Bulvár Horoszkóp

OKTÓBERI HOROSZKÓP

KOS:

Lelkesedésed, tettvágyad rendíthetetlen. A hónap közepétől a munkahelyeden szaporodnak a feladatok. Nagy türelemre és akaraterőre van szükséged, hogy helytállj a családban és a munkahelyen is. Ha mégis jutna egy kis időd pihenésre a hónap vége felé, akkor ne halogasd, mert megérdemled. A Vénusz bolygó külföldi utazásban is támogat. Előfordulhat, hogy hirtelen egy kedvező lehetőséged adódik.

BIKA:

A család a hónap elején kissé leszívja energiádat, de nézd a jó oldalát a dolognak. Mindez csak szeretetből fakad. A kicsik őszinte mosolya feledteti a fáradtságot. Munkahelyeden viszont kellemes légkörre számíthatsz. Bár a fizetéseddel nem vagy száz százalékosan elégedett, de ahhoz, hogy komolyabb változás legyen ezen a téren, még kicsit „teperned” kell.

IKREK:

Szomszéd, vagy a közvetlen környezeteddel szemben több türelemre van szükséged. Könynyen vitába keveredhetsz. Légy nagyvonalú, és ne vedd nagyon szívedre a dolgot , mert ez a kis szóváltás csúnya veszekedéssé fajulhat. A szerelemben szép napok várnak rád. Ha vita volt a pároddal, most könnyen tisztázhatjátok. Ha szingli vagy lehet, hogy most talál el Ámor nyila.

RÁK:

A Jupiter áldásos hatását ebben a hónapban is élvezhetik a Rák jegy szülöttei. még akkor is, ha ez nem minden esetben mutatkozik meg szerencsében. Pénzügyi téren a hónap vége felé javul a helyzet. Szerelemben lehetnek megoldandó feladataid, de azt könnyedén meg tudod oldani. Egy romantikus hétvége minden apró sérelmet elfeledtet.

OROSZLÁN:

A Mars bolygó a hónap vége felé elhagyja az Oroszlán jegyét. Hogy aktivitásod megmaradjon, most nagyobb akarat erőre lesz szükséged. Mozogj, sportolj többet. Ez jó kondiban tart, és egészségedre sem lesz panaszod. Munkahelyeden nyugalmas lesz a légkör, és rajtad is múlik, hogy ez sokáig megmaradjon.

SZŰZ:

Általában sokat hezitálsz, mielőtt döntesz, de most különösen fontos, hogy alaposan megmegfontold döntéseid. A hónap közepétől nem ajánlatos sem befektetned, sem bármilyen pénzügyi kockázatot vállalnod. Ha ilyen ajánlatot kapsz, vagy lehetőséged adódik, azt inkább halaszd. Munkahelyeden úgy érzed, hogy nem tudsz megbirkózni a rádbízott feladattal de szorgalmadnak és lelkiismeretességednek köszönhetően túllépsz az akadályokon.

MÉRLEG:

Kellemes hónap köszönt rád. Sikereid lesznek munkában és a szerelemben is. A munkahelyen feletteseid elismerésére is számíthatsz. Lehet, hogy egyenlőre csak szóban, de előbbutóbb meg lesz a szorgalmad gyümölcse. Ha magányosnak érzed magad, ne búslakodj,mert nagy esélyed van, hogy megtaláld az igazit.

SKORPIÓ:

A Vénusz, a kis szerencse bolygója a hónap elején még a jegyedben tartózkodik. Még hozhat szerencsét a szerelemben és a vállalkozásban is. Ne légy elégedetlen. Nézd mindig a dol gok jó oldalát. Ha pihenésre vágysz, és van időd, és lehetőséged, akkor ne halogasd, mert a külföldi utakra bőven kaphatsz kedvező ajánlatokat.

NYILAS:

Új barátság, új szerelem. Nem lehet panaszod ebben a hónapban .Járj többet társaságba, mert találkozhatsz olyan emberekkel, akik barátaid lesznek, és barátságuk nem rövid távú lesz. Mindenben számíthatsz a támogatásukra. Anyagi helyzeted nagyjából rendeződik, de azért jobban teszed, ha csak addig takarózol, ameddig a takaród ér.

BAK:

Sok a teendőd ebben a hónapban. A ház körüli teendők is összegyűltek, munkahelyen is hegyekben áll a feladat, de mindemellett érzelmi életedben is ideje lenne rendet rakni. Meg lesz a lehetőséged, hogy a kitűzött céljaidat elérd, hiszen személyedből adódóan szilárdan állsz a földön. Tartsd meg józan gondolkodásodat, mert a kapkodás és önfejűség sok kellemetlenséget okozhat.

VÍZÖNTŐ:

Kicsit ingerlékenyebb vagy a megszokottnál. Könnyen megbánthatod szeretteidet akár ok nélkül, ha nem fékezed heves reakcióid. Munkahelyen rendben mennek a dolgok, de valaki irigy a sikereidre. Legcélszerűbb, amit tehetsz, hogy nem foglalkozol vele. Szükséged lenne egy kis pihenésre, kikapcsolódásra. Jó időtöltés egy hétvégi kirándulás családdal, vagy barátokkal. A sport is hasznos ;testi és szellemi felfrissülést hoz.

HALAK:

Lehetnek apró problémák, de bízz a megérzéseidben. Azok minden akadályon átsegítenek. Ha valamit nem tudsz egyedül megoldani bátran kérd a barátok segítségét, mert melletted állnak. Mostanában nagyobb a szeretetigényed. Ezt bátran nyilvánítsd ki. Társad szeretete és az otthon nyugalma békével fogja betölteni lelked.