Bulvár Horoszkóp

OKTÓBERI HOROSZKÓP

KOS:

Mozgalmas és változatos lesz számodra ez a hónap. Jó és kevésbé jó események követik egymást. Anyagi helyzeted jobb lesz az átlagosnál., és a szerelmi életedre sem lehet panaszod. A házasságban élőknél előfordulhatnak nézeteltérések, esetleg féltékenységi jelenetek, de a jóságos Jupiter segítségével lassan elvonulnak a felhők és a béke helyre áll.

BIKA:

Jegyed uralkodó bolygója , a Vénusz a munka házában tartózkodik, és ereje teljében van.. Ez jó hír azoknak, akik éppen munkahelyváltásra szánták el magukat., mert ez a mai világban elég kockázatos. Nem szabad megijedned, mert hamar fogsz újat találni. Párkapcsolatodban felkészülhetsz viharos jelenetekre, de lehetőleg ne tégy olyant, amit később megbánnál.

IKREK:

Egy családtag, vagy szomszéd békülési szándékkal közeledik hozzád. Bocsáss meg neki. A harag rossz tanácsadó. Lehet, hogy kicsit túlköltekeztél az előző hónapokban, és a családi kassza kissé megcsappant. Azért, ha egy mód van rá ne kérj kölcsön. A hivatás területén jól alakulnak a dolgok. Itt kifejezetten sikeresnek érezheted magad. A szerelemben úgyszintén.

RÁK:

Pénzügyekben szerencsés leszel ebben a hónapban. A spórolt pénzed, ha befektetni szeretnéd, ennek most biztosan megtalálod a módját. Előfordul, hogy családi problémák miatt ingerült leszel. Próbálj türelmesebb lenni, mert a türelmetlenség hibákhoz vezet. Hallgasd meg párod jó tanácsait, aki segítő szándékkal fordul hozzád.

OROSZLÁN:

Jupiter, a nagy szerencse bolygója még nem hagyta el születési jegyedet. Ebben a hónapban is számíthatsz segítségére. Egy nem várt bevételre számíthatsz. Talán egy baráti kölcsön kerül vissza hozzád. Szerelemben és vállalkozásban egyaránt sikeres leszel. A munka és hivatás területén viszont lehetnek problémák, aminek eleinte nem örülsz, de a későbbiekben hasznodra válnak.

SZŰZ:

Pénzügyeid jó irányban haladnak.. Lesz bevételed, de kiadásod is lesz bőven, ezért nem árt az óvatosság a költekezésben. Bár többnyire megfontolt vagy, de a túlzott gyanakvás sem vezet jóra. Úgy érzed, hogy hanyagolnak, cserben hagytak a barátaid, pedig talán most éppen ők szorulnának rá a baráti közeledésedre. Aktív pihenésre lenne szükséged. Akár egy hétvégi kirándulás remek kikapcsolódás , feltöltődés lehet.

MÉRLEG:

Használd ki a Vénusz jótékony hatását. Egész hónapban születési jegyedben tartózkodik. Ráadásul Jupiter, a nagy szerencse bolygója is harmonikus fényszöggel támogat. Bár hivatásodban akadhatnak problémák, de időben megtalálod a megfelelő megoldást, és a változás megnyugtató lesz. Ha megállapodásokat, vagy szerződéseket tervezel kötni, akkor ez a megfelelő időpont, de azért nem árt az óvatosság.

SKORPIÓ:

Anyagi helyzeted javulást, gyarapodást mutat. Ha külföldi munkaajánlatot kapnál, akkor azt ajánlanám, hogy most inkább ne fogadd el. Ha nagyon csábító az ajánlat, akkor , ha mód van rá, érdemes lenne halasztani.Lehet, hogy felbukkan egy régi szerelmed.Ha kapcsolatban élsz, jól gondold meg, hogy érdemes e kockázatos kalandba bocsátkozni.

NYILAS:

Születési jegyed uralkodó bolygója a Jupiter az Oroszlánban tartózkodik, és még hosszú ideig érezteti jótékony hatását. Azért nem lehet mindent a szerencsére bízni. Anyagi helyzeted rendezése érdekében bőven van tennivalód. Munkatársaiddal , fölötteseiddel tartsd meg a jó kapcsolatot. Sikerekre csak akkor számíthatsz, ha tudatosan kerülöd az összeütközéseket.

BAK:

A hónap első felében a bolygók kellemetlen hatása érvényesül. Előfordul, hogy türelmetlen ingerült leszel. Ez betudható az időjárásnak. A frontok vonulása rányomja bélyegét mindenki hangulatára. A hónap második felében a család mindenért kárpótol. És kifejezetten szerencsés leszel a szerelemben. Szinte nem lesz olyan, aki ellenállna csábításodnak.

VÍZÖNTŐ:

Nehézkesen indul az Október. Olykor bántó a viselkedésed. Talán akaratlanul is megsértesz másokat. Jó lenne egy kis kikapcsolódás, környezet változás. Ha még van szabadságod, egy hosszabb utazás, vagy külföldi kirándulás megváltoztatná hangulatod, és hosszú időre feltöltene. Kedvező az időszak arra, hogy családi életed, otthonod rendbe tedd.

HALAK:

Októberben a Mars bolygó harmonikus fényszögekkel a karriered házában áll. Ez ösztönzést és egyben jó lehetőséget ad, hogy ha szándékodban áll, munkahelyet, vagy munkakört változtass. A párkapcsolatban lehetnek torzsalkodások, viták, de ezek nem olyan jellegűek, hogy kenyértörésre kerülne sor. . A közlekedésben legyél óvatos.