Bulvár Horoszkóp

DECEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Nem fogsz unatkozni december hónapban sem. Szinte minden nap történik valami. Néha hirtelen, váratlanul. Ne gondolj rosszra, úgy tűnik, hogy a szerencse veled lesz. /Jupiter a Kos jegyűek szerencse házában tartózkodik/ Persze ez nem azt jelenti, hogy minden „Kos” megnyeri a Lottó 5-öst, de általában, amibe belefogsz, az szerencsésen alakul. Ha külföldi utazást terveztél, ne habozz. A sok nyüzsgés közben azért szükséged van pihenésre is.

BIKA:

Fontos, hogy ne veszítsd el a türelmed! Ha nyugodt, és higgadt tudsz maradni, akkor a nehéznek tűnő problémákat is könnyedén megoldod. Az elhamarkodott döntéseket később nehéz helyrehozni. Átmenetileg pénzügyi nehézségeid lehetnek. Ha partnered véleményét is meghallgatod, biztos szövetségesre találsz benne, és nem bomlik meg a családi béke sem.

IKREK:

A munkában sikerekre számíthatsz, de ügyelned kell, hogy ne mondd ki mindig, amit gondolsz. Ezzel elkerülheted az összetűzéseket. Ha vállalkozásba szeretnél belekezdeni, akkor a legmegfelelőbb időpontot választottad. Jupiter és Vénusz is kegyeibe fogad. Pénzügyeid jól alakulnak. A szokottnál több bevételre számíthatsz.

RÁK:

Elsősorban otthonod, a család ügyei kötik le energiád nagy részét. Munkában fáradhatatlan vagy, de szorgalmad meghozza gyümölcsét. Anyagiakban a vártnál több bevételre számíthatsz. Szükséged van pihenésre. Szívügyekről is szól ez a hónap. Fogd karon a párod, és kettesben töltsetek együtt legalább egy romantikus hétvégét.

OROSZLÁN:

Izgalmakkal teli hónap elé nézel. Több próbatétel elé állít a sors, de mint általában, mindig mindenre megtalálod a megoldást. Számíthatsz barátok támogatására is. A szerelemben, párkapcsolatban sok megértésre, és türelemre lesz szükséged. Figyelembe kell venned, hogy nem egyedül vagy a világon. Párod számít rá, hogy kéz a kézben együtt járjátok az élet rögös útját.

SZŰZ:

Nagyon fontos, hogy a sok elfoglaltság és munka mellett ne feledkezz meg a társadról., a családról. Nyújts békejobbot, hogy a Karácsony békében és szeretetben teljen. Légy türelmesebb. Ha csendre, nyugalomra vágysz, neked is változnod kell. A munkahelyi konfliktusokat is elkerülheted , ha néha kicsit kiszállsz a ringből.

MÉRLEG:

Anyagi problémáid a hónap első felében rendeződnek. Ha nem állítod túl magasra a mércét a karácsonyi vásárlások alkalmával, vagyis nem költesz többet a kelleténél, akkor a mérleg nyelve egyensúlyban marad. Sőt még egy külföldi utazás is szóba jöhet. Ha adódik egy jó lehetőség, ne sokat hezitálj! Jól fogod érezni magad.

SKORPIÓ:

Jegyed uralkodó bolygója, a Mars a család házában tartózkodik egész hónapban. A családi élet komoly próbatétel elé állít. Sok a tennivalód a családon belül. Ösztönösen megérzed, hogy mi a helyes út, de az erőszak nem vezet jóra. Viták helyett próbáld a bölcs meggyőzés eszközeit alkalmazni. Ha még nem találtad meg az igazit, lehet, hogy teljesülnek álmaid.

NYILAS:

Jegyed uralkodó bolygója az Oroszlánban tartózkodik még a következő év augusztusáig. Sok támogatást kaphatsz tőle. Decemberben általában szerencsésen alakulnak dolgaid, de a hónap vége felé némi anyagi gondjaid támadnak. Talán túlköltekeztél a karácsonyi vásárlások alkalmával. Pozitív kisugárzásod feltűnik környezetednek. Ha kapcsolatban élsz, próbálj ellenállni a sok csábításnak,mert ez veszélyezteti párkapcsolatod.

BAK:

A szerelemben meghitt időszak vár rád december hónapban. Még az is előfordulhat, hogy kapcsolatotok törvényesítésre kerül. A Vénusz és Jupiter harmonikus kapcsolata sok jót ígér. Hivatásod területén kicsit bonyolultabb a helyzet. Itt lehetnek változások .Esetleg néhány embertől meg kell válni. Ha úgy adódik, hamarosan találsz egy jobb megoldást.

VÍZÖNTŐ:

Elfáradtál a nagy év végi hajrában, ezért ingerültebb, türelmetlenebb vagy. Próbálj uralkodni az indulataidon, mert a családi béke rovására mehet. Karácsony az év legszebb ünnepe. Attól szép, ha békében, szeretetben ünnepeljük.. Ha szingli vagy, lehet, hogy egy új ismeretség hozza meg számodra a várva várt szerelmet. Ha társaságba hívnak, ne utasítsd vissza, menj el feltétlenül.

HALAK:

A munkahelyeden gördülékenyen mennek a dolgok. A főnök elismeri szorgalmad, de ennek anyagi vonzata inkább csak majd Januárban jelentkezik. Azért ez nem rontja el a jó hangulatod. Meghitt, boldog lesz a Karácsony. A járműveken fokozottan légy óvatos, mert sajnos ilyenkor gyakran előfordulnak a zsebtolvajok.