Bulvár Horoszkóp

MÁRCIUSI HOROSZKÓP

KOS:

Boldog névnapot kívánok a Kos jegy szülötteinek. Kedvezően indul számodra ez a szép tavaszi hónap. A kis szerencse bolygója a hónap közepétől lép a Kos jegyébe. Szinte minden sikerül, amibe belefogsz .A Mars szintén átlép a Halakból, és tettekre sarkall. A Vénusz szerelmet ébreszt. A szinglik lehet, hogy párra találnak, de a kapcsolatban élőknek is felerősödnek érzelmeik. Egy testvér, vagy szomszéd vitát provokál, de lépj túl rajta. Ő maga sem tudja az okát.

BIKA:

Anyagi helyzeted nem túl rózsásan alakul ebben a hónapban. Biztasson, hogy ennél már csak jobb jöhet. Minden esetre befektetéseket ne tervezz egyenlőre. A szerelem viszont rád talál. Ez feledteti az egyéb gondokat. A többi majd megoldódik, persze azért tenned is kell érte. A tervezett utazásod is jobb lenne, ha kicsit halasztanád.

IKREK:

Munkahelyeden némi bizonytalanságot jeleznek a csillagok. Igyekezz, hogy ne te legyél az, akitől meg akarnak válni. Vannak támogatóid, akikre számíthatsz. Kérd, és vedd igénybe a segítségüket. A szerelemben légy óvatos. Ha titkos utakra tévedsz, szinte elkerülhetetlen a lebukás, és ez a családi béke rovására megy.

RÁK:

Nagyon sok a teendőd ebben a hónapban. Otthon minden rendben van, de a munkahelyeden vitákra kell felkészülnöd. Ezek bosszantóak, és lelkileg megviselnek, de sajnos minden nem lehet tökéletes. Pénzügyekben szerencsésnek mondhatod magad, de vigyázz, hogy kinek adsz kölcsön, vagy mennyit, mert könnyen kihasználhatnak.

OROSZLÁN:

A családban rendeződött egy régi nézeteltérés. Sikeres napok következnek, csak vigyázz, hogy el ne veszítsd a mértéket. Igyekezz megtalálni a középutat. Ez vonatkozik a szerelemre is. Partneredhez, vagy házastársadhoz a szokásosnál több türelemre van szükséged. Ne okold őt, beszéljétek meg higgadtan a dolgokat.

SZŰZ:

A horoszkópod 7. háza fölött átvonuló égitestek megingatják az amúgy sem stabil párkapcsolatodat. A barátoktól, támogatóktól kapsz ugyan szép ígéreteket, de jobb, ha nem számítasz rájuk. Temetkezz bele inkább a munkába, de mindenképpen szükséged van kikapcsolódásra is. Bízz önmagadban, és kerüld a meggondolatlan lépéseket. Járj társaságba, sportolj!

MÉRLEG:

Számodra nagyon fontos a társ. Ha szingli vagy, most nagy esélyed van, hogy megtaláld az igazit. Ha már régóta fontolgatjátok, most eljött az idő, hogy összeköltözzetek. A munkahelyeden is változások várhatók. Lehet, hogy egyeseknek rezeg a léc. Ne aggódj, általában nem a szorgalmasakat szokták elküldeni. Ha utazást terveztél , ez most nem a legmegfelelőbb időpont.

SKORPIÓ:

Munkahelyi intrikák okoznak kellemetlen napokat a hónap első felében. Jobb, ha elhatárolod magad, a munkahelyi stressz kihat a családi életre, és az egészségedre. Nem mondható rólad, hogy túlzottan anyagias vagy, de most valahogy mégis azt tartod a legfontosabbnak. Azért óvakodj, ne hagyd magad rábeszélni egy olyan vállalkozásra, amire csak ráfizethetsz.

NYILAS:

A munkahelyeden új feladattal bíznak meg, ami valószínűleg plusz pénzt is jelent. Fogadd el az események sodrását, hisz magabiztos vagy, aki nem ismer lehetetlent. A szerelemben igazi sikerekre számíthatsz, de nem árt az óvatosság, mert egy esetleges ígéret felboríthatja párkapcsolatodat, vagy házasságodat. Pillanatnyi örömnél a hosszabb távú nyugalom és béke többet ér.

BAK:

Előkerülhet egy régi szerelem, ami a jelenlegi kapcsolatodat alapjaiban megrengeti. A féltékenységi jelenetek talán nem is alaptalanok. Üljetek le, és beszéljétek meg őszintén a dolgokat. Munkahelyeden rendben mennek a dolgok, munkádat elismerik, és ez anyagiakban is megmutatkozik. A kollégák riválist látnak benned, irigykednek, pletykálnak a hátad mögött. Csalódást okoz némelyik. Ez ne vegye el a jó hangulatod, majd megbékélnek, ha akarnak.

VÍZÖNTŐ:

Különösen vigyázz az egészségedre ebben a hónapban. A tavaszi napsütés kicsit csalóka. A munkahelyed stabilnak látszik, még némi fizetés emelésre is számíthatsz. Egy váratlan fordulat meglehetősen előnyös helyzetbe hoz. Egyúttal megnőnek az elvárások is az irányod ba. A magasabb pozíció több felelősséggel jár. Járj többet társaságba. Ha szingli vagy, nagy esélyed van, hogy komoly társra lelj.

HALAK:

A házastársaddal viták merülnek fel. A társad gyanakszik, talán nem is alaptalanul , hogy valaki más férkőzött a bal pitvarba. Egy halódó kapcsolaton nincs mit sajnálni, de vajon az az új lesz az igazi? Lehet, hogy úgy gondolod, hogy tisztában vagy az érzéseiddel, de az a másik ugyanazt érzi? Mielőtt cselekszel, gondolj végig alaposan mindent. Megéri? Talán csak egy fellángolásról van szó, és később megbánod.