Bulvár Horoszkóp

JÚLIUSI HOROSZKÓP

KOS:

Ebben a hónapban több gondot fordítasz a családi kapcsolatok ápolására. Az otthon nyugalma mindennél fontosabb lesz számodra. Munkahelyeden is számodra kedvező változások történnek. Ha munkahely változtatást terveztél, érdemes kicsit várni, illetve kivárni. Ha külföldi utat tervezel, légy nagyon körültekintő a szervezésben.

BIKA:

Szívesen vállalsz kockázatot, de erről inkább most lebeszélnélek. Jobb a kevesebb, ha biztos. Kiadásod lesz bőven, akárcsak az előző hónapban , a bevételeid viszont csak kis mértékben növekednek. Ne izgasd magad e miatt, ha lassabban is de biztosan el fogod érni céljaid. A hónap vége felé egy hírt fogsz kapni, amit már nagyon vártál.

IKREK:

Nyugalmasabb időszak köszönt rád ebben a meleg nyári hónapban. Pénzügyeid rendeződni látszanak, talán ez is hozzájárul ahhoz, hogy jobb lesz a közérzeted. Ha anyagi gondjaid voltak, most megoldhatod. A szerelemben, párkapcsolatban viszont megoldásra váró feladatod van. Egy régebbi vitát kellene lezárni, ami még megoldásra vár.

RÁK:

A jóságos Jupiter a hónap közepétől elhagyja a Rák csillagjegyet, de a sikereid nem hagynak el. Csillogtatod tudásod a munka frontján, és a tervezett banki tranzakciód is sikerrel jár. Fennáll a külföldi utazás lehetősége. Mindegy az utazás célja, ne szalaszd el, jól fogod érezni magad. Ha családdal mész, a közös élmény életre szóló lesz.

OROSZLÁN:

A Hónap közepén Jupiter, a nagy szerencse bolygója az Oroszlán jegybe lép. Meg van a lehetőséged, hogy egy romantikus szerelem tegye feledhetetlenné a hónapot. De légy óvatos, mert valaki féltékeny, vagy csupán rossz indulatból megpróbál éket verni közétek. A munka frontján igyekezz maximálisan teljesíteni, mert egyeseknek rezeg a léc.

SZŰZ:

A családi problémák miatt tele vagy aggodalommal. A hivatásban is akadhatnak problémák, de emiatt fölösleges izgulnod. Ha változások lesznek, azok csak előnyödre válnak, ha nem is azonnal. Anyagilag és egzisztenciálisan egyaránt. Ha túl sokat hezitálsz, előfordulhat , hogy jó lehetőségeket szalasztasz el. A hónap vége felé minden jobbra fordul.