Bulvár Horoszkóp

AUGUSZTUSI HOROSZKÓP

KOS:

Augusztus 9.-én Mars, a jegyed uralkodó bolygója az Oroszlán jegybe lép. A tüzes jegyben az amúgy is nyughatatlan Kosok még aktívabbak lesznek. Fortuna is szemlátomást a pártfogásába vesz. Ne küzdj az érzéseid ellen. Ha kiegyensúlyozott az érzelmi életed, az sok mindenre kihat. Jobb lesz a teljesítményed a munkahelyen is.

BIKA:

Pénz dolgában nem lehet panaszod. Ötleteid aranyat érnek. Ebben a hónapban anyagi előnyökre számíthatsz. Légy óvatos, mert kollégáid közül valaki kiforgatja szavaid, és ha nem vagy résen, könnyen benn maradsz a pácban. A családban problémák adódhatnak, de a vitás helyzeteket most is, mint máskor könnyedén meg tudod oldani.

IKREK:

Merkúr a Mérlegben jól érzi magát. Szerelmi kapcsolatod stabilizálódhat. Előfordulhat, hogy a kapcsolat törvényesítése is szóba kerül. Ha szingli vagy, lehet, most találod meg az igazit. Minden esetre az e hónapban kezdődő kapcsolatok tartósak lehetnek. Rendkívül aktív vagy, ennek köszönhetően elintézel több olyan ügyet, amit eddig talán a szőnyeg alá söpörtél.

RÁK:

A Vénusz-Mars együttállás az anyagiak házában van. Rengeteg a tennivalód. Bőven lesz munkád, de pénzügyekben szerencsés leszel. Azért jól gondolj meg minden befektetést. A terheket oszd meg partnereddel. A megértő segítsége most sokat ér. A kollégákkal legyél óvatos. Jobb, ha nem folysz bele a vitákba.

OROSZLÁN:

Jupiter és Vénusz a hónap első napjaiban még a jegyedben tartózkodik. Szinte minden vágyad teljesítik. Használd ki a lehetőséget, mert augusztus 12.-én Jupiter tovább áll a Szűzbe. Itt már nem az „Oroszlánok” kedvében fog járni. Egy váratlan kiadás komoly fejtörést okoz., de ne ijedj meg, ez csak átmeneti nehézséget okoz.

SZŰZ:

A Jupiter helyzete ebben a hónapban nem annyira szerencsét, inkább problémát jelent. Elsősorban a családi békére, harmóniára kell vigyáznod. A nyugalmadat rosszindulatú pletykák zavarhatják meg. De mivel az eszed és a szíved a helyén van, a konfliktusokat kezelni tudod. Fokozottan ügyelj az egészségedre.

MÉRLEG:

A Vénusz vonzerődet megnöveli. Nagyobb lesz a kisugárzásod. Sok Mérleg jegyű házassággal kapcsolatos terveket szövöget. A kapcsolatban élők is harmóniát, boldogságot élhetnek meg párjuk mellett. A munkahelyen akadnak ellenfelek, akik talán irigységből ártani akarnak, de tervük nem fog sikerülni.

SKORPIÓ:

Az élet minden területén szeretnéd érvényesíteni akaratod. Néha azért próbálj a párod lehetetlennek tűnő kívánságainak engedni. Idővel majd előfordulhat, hogy megváltoznak az erőviszonyok. Mindenképpen türelemre és kitartásra van szükséged. Pénzügyekben szerencsésnek mondhatod magad.

NYILAS:

Merkúr a Szűzben tartózkodik. Ez Nyilas jegyűeknek a munka háza. Előfordulhat, hogy új feladatokkal bíznak meg. Biztos lehetsz a sikerben Vállalkozásban és a szerelemben kiemelkedő sikereket érhetsz el. A tengernyi munka minden energiádat leköti. Már nagy szükséged lenne pihenésre, kikapcsolódásra.

BAK:

Lakásfelújítás, otthonváltoztatásra kiválóak a lehetőségek. A csillagok támogatását élvezed. A munkahelyen is komoly helytállásra van szükséged. Lesz bőven energiád, de ügyelj arra, hogy meglegyen az egyensúly a karrier és a család között. A végeredmény szép és jó lesz . Minden fáradságért kárpótolni fog.

VÍZÖNTŐ:

Jegyed uralkodó bolygója a hónap elején harmonikus fényszögeket kap. Új lehetőségeket tartogat a sors számodra. , ami mindenképpen anyagi előnyökkel jár. A hónap közepe felé felmerül egy külföldi út lehetősége. Mindenképpen mondj igent. Párkapcsolatod jól alakul. Társad kicsit több megértésre vágyik.

HALAK:

Anyagi helyzeted a vártnál kedvezőbben alakul., bár számodra nem a pénz a legfontosabb a világon. Lesznek viszont kihívások, aminek nem egyszerű eleget tenni. Feletteseiddel, munkatársaiddal próbálj meg óvatosan, diplomatikusan viselkedni., és a munkahely miatti felesleges aggodalmakat félre teheted.