Bulvár Horoszkóp

JÚNIUSI HOROSZKÓP

KOS:

A hó elején a szokásos lendületed kicsit alábbhagy. Vénusz, a kis szerencse bolygója segít, sőt ösztönöz a párválasztásra. Ha úgy gondolod, hogy megtaláltad az igazit, és törvényesítés re szánod el magad, jobb, ha a nyár végére halasztod. Munkában szinte zökkenőmentesen alakulnak dolgaid. Ha valami újba szeretnél kezdeni, az idő megfelelő. Hosszú távon sikerekre számíthatsz.

BIKA:

Eleinte az anyagiak lesz a központi kérdés a családban. Gyarapodhatsz is, de ne bízd el magad, mert kiadásod is lesz bőven. Talán több is a tervezettnél. Szerelmi életedben a hó vé ge felé döntésre kényszerülsz. Rajtad múlik, hogy képes vagy-e a fennálló viszályt rendezni, vagy rosszabb esetben búcsút vesztek egymástól. A rossz kapcsolat megszakítása lehet, hogy nehéz, de végül megkönnyebbülést hoz.

IKREK:

Nagyon sok lesz a tennivalód ebben a hónapban, de megkapod hozzá kellő energiát is. A Mars bolygó egész hónapban lendületben tart. Ha utazást tervezel, azt inkább a következő hónapra halaszd. Ez természetesen a hosszabb utakra vonatkozik. Rövidebb, belföldi utak, kirándulások mindig hasznosak. Jót tesznek testnek, léleknek egyaránt.

RÁK:

Szerelmi életedben eleinte harmónia mutatkozik, de a hó közepe táján némi bonyodalom támad. Persze nem olyan tragikus a dolog, ahogy gondolod. A rossz hangulatod párodra is kivetíted. A feszültség néha kitör hangosabb szóváltásban. A biztonságot képzeletben korkorlátnak érzed. Aggodalomra nincs ok. A hó végére minden rendeződik.

OROSZLÁN:

Uralkodó bolygód a barátok-segítők házában halad. Az Uránusz jó fényszöggel támogatja, ami azt jelenti, hogy a barátoktól hirtelen, váratlan segítségre számíthatsz . Ebben a hónapban a legtöbb gondot a családi problémák okozzák, de a helyzet nem súlyos. Egy kiadós beszélgetéssel a helyzet megoldódik. Valaki nagy érdeklődést táplál irányodban. Lehet, hogy titkos kapcsolat lesz belőle.

SZŰZ:

A Vénusz, most nem a szerelemben lesz támogatód. Inkább anyagi helyzeted stabilizálásában lesz a segítségedre. Azért fontolj meg alaposan minden lépést, hogy pénzügyekben ne kövess el hibákat. Az a másik szerelem mostanában csak plátói marad. Jelenlegi kapcsolatod viszont még megmenthető. A döntés a tied. A jövőd szempontjából meghatározó.

MÉRLEG:

Bár, mint minden mérleg fontosnak tartod , hogy legyen társad, ebben a hónapban a párban élőknek mégis az elengedést kellene gyakorolni. Minden apróság miatt nem szabad azonnal szakításra gondolni. Több kompromisszum, és a „hosszabb gyeplő” ,és lehet , hogy szorosabb lesz a kötelék hosszabb távon .A szingli mérlegek legyenek türelmesek, mert Ámor ugyan már készülődik, de kell még egy hónap legalább, hogy szíven találjon.

SKORPIÓ:

Hangulatod a munkahelyi viták egy kicsit lelomboznak. Igyekezz inkább távol tartani mamagad, de ha mégis szükséges belefolynod a vitába, óvakodj a túlzásoktól. Nem válik hasznodra, ha harcias kedvedben elragadtatod magad. Egy régi szerelem felbukkanása egy kis zavart okoz családi életedben. Jól gondold meg, hogy egy kis flört megéri-e. A titok nem ma rad sokáig titok.

NYILAS:

Sikeresen alakulnak a dolgaid , főleg a hónap első felében. A munkahelyen a főnök új feladattal bíz meg. Talán éppen erre vártál, hogy bizonyíthass. Joggal érezheted magad sikeres nek. A szerelemben úgyszintén sikerekre számíthatsz. Szinte sugárzol. Akár még esküvő is szóba jöhet, legalábbis a tervezgetés szintjén. Ha költözködésre szánod el magad, ne halaszd el a jó lehetőséget.

BAK:

A kitűzött célokat ugyan még nem sikerül maradéktalanul teljesítened a munka, karrier teterületén, de a családi béke úgy tűnik, hogy helyre áll. Sikerül tisztázni a régi sérelmeket, félreértéseket. A Jupiter és a Vénusz júniusban segít a párválasztásban. Ha megtalálod a nagy Ő-t, hosszú távú, tartós kapcsolat, akár házasság is lehet belőle. Ne bízz semmit a véletlenre, jól fontold meg a döntéseidet.

VÍZÖNTŐ:

A munkahelyen valamelyik kollégával nézeteltérésed támad, ez eléggé rányomja bélyegét hangulatodra. A helyzet csak átmeneti. Hamarosan megtalálod a megoldást. Valaki kölcsönért szeretne hozzád fordulni. Nem árt az óvatosság. Jól gondold meg, hogy kinek adsz, és mennyit. Szerelmi kalandokba nem lesz hiányod ebben a hónapban, bár elkötelezni nem szándékozod magad. Közlekedésben légy óvatos! ...

HALAK:

A Halak jegy szülöttei még érzékenyebbek lesznek ebben a gyönyörű nyári hónapban. A szikrázó napsütés romantikus terveket sugall . Mostanában jobban hiányzik a gyengédség, a melegség. Tölts pároddal minél több időt a szabadban. Ha utazást terveztél, akár külföldi, akár belföldi út, ez a megfelelő alkalom.. Romantikus napokat, vagy heteket tölthettek el együtt. A Vénusz jó fényszöggel támogatja jegyed uralkodó bolygóját.