Bulvár Horoszkóp

ÁPRILISI HOROSZKÓP

KOS:

Bár a jegyed uralkodó bolygója , a Mars, már tovább állt, de azért nem fogsz tétlenkedni ebben a hónapban sem. Újabb és újabb terveket szövögetsz., szinte erődön felül. Anyagilag szerencsésnek mondhatod magad, ha szingli vagy, a hónap vége felé a szerelem is rád köszönt. Ha ebben a hónapban szeretnél munkahelyet váltani, a csillagok támogatnak.

BIKA:

Vénusz, a kis szerencse bolygója a hónap első felében a Bikában tartózkodik, vagyis a saját Föld jegyében. . Az általában vidám természetű Bikákat ebben az időszakban még nem könnyű kihozni a sodrából. Még megfontoltabbak és még takarékosabbak lesznek. A munkahelyi körülmények kedvezően alakulnak.

IKREK:

Nagyon kellemes időszak köszönt rád ebben a szép tavaszi hónapban. Utazgass, pihenj, rád fér egy kis kikapcsolódás. Bár a hivatás területén előfordulhat, hogy akadályokba ütközöl, de ezek nem megoldhatatlanok. Előfordulhat, hogy egy szomszéd, vagy távolabbi rokon, akit haragosodnak tudtál, most baráti kezet nyújt. Fogadd el, hiszen a harmónia, béke egészségünkre is jó hatással van.

RÁK:

A gyönyörű, napsütéses tavasz jókedvre derít, és ez elkísér egész hónapban. Jupiter, a nagy szerencse bolygója az anyagiak jegyében tartózkodik. Hivatásodban sikeres leszel. Váratlan bevételre, akár fizetés emelésre számíthatsz. A szerelem is rád köszönt. Ha szingli vagy, lehet, hogy álmaid hercege megtalál. Ha most kezded a kapcsolatot, számíthatsz rá, hogy tartós lesz.

OROSZLÁN:

Kellemes, szép napokra számíthatsz. Az első házadon keresztülhaladó Jupiter igazán szerencséssé teszi napjaid. Úgy érzed, hogy a csillagok kegyeikbe fogadtak. Ha némi problémák akadnak a tágabb családban, azt most lazábban kezeled, könnyedén meg tudod oldani. A munkahelyeden is jól alakulnak a dolgok. A most kialakuló barátságaid tartósak lesznek. Párkapcsolatban nagyobb türelemre van szükséged.

SZŰZ:

Úgy érzed, hogy eleged van mindenből. Foglalkozz többet az egészségeddel. A tavaszi fáradtság jeleit érzed. Fogyassz több vitamint, és próbálj többet pihenni, kikapcsolódni. Akadhatnak problémák a hivatásodban, de ezek nem megoldhatatlanok. Anyagiakban nem lesz panaszod, de azért került a pénzügyi kockázatokat.

MÉRLEG:

Fáradtságot érzel, de ez nem csak a tavasz fáradtság. Az elmúlt hónapokban kissé túlhajtottad magad. Foglalkozz többet magaddal, járj társaságba, szerezz új barátokat. Nagy esélyed van rá, hogy a szerelem is rád talál. Segítségedre lesz Vénusz, a kis szerencse bolygója. Pénzügyekben lehetnek átmeneti gondjaid, de ha jól gazdálkodsz, ezt meg tudod oldani.

SKORPIÓ:

Anyagiakban és a szerelemben szerencsésnek mondhatod magad, leginkább a hónap első felében. Türelmesebb, visszafogottabb vagy, mint általában. A hónap közepétől akadnak családi problémáid, de ezeket könnyedén meg tudod oldani. Annál is inkább, hogy számíthatsz barátok, rokonok segítségére. Pénzügyeid jól alakulnak. Még tartalékot is képezhetsz.

NYILAS:

Kiváló időszak ez a kellemes tavaszi hónap számodra. Kedved és igényed támad, hogy tanulj, képezd magad. Azért fordíts időt pihenésre, kikapcsolódásra. Ha utazást terveztél, akkor a legjobb időszakot választottad. A csillagok maximális támogatását élvezed. A munka karrier területén jól alakulnak dolgaid. Ne felejtkezz meg partneredről. Több megértésre vágyik.

BAK:

Úgy tűnik kicsit túlköltekeztél az előző hónapokban, ezért átmeneti anyagi gondjaid vannak. Ideges, ingerült emiatt a hangulatod. Ne vidd haza a munkahelyi problémákat. Koncentrálj inkább a karrieredre. A hónap közepétől minden jobbra fordul. A családban jól alakulnak a dolgok A család és a megbízható barátok erőt, energiát adnak a problémák megoldásában.

VÍZÖNTŐ:

A Merkúr harmonikus fényszöge jó energiákat küldd feléd. Segít, hogy terveid, céljaid megvalósuljanak. Kreatív ötleteid most kivitelezheted. A szerelemben és az élet más területén is kellemes meglepetésekben lesz részed. Ha szingli vagy bőven válogathatsz a hódolók között. Ha most találod meg életed szerelmét, ez a kapcsolat hosszú távú lehet.

HALAK:

Ha munkahelyet tervezel váltani, akkor inkább kicsit halaszd, mert nem biztos, hogy jobbat találsz helyette. Igaz, hogy vannak próbatételek, de azért alapvetően szerencsés lesz számodra ez a hónap.