Bulvár Horoszkóp

JÚLIUSI HOROSZKÓP

KOS:

A családban , főleg a hó elején sok intézni való hárul rád. A hivatalos ügyek intézése sikeres lesz. Ha szülő vagy, ebben az időszakban még több türelemre van szükséged. Úgy látod, hogy a lurkó lett rakoncátlanabb, pedig csak a türelmed van fogytán. Ha mindig szeretettel közeledsz felé, több lesz a siker, mint hirtelen agresszív cselekedettel.

BIKA:

Szerződés, vagy megállapodás kötésnél légy különösen óvatos ebben a hónapban. Leginkáb pénzügyi téren számíthatsz sikerekre. Szinte semmit nem kell tenned a cél érdekében. Azért a költekezéssel vigyázz. Csak addig nyújtózz, ameddig a takaród ér. Ha külföldi utat terveztél, és van választási lehetőséged, akkor szerencsésebb a következő hónapra halasztani.

IKREK:

A hónap közepéig a Mars még ellát energiával, segít. Használd ki a lehetőséget. Ha restanciád van, ne halogasd. Barátok támogatására is számíthatsz. A közvetlen környezetedben valaki nem őszinte hozzád. Ha pénzt kérne kölcsön, előbb higgadtan mérlegelj, utána dönts. Ügyelj jobban az egészségedre! Fontos a sok folyadék és a vitaminok.

RÁK:

A Jupiter átlépett a Rák jegybe. A jegy szülöttei érezhetik jótékony hatását. Rendkívül aktív és tevékeny leszel ebben a hónapban. Szinte égsz a tettvágytól. Sok lesz a kiadásod, de váratlan bevételre is számíthatsz. A társaddal lehetnek nézeteltérések, de ezek nem komolyak. Nem szabad minden apróságot a lelkedre venni . A családi vita többnyire olyan, mint a nyári zápor. Ahogy jött, olyan hamar vége.

OROSZLÁN:

Ha vállalkozást tervezel indítani, ez a megfelelő időpont. Élvezed Jupiter, a nagy szerencse bolygó támogatását. Ha valami kikapcsolódásra, szórakozásra támad kedved, nem jársz rosszul, de kerüld a szerencsejátékokat. Ha sportolsz, akkor a meleg nyári napokon az uszoda, strand a leghasznosabb kikapcsolódás.

SZŰZ:

Általában megfontolt ember vagy, de ebben a hónapban még inkább előtérbe helyezed ezt a jó tulajdonságodat. A munkahelyeden nincs minden rendben.. Jobb, ha elhatárolod magad a vitáktól a pozíciód és munkahelyed megtartása érdekében. Ha a saját feladatodra koncentrálsz, a siker nem marad el.. Becsülendő dolog, hogy odafigyelsz a családtagok egészségére, de a saját egészségeddel is kellene törődni.

MÉRLEG:

Nagyon fontos számodra a társ. Ez mostanában különösen előtérbe kerül. Lehet, hogy párkapcsolatodban egy szakaszt le kell zárni. A döntés joga nálad van. Ez lehetőség egy újrakezdésre tiszta lappal. Ha úgy döntesz, hogy a helyzet még sem olyan súlyos, megújulhat a régi kapcsolat is. Egy kellemes utazás keretében tisztázzátok a helyzetet.

SKORPIÓ:

A munkahelyen a szokásosnál nagyobbak az elvárások feléd.. Úgy érzed, hogy betelt a pohár. , mert már eddig is túlteljesítettél. Nézeteltérésed támad a feletteseddel. Fogd vissza a harciasságod, próbálj alkalmazkodni a körülményekhez. A hónap végén egy új kapcsolat veszi kezdetét. Egy flörttel indul, de lehet, hogy ő álmaid hercege.

NYILAS:

Olyan eseményekre számíthatsz, ami pozitív irányba terelgeti sorsod. Baráti és szerelmi kapcsolataid is jól alakulnak. Alapjában véve szerencsésen indul a hónap. Egészségedre sem lehet panasz. Használd ki a szép nyári hónap adta lehetőségeket. Kirándulj, tölts minél több időt a szabadban. Azért vedd figyelembe, hogy ez a nyár nagyon szélsőséges. Egy eső-kabát „életmentő” lehet nem csak eső ellen véd, hanem, ha hirtelen melegből hidegre vált az idő.

BAK:

Nagyobb kiadásokra számíthatsz ebben a hónapban. A családi ünnepek jócskán lemerítik a pénztárcádat. Vigasztaljon a tudat, hogy ezzel másoknak örömet szerzel. Párkapcsolatodban lesznek kisebb viták, de ezek nem komolyak. Magad is rájössz, hogy nincs értelme a haragés édes lesz a kibékülés. Ha egy mód van rá ne adj, és ne kérj kölcsön, mert körülményes lesz úgy visszakérni, mint visszaadni.

VÍZÖNTŐ:

A családi problémák némi gondot okoznak, de társaddal képes vagy megoldani. Ha megoszt játok a gondot, kisebb lesz a teher, és a megoldás örömén is osztozni fogtok. Munkahelyeden rendben mennek a dolgok. Szorgalmadat, igyekezetedet a vezetők méltányolni fogják. Lehet, hogy ez még anyagiakban nem mutatkozik, de eljön az idő, amikor erre is sor kerül.

HALAK:

Kirobbanó formában vagy, egészséged a toppon. Nagyon fontos számodra a nyugalom, béke, harmónia. Munkahelyeden mostanában ezzel nem is lesz gond, de azért tenned kell, hogy ez a családban is megmaradjon. Ne hagyd, hogy a családi viták elfajuljanak. Töltsd be a békebíró szerepét.