Bulvár Horoszkóp

DECEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Lelkesedésben nem szenvedsz hiányt. Munkatempód a megszokottnál is nagyobb szellemi és fizikai szinten egyaránt. Van önbizalmad, és ez jó, mert segít, hogy terveid megvalósítsd. Szerelmi életedben féltékenység miatt némi feszültség lehet, de egy kiadós beszélgetéssel tisztázódik a helyzet, és a bizalom helyreáll, sőt erősebb lesz, mint volt. Sokszor alaptalan híresztelések okozzák a problémákat.

BIKA:

Mereven ragaszkodsz dolgokhoz. Ez van amikor előnyödre válik, de párkapcsolatban több kompromisszumra van szükség. Anyagi helyzeteddel nem lesz gond, hiszen a Karácsonyi kiadásokat már jó előre betervezted. Ha nincs párod, most nagy esélyed van ismeretségeket kötni. Nagyon sok rendezvény közül válogathatsz. Lehet, hogy itt jön szembe veled, akit keresel.

IKREK:

A várt bevételeid megérkeznek, de még mindig nem elegendő, hogy hosszú távú terveid megvalósítsd. Tanulni soha nem késő. Bátran vágj bele, ez hasznos lehet előmeneteled szempontjából. Pároddal rendeződik a viszony, és „dúl a szerelem”. Igazán szerelmes hangulatban leszel ebben az ünnepekkel teli szép téli hónapban. Ha szingli vagy, van esélyed, hogy megtalálod álmaid hercegét.

RÁK:

A családtagok némi bosszúságot okozhatnak. Az érzékeny”Rákok” könnyen megbántódnak. Ehhez hozzájárul, hogy a munkahely sem problémamentes. Azért igyekezz a munkahelyi és az otthoni problémákat külön választani. A család nagyon fontos számodra. Minden problémára megtalálod az orvosságot. A hónap végére rendeződnek a dolgok, és békében ünnepelhetsz.

OROSZLÁN:

Nagyon fontos számodra az anyagi javak birtoklása. Mindig kiharcolod az igazad, de azért néha nem árt a szerényebb oldaladat mutatni. A hideg, borongós téli idő kissé depresszióssá tehet, de nem kell mindenkivel harcba szállni és talán nem is szükséges. A a szerencse melléd szegődik ebben a hónapban..A közlekedésben légy óvatos. A csúszós utak a gyalogosnak sem veszélytelenek.

SZŰZ:

A nagy munkakedved szűnni nem akar. Egyre több megoldandó feladatot tűzöl ki. Kicsit vissza kellene venned a tempóból, mert a nagy hajtás az egészséged rovására mehet. Ügyelj az öltözködésre. Rétegesen melegen, mert hajlamos vagy a meghűlésre. A hónap vége felé találkozol valakivel, talán a múltból. A kellemes beszélgetésnek még folytatása lehet.

MÉRLEG:

Hagyd kibontakozni a benned lakó szeretetteljes érzéséket. Tanusíts nagyobb türelmet társadhoz, szeretteidhez. Társad, és a család ezt méltányolni fogja, helyrebillen a harmónia. Nem jó, ha mindenkivel bizalmatlan vagy , de ügyelj, ha megosztod a titkaidat, hogy kivel. Anyagiakkal nem lesz különösebb gondod, hacsak túl nem költekezel az ajándékok vásárlásakor. Nem az érték a fontos, hanem az, hogy milyen szándékkal adjuk.

SKORPIÓ:

Elégedetlenségre nincs okod. A Vénusz , a kis szerencse bolygója hónap első felében még harmonikus fényszöggel támogat. Érdemes hosszú távú terveket szőnöd. Számíthatsz a rokonok támogatására is. Anyagi helyzeted nem romlik, de nem is javul. Ha szerződéskötést tervezel, vagy valami hivatalos intézni valód van, azt ajánlatos inkább a hónap elején intézni.

NYILAS:

Kisugárzásod megnő ebben a hónapban. Szinte mágnesként vonzod magad köré az embereket. Nyílt, őszinte megnyilvánulásod a kollégáknak is feltűnik. A szerelemben viszont tisztázandó ügyeid vannak. Lehet, hogy el kell engedned valakit. Ha helyrehozhatatlan a kapkapcsolat, harcolni nem tanácsos. Az új szerelem nem sokára eljön.

BAK:

Anyagi téren nem lesz gond, biztonságban érezheted magad. A kellemetlen időjárás talán, ami rányomja bélyegét hangulatodra. A szerelemben meghitt, boldog napok várnak rád. A Jupiter azt ígéri, hogy talán még a törvényesítést is fontolgatjátok. Ha utazást tervezel, akár külföld, akár belföld, az jó gondolat, és a legjobb időpont.

VÍZÖNTŐ:

Ha erősíteni akarod a csapatszelemet, akkor most itt az idő, hogy szervezz egy kis év végibulit. Ez számodra is lehetőség, hogy véget érjen a depresszió közeli időszakod, ami kihatott partnerkapcsolatodra is. A kisebb nézeteltérések gyorsan rendeződnek. Mindketten belátjátok, hogy a sok munkahelyi stressz miatti türelmetlenség nem mehet a kapcsolat rovására.

HALAK:

Minden évben minden jegy szülöttjének vannak olyan akadályok, amin túl kell lépni. Számodra a Vénusz bolygó jó fényszöge segít barátokon keresztül, hogy megold a megoldhatatlannak hitt feladatokat is, bár intuícióid eddig is segítettek. Párkapcsolatban kellemes napokat ígérnek a csillagok. Egy romantikus szerelem teszi feledhetetlenné a hónapot.