Bulvár Horoszkóp

SZEPTEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

A sok stressz után kissé felszabadultabb vagy az ősz első hónapjában. A Vénusz, a kis szeszerencse bolygója szemközti jegyedben tartózkodik, így az anyagiak tekintetében óvatosságra int. Az előző hónapban kissé elengedted a gyeplőt., de most újra minden a régi kerékvágásban halad. Társad és a család többi tagja értékeli ezt a nyugodtabb énedet, és fokozottabban igényli a társaságod.

BIKA:

A közvetlen környezetedben, szomszéd, vagy rokonnal nézeteltérésed támad. Nem komoly dolgok miatt, szinte szóra sem érdemes. Ne merülj túlságosan bele a vitába, próbáld okos érvekkel tisztázni a helyzetet. A harag rossz tanácsadó. Munkahelyeden rendben mennek a dolgok, kollégákkal is jó a viszonyod, bár mint általában a legtöbb munkahelyen akad egyegy ember, aki már kezdetektől fogva nem szimpatizál veled.

IKREK:

Óvakodj a pénzügyi tranzakcióktól a hónap első felében. Ha lehet, ne kérj, és ne adj kölcsön mert mindkét esetben könnyen pórul járhatsz. A családban nagy lesz a sürgés-forgás. Kicsit fárasztó lesz, de ne vedd rossz néven, hogy szeretteid több időt szeretnének tölteni veled. A munkahelyi problémákat kezeld könnyedén. Elég nagyvonalú vagy ahhoz, hogy lazán meg meg tudd oldani.

RÁK:

Utazás lehetőségét jelzik a csillagok. Ha ilyen terveid vannak, akkor ez a legmegfelelőbb időszak. Egyrészt már szükséged van egy kis kikapcsolódásra, pihenésre, azon kívül könynyebb kedvezményes utakat találni. Jupiter, a nagy szerencse bolygója ebben segítségedre lehet. Munkahelyeden egyre nagyobbak az elvárások. Használd a kreatívitásod. Próbálj valami pluszt nyújtani, és akkor aggodalomra nincs okod, mindig szükség lesz rád.

OROSZLÁN:

A Mars bolygó egész hónapban az Oroszlán jegyében tartózkodik. Kicsit mozgásra kénysze ríti az alapjában lusta Oroszlánokat. Ha sportolsz, akkor most ezt nagyobb kedvvel teszed, ha nem, akkor ideje belekezdened.. A hónap vége felé találkozol valakivel, aki ismerősnek tűnik, de lehet, hogy csak a kölcsönös szimpátia miatt tűnik úgy. Mindenesetre a találkozásból egy hosszú távú barátság szövődhet.

SZŰZ:

Túlságosan sok a munkád, a feladatod. Úgy érzed, hogy soha nem érsz a végére. Sokszor akadályba ütközöl, de ne aggódj, mert nem biztos, hogy minden próbálkozásodat azonnal siker koronázza. . Légy türelmes, mert a pénz szinte egész hónapban áramlani fog. Lesznek irigyeid, vagy aki rosszindulatú pletykát terjeszt, de ne törődj vele. Az igazi barát örül a sikereidnek.

MÉRLEG:

A Merkúr bolygó a hónap közepe felé a Mérleg jegybe lép. Döntéseidben általában bizonyta lan vagy, sokat hezitálsz, de most megkapod a segítséget, hogy kedvező, jó döntéseket hozz Mind emellett partnered támogatását is maximálisan élvezheted. Egészségeddel nem lesz gond, ha netán beteg voltál , hamar felépülsz. A hónap vége felé valamelyik barátod próba elé állít. Leginkább a bajban lehet megismerni, hogy ki az igazi barát.

SKORPIÓ:

A hónap közepén a szerelem bolygója, a Vénusz jegyedbe lép. Érzelmeid felerősödnek. Igényét érzed, hogy többet foglalkozz magaddal. Fodrász, kozmetika. Kényeztesd magad kicsit., megérdemled. Belefér egy hétvégi Wellness, masszázs. Úgy tűnik, hogy anyagi gondjaid sem lesznek, legalábbis a hónap utolsó két hetében.

NYILAS:

Munkahelyeden sikerekre számíthatsz., viszont a családi életedben vannak megoldandó feladatok. Tölts több időt szeretteiddel, hálásak lesznek érte. Kockáztatnod nem ajánlatos ebben a hónapban, nem valószínű, hogy az eredmény kedvedre való lesz. Érzelmi szempont ból óvatosságra intenek a csillagok, mert könnyen csalódás érhet.

BAK:

Bevételeid lassabban csordogálnak, ha beruházást terveztél, azt ajánlatos lenne halasztani. Partnereddel nézeteltérések lehetnek a hónap vége felé. Talán nagyobb tempót diktál. Próbáld őt türelemre inteni, mert a szorgalmas, befektetett munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Ha külföldi útra nem futja, egy belföldi nyaralás is csodálatos lehet.

VÍZÖNTŐ:

Aktivitásod megnő ebben a hónapban .Munkahelyen és a családban is. Tele leszel jobbnál jobb új ötletekkel. Igyekezz mielőbb megvalósítani és kamatoztatni. Főnökeid felfigyelnek rád, és már az ötletet is díjazzák. Igyekezz bepótolni a ház körüli elmarat dolgokat, de szakíts időt a társadra is. Kiránduljatok, sportoljatok, élvezzétek az ősz első hónapjának kellemes napjait.

HALAK:

Egészséged a toppon lesz ebben a hónapban. Szerelmi életedben is kellemes élményeket ígérnek a csillagok. Anyagiakra ebben a hónapban sem lehet panaszod, de ajánlatos egy kis tartalékot képezned a nehezebb napokra. Ha utazást tervezel, légy óvatos, és körültekintő, mert sok a figyelmetlen ember az utakon. A sok kis iskolásra is vigyáznunk kell.