Bulvár Horoszkóp

AUGUSZTUSI HOROSZKÓP

KOS:

Nagyon mozgalmas lesz számodra ez az utolsó nyári hónap. Unatkozni semmiképp nem fogsz. Az otthon körüli teendőknek se vége, se hossza. Lakás felújítás, esetleg költözés gondolata is foglalkoztat. Pedig már lazításra, pihenésre lenne szükséged. A tartós stresszhelyzet feszültség forrása lehet, ami kihat párkapcsolatodra, családi életedre.

BIKA:

A hónap elején rokonokkal, esetleg egy szomszéddal vitába keveredhetsz. Emlékezz a közmondásra: „Okos enged, szamár szenved.”Nem érdemes stresszelni magad, mert esetleg olyant teszel, vagy mondasz, amit később megbánsz. Tölts minél több időt a családoddal. Használd ki a jó időt! A strandolás kellemes kikapcsolódás a meleg nyári napokban

IKREK:

Anyagi helyzeted javulóban van, de azért ne bízd el magad. Jó, ha tartalékolsz a nehezebb napokra. Ha vállalkozás beindítását tervezed, jó időpontot választottál. Ha a kezdeti lelkesedés mellett megmarad a kitartásod és szorgalmad, akkor a vállalkozásod sikeres lesz. Előfordulhat, hogy egy szenvedélyes szerelem teszi színessé napjaid. Ha van már társad, szinte újra egymásra találtok.

RÁK:

Kedvező energiával vesznek körül a csillagok. Amibe belefogsz, szinte minden sikerül. Ez a pozitív energia jó hatással van rád, képes vagy a rossz dolgoknak is a jó oldalát nézni. És ez kihat a környezetedre is. Ha úrrá tudsz lenni türelmetlenségeden , kreatív ötleteiddel, és a nagy akaraterőddel akár a hegyeket is megmozgathatod.

OROSZLÁN:

Ha nem vagy elég óvatos, a munkahelyi konfliktusok megnehezíthetik napjaid. Kerüld a vitákat Nem szükséges harcba szállni mindenkivel. Ebben a hónapban inkább kerüld a flörtöket.is. Kisugárzásod jó ugyan a másik nem felé, de könnyen pletykába keveredhetsz. Ha még van szabadságod, legjobb lenne egy kis pihenőre elvonulni. Ez jó hatással lenne családi életedre is.

SZŰZ:

Sokat vállaltál, és azt igyekszel maradéktalanul teljesíteni. Nem kellene lelkiismereti kérdést csinálnod abból, ha valami nem egészen úgy alakul, ahogy eltervezted. Légy egy kicsit nagyvonalúbb, fogadd el a baráti segítséget. Anyagi helyzeted jól alakul ebben a hónapban, váratlan bevételre is számíthatsz. Lehetőséged nyílik egy utazásra. Élj vele, szükséged van egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre.

MÉRLEG:

Anyagi helyzeted váratlan kiadások miatt megrendülhet. Legalább is hozzá kell nyúlni a tartalékhoz. Kicsit szorosabbra kell venned a nadrágszíjat. A baráti társaságban valaki munkahely változtatásra biztat. Ne add fel a biztosat a bizonytalanra. A cégnél apró változtatásokat rebesgetnek, valaki új feladatot kap Lehet, hogy éppen Te leszel a kiválasztott?

SKORPIÓ:

Párkapcsolatodban nincs minden rendben. Ha kicsit visszafogod magad, és nem olyan agresszíven reagálsz, a viharos jeleneteket elkerülheted. Ne feledkezz meg arról, hogy párod is szeretetre, megértésre vágyik,és a rossz hangulat nem ok arra,hogy meggondolatlan szavakkal megbántsd.. Szánjatok rá időt, hogy higgadtan megbeszéljétek a problémákat és közösen megtaláljátok a legjobb megoldást.

NYILAS:

Ha vizsgára készülsz, az sikeres lesz. Ha most szeretnél valami tanulmányokat elkezdeni, akkor a legmegfelelőbb időszakot választottad. A csillagok támogatását élvezed. Ha nyelvet tanulsz, az különösen hasznos lesz, hiszen a külföldi munka vállalásban elengedhetetlen. A szerelemben is sikerekre számíthatsz. Ha szingli vagy, lehet, hogy most találod meg az igazit.

BAK:

Munkahelyeden kedvezően alakulnak a dolgok. Hivatásodban sikerekre számíthatsz. Ha esetleg érintenének is a cégen belüli változtatások, az számodra csak pozitív lehet. Aggodalomra nincs okod. Párkapcsolatban kellemes napokra számíthatsz. Sőt, talán szorosabbra fűzitek a szálakat. A flörtöket most jobb, ha kerülöd, mert fennáll a lebukás veszélye.

VÍZÖNTŐ:

Munkahelyen érzékenyebb leszel a megszokottnál Könnyen megbántódsz, vagy megbántasz másokat. Talán a frontátvonulásnak tudható be a viselkedés, ami mindenki hangulatára befolyással van. Párkapcsolatodban viszont kedvező fordulatra számíthatsz.. Lehet, hogy törvényesítésre kerül a kapcsolat. .Fennáll a külföldi utazás lehetősége.

HALAK:

A hónap első felében fizikai erőd és szellemi aktivitásod topon van. Rajtad múlik, hogy ez hosszú távon megmaradjon. Anyagi helyzeted javulóban van Ha még van szabadságod, és lehetőséged, hogy kivedd, akkor ne habozz. Egy nyaralás jót tenne a lelkednek. A testednek is szüksége van pihenésre. .Egy belföldi utazás is kellemes kikapcsolódás lehet.