Bulvár Horoszkóp

2014. FEBRUÁRI HOROSZKÓP

KOS:

Aktivitásod kissé csökken ebben a hónapban. Talán fáradtság az oka. Kicsit többet kellene foglalkoznod az egészségeddel. Pihenj többet, és lendületed a régi lesz. Alapjában véve mégis sikeresnek mondható ez a hónap. A karrier tekintetében mindenképpen. Légy óvatos, mert a baráti körben valaki nem őszinte hozzád. Nem valószínű, hogy ártani akar, de egy kis pletyka is kellemetlenséget okozhat.

BIKA:

Túltervezted kissé a tennivalókat. Nem csoda hát, ha összecsapnak fejed felett a hullámok. Csak szépen, sorjában! Fontos a család, de a munkahelyen is 100 %-os teljesítményt várnak tőled. A hónap végén többlet bevételhez jutsz. Ez meghozza a munkakedved, és mint ha kicseréltek volna! Minden megy tovább a régi kerékvágásba.

IKREK:

Vannak némi anyagi gondjaid, de mint máskor megoldod, hamar kilábalsz belőle.A család melletted áll, mindenben támogat. Kérd, és vedd igénybe a segítségüket. Mindenért kárpótol, hogy páratlan lehetőségeid nyílnak a szerelemben . Ha szingli vagy, stabil kapcsolatra találhatsz. Kirándulásra kiváló az időszak. A család biztosan díjazná az ötletet

RÁK:

A hivatásban nagy lépést teszel előre ebben a hónapban, ugyanis befolyásos támogatókra találsz. A tisztességes, jó szándékú támogatást emelt fővel elfogadhatod . Fontos, hogy tártársad is melletted áll, és mindenben támogat. A társasági életet se hanyagold el. Szükséged van kis kikapcsolódásra. Munkahelyen lehetnek problémák, de viták helyett használd a logi kus meggyőzés eszközeit.

OROSZLÁN:

A családi élet, szerelem, párkapcsolat komoly próbatételek elé állít. Nagyon fontos a kompromisszum , az „okos enged.../ a családi béke érdekében. Új szerelem jöhet, de fontold meg hogy érdemes e egy szalmaláng miatt feladni a régit. Munkahelyen sem könnyítik meg a dolgodat. „ Mindig a főnöknek van igaza!” Próbálj alkalmazkodni az ésszerűség határain belül.

SZŰZ:

Anyagi helyzetedben átmeneti javulást jeleznek a csillagok. Azért szokásodhoz híven tartalékolj a szűkebb napokra. A rokonokkal legyél kicsit elnézőbb, a véleményt sokszor jobb magunkba tartani. Az is előfordulhat néha, hogy a másik félnek van igaza. Ebben a hónapban nem érdemes terveket szőni, célokat kitűzni. Ezt halaszd inkább, és koncentrálj a családra.

MÉRLEG:

Nagyon szerencsés és sikeres lesz ez a hónapod. Az élet, szinte minden területén. Vénusz, a kis szerencse bolygója melletted áll. A családban is rendben vannak a dolgok, nem lehet panaszod a szerelemben sem. Használd ki a lehetőséget, élvezd az életet. Ha teheted utazz el, legalább egy hétvégére. Ha még nem találtad meg az igazit, talán egy véletlen folytán még ez az álmod is valóra válik.

SKORPIÓ:

Túltervezted a kiadásokat, és most lehet, hogy kölcsönre szorulsz.. Barátaidra mindig szászámíthatsz, de érdemes megszívlelni a mondást:”Addig takarózz, ameddig a takaród ér! „ Hallgasd meg barátaid jó tanácsait, ne ragaszkodj mindig a saját elhatározásaidhoz, pláne, ha az meg sem valósítható.. A makacsság nem mindig célravezető. Ha költözést tervezel, gondold végig alaposan, hogy hova, és hogyan.

NYILAS:

Ha eddig felújítást, átalakítást terveztél otthonodban, akkor most eljött az idő a megvalósításhoz. A papírügyek intézésében azonban nagyon körültekintőnek kell lenned, mert akadhatnak bonyolult helyzetek, kellemetlenségek. A családban is lehetnek változások, amelyek némi fejtörést okoznak, de nem nagy dolgok ezek, és szinte maguktól megoldódnak.

BAK:

Pénzügyi problémák lehetnek körülötted. Egy rokon, vagy barát fordul hozzád kölcsönért. Segíts, ha úgy érzed, hogy ez kötelességed, persze az ésszerűség határain belül. Egy utazásra csábítanak, ha módodban áll élj a lehetőséggel. Már időszerű lenne egy kis pihenés, kikapcsolódás. A munkahelyeden is változásokról beszélnek, de nem valószínű, hogy ez a lét számmal kapcsolatos.

VÍZÖNTŐ:

Boldog születésnapot kívánok a Vízöntő jegy szülötteinek. Annyi munkát terveztél be erre a hónapra, amit szinte lehetetlen végrehajtani. Az anyagiakkal nem lesz gond, de az idő véges. És azt sem szabad elfelejteni, hogy ez egy rövid hónap. Pozíciód biztosítva van családban és a munkahelyen, de nem baj, ha néha mások véleményét is meghallgatod. Külföldi útra nagyon alkalmas ez a hónap.

HALAK:

Üzleti, anyagi téren sikeres lehet a február.. A Jóságos Jupiter a család-otthon házában tartózkodik.. Segítségedre lesz , hogy a családban az eddig megoldatlan vitás helyzetek jó irányba kedvező befejezést nyerjenek. Érdemes tervezned, célokat kitűzni; megvalósításához baráti segítségre számíthatsz. Egyik kollégáddal vitába keveredsz, de hamar tisztázódik, hogy félreértésről van szó.