Bulvár Horoszkóp

2014. MÁRCIUSI HOROSZKÓP

KOS:

Nagyon mozgalmas lesz számodra ez a hónap. A hó közepétől küzdő szellemed tetőfokára hág. Tele leszel ambícióval, tervekkel. Általában győzni szeretsz, és győzöl is. A Mars születésed uralkodó jegyében tartózkodik. Ott jó hatást vált ki, lendületesen nyilvánul meg. A jó ideig ott tartózkodó Uránusz pedig felvillanyozza az amúgy is örökmozgó lelked.

BIKA:

Munkahelyeden gördülékenyen mennek a dolgok. Ha kicsit gyorsítasz a tempón, majd odafigyelnek rád, és bár plusz feladattal bíznak meg, de ez egy váratlan bevétellel is járhat. Számodra fontos a biztonság és nyugalom. Maradj higgadt és nyugodt, még akkor is,ha ki akarnak hozni a sodrodból. Lesznek irigyeid, de hagyd figyelmen kívül. A barátaid melletted állnak.

IKREK:

A Jupiter továbbra is a születési jegyedben tartózkodik, de úgy igazán jót csak a hónap második felében hozhat. Ha van párkapcsolatod, sok energiát ad, harmonikus napokat élhettek meg. A hónap vége felé találkozol valakivel a múltból, de nem túlzottan örülsz a találkozásnak. Utazási kedved felerősödik, de ez egyenlőre csak a tervezgetés szintjén marad.

RÁK:

Ügyeid jó irányban haladnak. Ez a pénzügyekre is vonatkozik,.enyhe javulásra számíthatsz. Ha szerződés kötést tervezel, a legjobb időszakot választottad.. A Vénusz jótékony hatása szinte felpezsdíti érzelmi életed. Ha szingli vagy, előfordulhat, hogy olyan társra lelsz, akit megálmodtál. Minden esetre igazi sikerekre számíthatsz a másik nemnél.

OROSZLÁN:

Magánéletedben igazán jó lehetőségeket ígérnek a csillagok. Ha romantikus szerelemre vágysz, akkor ezen a területen, ha pedig munkahelyen szeretnéd jobbá tenni kapcsolataid, akkor ezen a téren, de mindenképpen sikeres leszel. Ha utazást tervezel, az kellemes, hasznos időtöltés lesz, szép élményekben lesz részed.

SZŰZ:

Minél jobban igyekszel megteremteni az otthoni jó légkört, annál inkább akadályokba ütközöl. Hiába igyekszel elkerülni a családi konfliktusokat, úgy tűnik apró ügyekből nagy ügyeket kreálsz. Szereted a praktikus megoldásokat, de olykor túlbonyolítod a dolgokat. Ha az egyszerűbb megoldásokat választanád, sokkal boldogabb lehetnél.

MÉRLEG:

A hó közepétől a hetedik házadon átvonuló égitestek nagy lehetőségeket kínálnak. Hivatalos ügyek intézésére, szerződéskötésre nem ez a legmegfelelőbb időpont. Ha ilyen terveid van nak, inkább halaszd. Uralkodó bolygód, a Vénusz a hatodik házadban jár. A munka területén nem lesznek gondjaid, még plusz bevételre is számíthatsz. Ha módod és lehetőséged van tanulj, képezd tovább magad. Ez csak hasznodra válhat.

SKORPIÓ:

Karriered jó irányba halad. Munkahelyen, vagy az ismeretségi körödben valaki kölcsönért fordul hozzád. Szép dolog, ha segíteni akarsz, de bizonytalan, hogy mikor tudja visszaadni. Ha nem akarsz bonyodalmakat, gondold meg, hogy hosszú távon tudod e nélkülözni azt az összeget. Ha nem, akkor jobb egy udvarias elutasítás, mint egy későbbi háborúskodás.

NYILAS:

Munkádba sok energiát fektetsz, szinte minden energiád erre fókuszálódik. Az élet más területén viszont mostanában nem vagy elég magabiztos. A családban nagy lesz a sürgés-forgás.Otthonod olyan lesz, mint egy átjáróház. Kicsit fárasztó lesz, de derűt, vidámságot hoznak a házba. Még a gondjaid is egy időre elfeledteti.

BAK:

A családi életedben lehetnek konfliktusok, megoldandó feladatok, de azt ügyesen és jól tudod kezelni, akár a munkahelyi problémákat. Maradj higgadt és alkalmazkodó, természetesen az ésszerűség határain belül. Jobb,ha megpróbálod inkább kívülről szemlélni a dolgokat, mint heves vitákba keveredni. Ha még független vagy, a szerelemben sikerekre számíthatsz.

VÍZÖNTŐ:

Lehetnek váratlan bevételeid, de ha nem vigyázol, könnyen elúszik a pénzed, főleg a hónap első felében. Vigyázz az értékeidre, a zsebtolvajokra, akik leginkább a zsúfolt tömegközlekedésen lépnek akcióba. A munkában és hivatásban kedvező irányban alakulnak a dolgok. Változhat a pozíciód, és ennek megfelelően a jövedelmed is gyarapodhat.

HALAK:

Mozgalmasan indul számodra a március, sok lesz a tennivalód. Pénzügyeid jó irányba alakulnak. Kapcsolatodban ugyan akadnak apró problémák, de azt könnyedén lerendezed. Ismeretségi köröd bővül. Találkozol olyan emberekkel, akik hasznos tanácsokkal látnak el. Bizonyos ügyekben jobb, ha kikéred tapasztaltabb, idősebb barátok véleményét, és elfogadod, ha felajánlják támogatásukat.