Bulvár Horoszkóp

2014. ÁPRILISI HOROSZKÓP

KOS:

Fizikailag és szellemileg is erőd teljében leszel. Ez meglátszik a teljesítményeden. Olykor túlzásokba is esel úgy a célokért folytatott küzdelemben, mint a másokkal szembeni elvárások tekintetében. Szerelmi téren a hónap első felében előfordulhat, hogy a szenvedélyek irányítása alá kerülsz. A hó közepétől belép jegyedbe a Merkúr, és gondolkodásra késztet. Lelkiismeret furdalás lehet a következménye az elhamarkodott cselekedetnek.

BIKA:

Kisugárzásod megnő ebben a hónapban .Ha szingli vagy, bőségesen válogathatsz a hódolók közül, de a párban élők sem panaszkodhatnak. Ámortól sok szép lehetőségeket kapnak. Anyagi helyzeted kis mértékben javul, de ez nem ok arra, hogy könnyelműen költekezz. A barátoktól kaphatsz ugyan ígéreteket, de jobb, ha csak magadra számítasz.

IKREK:

A hónap első felében felbukkan egy régi hódolód. Gondolkodj, mielőtt cselekszel. Lehet, hogy a szíved mást diktál, de a kapkodásnak kellemetlen következménye lehet. Ha titkos utakra tévedsz, szinte elkerülhetetlen a lebukás, és oda a családi béke. Az ünnepek miatt megszaporodnak a kiadásaid. Sok lesz a jövés-menés, családtagok, barátok szinte egymásnak ad ják a kilincset.

RÁK:

Túl sokat vállaltál mostanában, ezért ingerlékenyebb vagy a megszokottnál. Több türelemre van szükséged, mert könnyen összeütközésbe kerülhetsz munkatársaiddal, feletteseddel. Nem ártana egy kis kikapcsolódás legalább egy hét végére. Tölts együtt a családdal néhány napot. /Kirándulás, sport/ Ez pihentet és feltölt. .Szerelemben a Vénusz bolygó támogatását élvezheted. Kellemes szerelmi élményekben lehet részed.

OROSZLÁN:

Mostanában békére és nyugalomra vágysz. Elvárod, hogy kényeztessenek. Pedig jobb lenne, ha kicsit kimozdulnál otthonról. Ha többet mozognál, nem csak kellemesebb lenne a közérzeted, hanem hasznos ismeretségekre tennél szert.Olyan emberekkel találkoznál, akik hasz nos tanácsokkal látnak el. Ha utazást tervezet, ez kiváló alkalom. A csillagok támogatnak.

SZŰZ:

Ha nem vigyázol, feszültségek támadnak úgy a családi életedben, mint a partnerkapcsolatod ban .Ha higgadtan cselekszel, kissé lazábban veszed a dolgokat, könnyen elrendezhetsz mindent, és jobb lesz a közérzeted is. Nem vezet jóra, ha bolhából elefántot csinálsz. Anyagiak tekintetében jóindulatúak lesznek hozzád az égiek. Plusz bevételre is számíthatsz.

MÉRLEG:

A Mars bolygó egész hónapban a jegyedben tartózkodik. Ellát energiával. Tele vagy tetterővel. Magabiztosságod, akaraterőd igyekezz a megvalósítható céljaid irányába fordítani. Anyagi ügyekben döntéseket kell hoznod. Jól fontold meg a döntést, mert sorsfordító lehet. A családban lehetnek apró viták, kellemetlenségek, de nem helyrehozhatatlan a családi béke.

SKORPIÓ:

A Rákban tartózkodó Jupiter, a nagy szerencse bolygója jótékony energiával látja el a Skorpió jegy szülötteit. Ha utazást tervezel, megfelelő az időpont, de mindent gondosan készíts elő. A hó vége felé légy óvatosabb a szokásosnál, mert könnyen becsaphatnak. Ha hivatalos ügyeket kell intézned, azt inkább a hónap elején tedd.

NYILAS:

Anyagi gondjaid talán egy kicsit enyhülnek. Olyan barátok állnak melletted, akik mindenben a segítségedre lehetnek. Társasági életed előtérbe kerülhet, új ismeretségre tehetsz szert. A most bontakozó barátságból előfordulhat, hogy szerelem lesz. A családban lehetnek viták, veszekedések, de ezek szinte egy csapásra megoldódnak.

BAK:

Ingerültebb, ideges hangulatra kell felkészülnöd a hónap elején. Ha nem vigyázol, ez könynyen rányomja bélyegét párkapcsolatodra. Próbálj türelmes lenni, mert ez után már csak jobb napok jönnek. Anyagi téren bőven lesz kiadásod, de legalább annyi bevételed is. Fordíts több időt az egészségedre. A megfelelő étkezés és mozgás nem csak a testet, a lelket is gyógyítja.

VÍZÖNTŐ:

A hónap elején Vénusz, a kis szerencse bolygója még a jegyedben tartózkodik.. Jó hír ez a szingliknek. Talán még találkozhat azzal, akiről már egy ideje álmodozik. Ha kapcsolatban élsz, romantikus , szerelmes hangulatra számíthatsz. még a hónap első hetében .A Merkúr pozíciója számodra kedvező lesz egész hónapban. Ez hivatásod szempontjából nagyon előnyös.

HALAK:

Az égbolton nehéz időszakot jeleznek a csillagok. Természetesen ez nem minden jegy szülöttjét egyformán érinti. A Halaknál lehet, hogy dühöng a szerelem, de mellette ott van a csalódás veszélye is. A Neptun csalóka, ködösít, mintha rózsaszín szemüvegen néznéd a dolgokat. Így, ha valaki pénzt kérne tőled, nagyon fontold meg, hogy kinek, és mennyit.