Bulvár Horoszkóp

NOVEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Lelkesedésben szinte soha nem szenvedsz hiányt. Itt az idő, hogy megvalósítsd régen dédelgetett álmaid. A megvalósításhoz szükséges, hogy tovább képezd magad. A tanulás soha nem elfecsérelt idő. Ha időd, vagy a pénztárcád megengedi, válaszd a magasabb képzést, de a néhány hónapos OKJ-s szakmai képzések is hasznosak lehetnek. Energiád bőven lesz hozzá.

BIKA:

Jegyed uralkodó bolygója a Vénusz, a hónap elején még ereje teljében a munka házában tartózkodik. A hivatásban , munkahelyen ha változások lesznek, azok kedvezően érintenek. Ha pedig munkahelyváltásra szántad el magad, a jelenleginél jobbat fogsz találni. A szerelemben sikerekre számíthatsz. Akár tartós kapcsolat is kialakulhat.

IKREK:

A hónap elején problémák lehetnek a rokonokkal. Valami esemény kapcsán nincs egyetértés Ha jó szándék vezérel, természetesen találsz megoldást a problémára. Rájössz, hogy nem is olyan bonyolult a helyzet,mint amilyennek első pillanatban látszik. A feszültség kihat emberi kapcsolataidra is. Azért óvakodj attól, hogy a családi problémákat tartsd távol a munkahelytől.

RÁK:

A csillagok ebben a hónapban érzelmekben gazdag, szép napokat jeleznek. Ha várod a nagy Ő-t, valaki feltűnik az életedben, talán a múltból, aki komoly szándékkal közeledik hozzád. Ha külföldi útra készülsz, akár kikapcsolódás, akár tanulás a célja, nagyon jó időpontot választottál. A közlekedésben légy óvatos!

OROSZLÁN:

A hónap elején egy félreértés miatt kisebb bonyodalom, féltékenység mutatkozik párkapcsolatodban. Jó, ha időben tisztázzátok a dogokat, és ahogy jött, úgy el is megy a felhő. Karrieredben biztatóak a jelzések. Főnök és a munkatársak támogatását is élvezed.

SZŰZ:

Ideje lenne, hogy magadra is fordíts időt. Nem kell mindig mindennek tökéletesnek lenni körülötted. Szükséged van kikapcsolódásra, pihenésre. Ez a hónap számodra utazásról szól. Ha a pénztárcád nem engedi, hogy távoli utakat tervezz, akkor az országon belül is van nagyon sok lehetőség . A hűvös novemberi napokon a gyógyvíz hasznos, és kellemes kikapcsolódás.

MÉRLEG:

November első fele számodra leginkább az anyagiakról szól. Lesznek bevételeid, de bőven lesznek kiadásaid is. Figyelj a kínálkozó új lehetőségekre, és akkor a mérleg nyelve pozitív irányba billen. A hónap második felében friss kapcsolatok segíthetik karriered. Törődj többet kapcsolataid, magánéleted rendezésével. A hónap második fele erről is szól.

SKORPIÓ:

Pozitív és szerencsés fordulatokkal teli hónap áll előtted. A csillagok szinte kegyeikbe fogadnak. Jó lenne, ha kevésbé kritikusan szemlélnéd önmagad, és a világot körülötted. Próbálj pozitívan gondolkodni, nézd a dolgok jó oldalát. Örülj például annak, hogy szerencsésen alakulnak dolgaid úgy a munkahelyen, mint a szerelemben egyaránt.

NYILAS:

Jól alakulnak a dolgaid egész hónapban. Ez rányomja bélyegét a hangulatodra is. Jobb lesz a kedved, és nyitott leszel akár egy új kapcsolatra is. November 22.-én Jupiter a Nyilas jegyébe lép. Ez jó hír a Nyilasoknak, hiszen a nagy szerencse bolygójának a támogatását élvezik.

BAK:

Novemberben meglehetősen változatos napok várnak rád. Kissé túlhajtottad magad, emiatt ideges, ingerült hangulatokra kell felkészülnöd. Ha nem vigyázol, ez nézeteltéréseket okozhat párkapcsolatodban. Pihenésre lenne szükséged. Akár egy hétvégi kirándulás, vagy Wellness kellemes kikapcsolódás lenne. Pénzügyekben jót ígér ez a hónap.

VÍZÖNTŐ:

A munka, hivatásod területén sikerekre számíthatsz. Ez anyagi felemelkedéssel jár. Ha anyagi gondjaid vannak, azok nagy részét most megoldhatod. Minden problémára megoldást találsz. Ha munkát keresel, ez jó időszak, hogy a legjobbat megtaláld. A szerelemben meghitt, boldog napok várnak rád.

HALAK:

Bőségesen lesz munkád, csak győzd energiával. Érdemes hosszú távú terveket készítened. A sok elfoglaltságod mellett ne felejtkezz meg a családodról, szeretteidről. Tölts több időt velük. A közös programok, kirándulás összehozzák a családot. Jó kilátásaid vannak egy külföldi utazásra.