Bulvár Horoszkóp

JÚNIUSI HOROSZKÓP

KOS:

A Jegy szülötte úgy érzi még a hónap elején, hogy nem tud érvényesülni, mert uralkodó bolygója a Mars rangvesztett. Szomorkodásra nem ok ez, mert ugyanakkor pénzügyeid jól alakulnak, és a családi béke is helyre áll. Ha szerződéseket, vagy megállapodásokat kötsz, annak eredményei, ha nem is azonnal mutatkoznak, de hosszú távon élvezhetőek lesznek. A közlekedésben nagyobb óvatosságra van szükséged.

BIKA:

Vénusz, a kis szerencse bolygója jún. 23.-ig a Bika jegyében tartózkodik. Kegyesek, és segítőek lesznek hozzád a csillagok, de azért nem árt az óvatosság. A munkahelyen történő változások sem lesznek ártalmasak számodra, hiszen már bizonyítottál. Ha nem bízod el magad, és jól bírod az iramot anyagi helyzeted is javulni fog.

IKREK:

Alapjában véve zökkenő mentesen indul számodra ez a szép, meleg nyári hónap. A közel múlthoz képest anyagiak tekintetében a szerencse pártfogásába vesz. Jupiter, a nagy szerencse bolygója egész hónapban az anyagiak házában tartózkodik. Elégedetlenségre nincs okod. Ha a munkahelyi kapcsolataidon javítani szeretnél, akkor rajta! Sikeres lehetsz.

RÁK:

Minden szépnek és jónak ígérkezik ebben a hónapban., hiszen a Jupiter még Június végén is a segítségedre lesz. Elkerülnek a családi konfliktusok, és a munkahelyen is rendben mennek a dolgok. Ha új vállalkozásba kezdtél, a legjobb időpontot választottad. Szerencse, és kellemes napok várnak a szerelemben is.

OROSZLÁN:

Munkahelyen olyan elismerésben lesz részed, amire nem is számítottál. Megbecsülik szakértelmed, és ez anyagiakban is megmutatkozik. Bőven lesz kiadásod is ebben a hónapban, de nem több a bevételednél . Ha szingli vagy, lehet, hogy ebben a hónapban találod meg azt a személyt, akiről mindig is álmodoztál. Ha már megtaláltad az igazit, talán, hogy sor kerül a kapcsolat törvényesítésére.

SZŰZ:

Lehet, hogy kellemetlen változások lesznek a munkahelyeden, bár nem kizárt, hogy ez csak számodra tűnik kellemetlennek, mert arra kényszerítenek, hogy tovább képezd magad. Nézd a pozitív oldalát a dolognak, hiszen csak profitálhatsz belőle a későbbiekben. Szerelmi kapcsolatod jól alakul. Ha bizonytalan vagy társad érzelmeiben, egy őszinte beszélgetésre van szükség, és a harmónia helyre áll.

MÉRLEG:

Kedvező időszakot jeleznek számodra a csillagok. A szerencse is pártfogásába vesz. A Mars bolygó olyan ösztönző erőt ad, hogy amit beterveztél, most megvalósíthatod. Rendet tehetsz kapcsolataidban, megerősítheted, vagy új alapokra helyezheted azokat. Ha lakás vásárlást, vagy felújítást terveztél, ez a megfelelő időpont.

SKORPIÓ:

Pénz vonatkozásában sikerekre számíthatsz. Olyan befektetéseket találsz, ami jövedelmező, és bankszámládat előre lendíti. Bízz önmagadban. Bizonyos lépésekhez bátorságra van szükség, de ez nem azt jelenti, hogy elhamarkodott, vakmerő döntéseket hozz. Mielőtt cselekszel, többször gondold végig a dolgokat, minden variációt végy figyelembe.

NYILAS:

Utazásra, új vállalkozások beindítására kiválóan alkalmas ez az időszak. Nagyon megnő a kisugárzásod ebben az időszakban. A másik nemnél igazi sikerekre számíthatsz. A flörtökkel óvatosnak kell lenned, mert előbb -utóbb minden kiderül, és néhány boldognak hitt óra felboríthat párkapcsolatot, vagy házasságot.

BAK:

Szaturnusz, a jegyed uralkodó bolygója a jó oldalát mutatja. Azt sugallja, hogy bármennyire vagy gyakorlatias, és a kézzel fogható dolgokhoz ragaszkodsz, próbálj meg egy kicsit elvontabban gondolkodni. Hallgass a megérzéseidre is. Anyagi helyzeted jónak mondható, de inkább ne adj és ne kérj kölcsönt, mert a visszafizetéssel gondok lehetnek.

VÍZÖNTŐ:

Munkában és a hivatásban egy váratlan fordulat előnyös helyzetbe hoz. Ez által lehet, hogy kedvezőbb pozícióba kerülsz, és gyarapodik a bevételed is. Olyan emberekkel találkozol, akik segítségedre lesznek karriered építésében. Szerencse vár a szerelemben is, de vigyázz, hogy töltsetek elég időt együtt. Ne menjen az egyik a másik rovására.

HALAK:

Ha nincs állásod, nagy valószínűséggel lehetőséged lesz ebben a hónapban egy számodra megfelelőt találni. Találkozol valakivel, aki a segítségedre lesz ebben. Lehet, hogy kénytelen leszel költözni, esetleg ingatlant vásárolni, vagy eladni, de mindez a javadat szolgálja, csak nyerhetsz vele.