Bulvár Horoszkóp

NOVEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Kellemes, de munkában bővelkedő hónap elé nézel. Jegyed uralkodó bolygója a Szűz jegybe lépett. Lehetőséged nyílik dédelgetett terveidet megvalósítani. A páratlan lehetőségek anyagi emelkedést is eredményeznek. Talán kicsit vissza kellene venned a lendületből, mert az egészséged rovására mehet. Lazíts néha, és nézz körül, mert a környezetedben valaki mély érzelmeket táplál irántad.

BIKA:

Munkahelyen jól alakulnak a dolgaid. Főnökeid igyekezeted méltányolni fogják. A hónap végén valami nem várt plusz bevételre is számíthatsz. Barátaid közül valaki nem őszinte hozzád. Irigy a sikereidre, és előfordulhat, hogy a magánéletedben próbál kellemetlenkedni. Legjobban teszed, ha tudomást sem veszel róla.

IKREK:

Hivatásban és a magánéletben is lesznek megoldandó feladataid. Fontos, hogy kapkodás helyett a kreatív, megfontolt ötleteidet helyezd előtérbe, és akkor biztos a siker. Tölts lehetőség szerint több időt a családdal. Az otthon nyugalma átsegít az akadályokon. Pénzügyi gondok megoldásában is segítségedre lesznek.

RÁK:

A Mars bolygó a Szűz jegyből harmonikus fényszöggel segíti a a földies és Vizes jegyeket. Így a Rák jegy szülöttei számára is ez az év egyik legjobb hónapja. Rengeteg munka szakad a nyakadba, de lesz erőd és energiád, hogy könnyűszerrel megold. Készítsd fel szervezeted vitaminokkal és a szükséges ásványi anyagokkal, mert az idő zordabbra fordul, és megvisel heti szervezeted.

OROSZLÁN:

Karrieredben sikerek várhatók. Fantáziád szinte szárnyakat kap, és kiváló ötleteid főnökeid elismerik és értékelik. A családban tisztázandó dolgok merülnek fel Nem sorsfordító, egysze rű, hétköznapi dolgok ezek, amit könnyűszerrel sikerül lerendezned. Minden esetre az otthoni és a hivatásbeli vitákat, kellemetlenségeket próbáld meg külön választani.

SZŰZ:

Munkatempód a Mars bolygó segítségével fokozódik. Használd ki a lehetőséget. Igyekezz bepótolni minden elmaradásod. Csak a nagy hajrá ne a családod rovására menjen. Tarts néha pihenőnapot, hagyj időt magadnak feltöltődére. Ha teheted utazz el néhány napra a családdal, de egy-egy hétvégi kirándulás is remek program lehet, és kellemes kikapcsolódás.

MÉRLEG:

Ha társra vágysz, és még szingli vagy, nem biztos hogy most fogod megtalálni az igazit. Erre még egy kicsit várnod kell. Ha párkapcsolatban élsz, ebben az időszakban nagyobb türelemre lesz szükséged, mert előfordulhatnak viták, nézeteltérések. Ingerlékenyebb vagy a megszokottnál. Ha a szokásosnál több megértést tanusítasz, a viták elkerülhetők.

SKORPIÓ:

A csillagok szinte a kegyeikbe fogadnak ebben a késő őszi hónapban. Szerencse kísér szerelemben és a munkahelyen egyaránt. Gyakran elégedetlen vagy és harcias, de erre most nincs szükséged. Elég, ha csendben, de okos érvekkel próbálkozol elérni céljaid. Előfordulhat, hogy magasabb pozícióra kapsz ajánlatot.

NYILAS:

Anyagi helyzeted javulóban van, de azért légy óvatos a költekezéssel. Most lesz lehetőséged, hogy gondolj a szűkebb napokra, tartalékolj. Ha szingli vagy, meg van a lehetőséged, hogy egy szép, romantikus szerelem tegye boldoggá napjaid, és lehet, hogy ő lesz az, akiről már régóta álmodozol. A párban élőknek sem lesz okuk panaszra. Kellemes meglepetések várják.

BAK:

Anyagiakban különösebben nem bővelkedsz november hónapban. Csodát nem merek ígérni, de ha okosan bánsz a pénzeddel, a hónap vége felé már a karácsonyi ajándékokat is elkezdheted vásárolgatni. Valaki az érzelmeiden keresztül próbál manipulálni. Alaposan gondold meg, hogy kinek, mit, és hogyan. Aggodalomra nincs okod, mert bőven vannak megbízható, jó barátaid, akikre mindig számíthatsz.

VÍZÖNTŐ:

Szerencsés, sikeres hónap köszönt rád. Sokan csodálnak, de vannak irigyeid is, akik nehezen tudják elviselni, hogy minden helyzetben, minden problémára kreativitásod bevetve szinte azonnal megtalálod a megoldást..Párkapcsolatodban előfordulnak feszültségék, de ez olyan lesz, mint a nyári zápor. Ahogy jött, olyan hamar el is múlik.

HALAK:

Nagyon sikeres hónap lesz számodra a november. Többször állsz döntés előtt,vagy próbatételek elé állítanak, de intuícióid segítenek, hogy minden helyzetből a legjobbat kihozd. A családi harmónia nagyon fontos számodra, érzelmileg stabilnak érzed magad. Általában segítőkész vagy ,és jóindulattal vagy mások irányába, de most, mintha ez oda -vissza érvényesülne. Ez jó érzéssel és optimizmussal tölt el.