Bulvár Horoszkóp

2014. MÁJUSI HOROSZKÓP

KOS:

A munkában sikeresnek mondhatod magad . Ennek meg is van az eredménye. Pénzügyi téren gyarapodást jeleznek a csillagok. Jön a pénz, de megy is. Nem igazán spórolásról szól ez a hónap. Könnyebben elcsábulsz, ha egy szép ruhát, vagy cipőt látsz a kirakatban. Szerelmi téren is sikerekre számíthatsz, vonzerőd töretlen ebben a szép tavasz hónapban.

BIKA:

A hónap elején egyszerre több bolygó is jegyedben tartózkodik. A Mars bátorít, hogy mindig tettre kész legyél, a Vénusz a szerelmi sikerekben lesz a segítségedre. A nagy energia többlettel szinte alig tudsz mit kezdeni. Leginkább anyagi téren számíthatsz sikerekre. Fontos, hogy bízz magadban, és a szerencsédben. Jupiter, a nagy szerencse bolygója veled lesz.

IKREK:

Sok váratlan fordulatot hozhat a tavasz. Ez lehet párkapcsolati változás. Hallgass az érzéseidre. El kell döntened, hogy megmenthető e még, vagy le kell zárni a kapcsolatot. A döntés joga nálad van. A jövőd szempontjából ez a lépés meghatározó lehet. Fordíts több gondot az egészségedre. A sport , főleg a szabad levegőn hasznos és kellemes kikapcsolódás lehet.

RÁK:

Még több szeretetre és megértésre vágysz ebben az időszakban. A Család mindig fontos szi repet töltött be életedbe, de ebben a hónapban különösen hiányzik az otthon melege. Ne fogd vissza magad. Menjetek, kiránduljatok, töltsetek minél több időt együtt. Társad is hálás lesz, a közös öröm többet ér, ha együtt élitek át.

OROSZLÁN:

Közvetlen személyiséged kedvelik a társaságban, tisztelnek és számítanak rád.; de a család ban vannak még tisztázandó dolgaid. Rendezd le mielőbb. A családi béke mindennél fontosabb. A karrier és a pénz kerül fókuszba ebben az időszakban. Járj társaságba, légy nyitott mindenre. Kitűzhetsz új célokat, és új barátokat is szerezhetsz.

SZŰZ:

Munkahelyeden a hó első felében némi probléma adódik, de a hét végére megoldódik, és minden hepi lesz. Ha úgy érzed, hogy valami gond van az egészségeddel, mielőbb fordulj orvoshoz. Komoly baj nem fenyeget, de nem árt az óvatosság. Ha utazást tervezel, ez a legmegfelelőbb alkalom., de a költekezéssel vigyázz! Addig nyújtózz, ameddig a takaród ér.

MÉRLEG:

Számodra mindig fontos volt a társ, de most különösen fontos döntés előtt állsz. Előfordulhat, hogy el kell döntened, hogy szerelemről, vagy csupán barátságról van-e szó. Fontos ezt tisztáznod, lényeges a jövőd szempontjából. Egy kellemes utazásra csábít valaki. Ne utasítsd el. Ez jó alkalom, hogy tisztázd magadban a dolgokat. Egy kapcsolat lezárása általában nehéz, de lehet, hogy szükséges.

SKORPIÓ:

Lehet, hogy veszélybe kerül a munkahelyed, de aggodalomra semmi ok. Lehet, hogy ennél sokkal jobb ajánlatot kapsz, és utólag rájössz, hogy régi szíved vágya teljesült. Romantikus napokat is tartogat ez a szép tavaszi hónap. Flörtökre, szerelemre számíthatsz. Szerencsésnek és sikeresnek érezheted magad. Ámor tálcán kínálja a lehetőségeket.

NYILAS:

A munkahelyeden viták, problémák lehetnek pénzügyek miatt. Feletteseiddel, kollégákkal lehetnek ellentétek, de ez hamarosan rendeződik. Itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak. Fogd kézen a párodat, és szervezzetek egy kis hétvégi kirándulást. Akár egy hétvégi Wellnesz is feltölt, és nagyobb lendülettel indulsz a következő hétnek

BAK:

A családi problémák miatt nincs okod aggodalomra . Szinte magától megoldódik minden. Légy megértő, és türelmes. A vihar, ahogy jött, úgy el is fog menni. Az anyagi gondok is csak átmenetiek . Szívesen kötsz új barátságokat, befogadó vagy új információkra. Azért légy óvatos, mert valamelyik szomszéd, vagy rokon pletykál, valótlan dolgokat terjeszt csupán irigység miatt.

VÍZÖNTŐ:

A nyílt természetesség az erényed. Általában a társaság központja vagy. Szívesen tetszelegsz is ebben a szerepkörben, de előfordulhat, hogy érzelmi becsapódás ér, ami nehezen múlik el. Lehetőleg ne kérj, és ne adj kölcsön ebben a hónapban, mert nehézségekbe ütközik úgy a visszaadása, mint a visszaszerzése. Ha utazást tervezel, most megfelelő az időpont.

HALAK:

Először is boldog születésnapot kívánok a Halak jegy szülötteinek. Bár váratlan kiadás miatt egy kis bosszúsággal kezdődik a hónap, de nincs okod aggodalomra, mert összességében több lesz az öröm, mint a bosszúság. Anyagi helyzeted bevételi oldala is gyarapodni fog. Ünnepelj, szórakozz, tedd félre az apró problémákat; azok talán maguktól is megoldódnak.