapcsolataid kicsit átalakulhatnak, de esélyeid vannak kedvező fordulatra. Ha lehetőséged adódik, akkor utazz el. Kellemes kikapcsolódás, és pihenés lenne.

MÉRLEG:

Ha döntéshelyzetben vagy a Vénusz segítségére számíthatsz. Higgadt döntések visznek előbbre, nem a gyors helyzetfelismerés. Munkahelyeden nincs probléma, elismerik a munkádat, és a kollégákkal is jó a viszonyod. Ahhoz, hogy harmóniában élj, fontos, hogy érzelmi életed rendbe legyen .Jó lesz a kisugárzásod, számíthatsz hódolókra, de a flörtöket inkább kerüld. Esélyed van egy olyan társat találni, ami nagy szerelem, és hosszú távú kapcsolat lehet.

SKORPIÓ:

Érzelmi életed rendezésre szorul a hónap elején. Szűknek érzed a mozgástered, és nagyobb szabadságot szeretnél . Azért kicsit nézz magadba, mert a harc kockázattal járhat. Lehet, hogy átmenetileg eredményes, de később megbánod. A munkahelyeden is lehetnek problémák, akár munkahely váltáson töröd a fejed. Jól gondold végig. Ne add fel a biztosat a bizonytalanért.

NYILAS:

Tele vagy optimizmussal, bizakodással, és ez végigkísér egész hónapban. Kisugárzásod nagyon jó. Új barátokat szerezhetsz, és jó esélyed van, hogy Ámor nyila eltaláljon. Egészségeddel nem lesz probléma, de tenned kell érte, hogy ez az állapot meg is maradjon. A mozgás, sport nagyon fontos a téli napokban is.

BAK:

Az év végi feladatok nagyon lekötik az energiádat. A munkád és a család között próbáld megtalálni az egyensúlyt. Legokosabb, ha nem bízol semmit a véletlenre., hanem a saját kezedbe veszed a sorsod irányítását. Egyiket se áldozd fel a másik oltárán. Lehet, hogy a hónap végére igazi társra találsz.

VÍZÖNTŐ:

Nagyon sok a munkahelyi teendőd. Úgy érzed, hogy összecsapnak a hullámok a fejed fölött. Nagyon be kell osztanod az idődet, hogy az ünnepekre nyugodtan lazíthass. Sok kiadás várható, de bevételed is lesz bőven. Ha ügyesen gazdálkodsz, nem lesz probléma., sőt még tartalékot is képezhetsz.

HALAK:

Harmónia és béke vár rád úgy a munkahelyen, mint a magánéletben. Vonzó leszel, jó lesz a kisugárzásod. Érzelmi életed kiegyensúlyozott. Új szerelemre találhatsz, ha szingli vagy, de a párkapcsolatban élők is romantikus napokat élhetnek meg. Pénzügyekben nem a legjobbak a kilátásaid. Légy óvatos, mert előfordulhat, hogy túlköltekezel, és a hónap végére problémák lehetnek.