Bulvár Horoszkóp

AUGUSZTUSI HOROSZKÓP

KOS:

A sok stresszhelyzet kissé szétszórttá tesz. Több pihenésre lenne szükséged .Relaxálj, próbálj kikapcsolódni legalább egy hétvégére, hogy energiát gyűjts. Bár lesz energiád bőven, főleg a hó közepétől, mert a jegyed uralkodó bolygója, a Mars a nagy szerencse bolygó közelében gondoskodik róla.. Utazási lehetőség is kínálkozik számodra.

BIKA:

Munkahelyeden rendben mennek a dolgok, a kollégákkal is felhőtlen a kapcsolatod. Energiád nagy részét a család köti le. Itt az idő, hogy a saját lelkeddel is foglalkozz egy kicsit. Szakíts időt meditációra. Vonulj félre kicsit a világ zajától. A hónap elején egy régi ismerőssel találkozol. Örülsz a találkozásnak, mert kellemes emlékek fűznek hozzá, és jó lesz egy kis nosztalgiázás.

IKREK:

Anyagi problémáid lehetnek, ha nem vagy elég óvatos. Nem vagy túl vidám emiatt, és rossz hangulatod kihat partnerkapcsolatodra. A cívódások kellemetlen napokat okozhatnak, pedig csak apróságokról van szó, szinte említésre sem érdemes . Ha kicsit lassítasz az iramon, és kipihened magad, hamarosan minden rendbe jön. Elég nagyvonalú vagy ahhoz, hogy könynyedén kezeld a bonyolult helyzeteket is.

RÁK:

Mozgalmas hónap előtt állsz. Nagyon sok lesz a tennivalód. Egészségeddel nem lesz gond, győzöd energiával. A szerelemben sikerekre számíthatsz, megnő a kisugárzásod. A szinglik párra találhatnak ebben a szép, utolsó nyári hónapban, de a kapcsolatban élőkre is kellemes szerelmi élmények várnak . Valaki segítségért fordul hozzád a hó vége felé. Ne utasítsd el, nem pénzt kér, és hálás lesz érte.

OROSZLÁN:

Alkalmas az időszak költözésre, lakásváltoztatásra . Szinte sugárzol az energiától. A szerelem is rád találhat. Ha most kötsz ismeretséget, abból hosszú távú kapcsolat lehet. A kapcsolatban élők is megszilárdíthatják kapcsolataikat; Egy-egy meghitt beszélgetés mindig hasznos, és szükséges. Ha beruházásokat tervezel, azt inkább a hó végére halaszd.

SZŰZ:

A nagy hajtás az egészséged rovására mehet. Kicsit lassíts a tempón. Többet kellene pihenned., kikapcsolódni, társaságba járni. Eddig sem voltál meggondolatlan, de ebben az idő-szakban még nagyobb megfontoltságra van szükséged. Nyugalmadat családi problémák zavarhatják meg. Légy higgadt, és megtalálod a problémára a legmegfelelőbb megoldást.

MÉRLEG:

Sikeres hónapra számíthatnak a Mérleg jegy szülöttei. Vénusz, a kis szerencse bolygója segítségedre lesz.. Bár bevételre nem nagyon számíthatsz, de nem fogsz nélkülözni.Nincs mitől tartanod, amit akarsz, azt elérheted. Kockáztatnod viszont nem ajánlatos, mert veszíthetsz. A családban lehetnek viták, de próbáld a békítő szerepét játszani, és oltani a tüzet, nem táplálni.

SKORPIÓ:

Többnyire nyugalmas lesz a hónap számodra. . Karrieredben sikerekre számíthatsz,főnökkel munkatársakkal kellemes lesz a viszonyod. Jegyed uralkodó bolygója, a Mars, a hónap vége felé dinamikát visz az életedbe. Ügyelj, hogy ez a fizikai teljesítményedet növelje. Sportolj, kirándulj. Marsnak a Skorpió jegyben ugyanis lehet negatív hatása is. Ne kapkodj, kerüld a vitákat. Most nem lesz egyszerű visszafogni magad.!

NYILAS:

Nagyon kedvező az időszak utazásra, tanulásra. Használd ki ezt a számodra nagyon kedvező bolygó konstellációt. Ha eddig nem volt szándékodban, legalább tervezz be egy kedvező árfekvésű külföldi utat. Egészségeddel nem lesz gond. Némi családi probléma megoldása vár rád.,de aggodalomra nincs okod, hamarosan minden rendben lesz.

BAK:

Ebben a hónapban a megszokottnál is több figyelmed irányul a munkára és a családra. Ha munkát keresel, akkor ebben a hónapban lehetőséged van, hogy találsz. Romantikában sem lesz hiányod. Ha szingli vagy, szinte zsongnak a hódolók körülötted. Gondold meg alaposan, hogy milyen mélyen mész bele a kapcsolatba, mert az ebben az időszakban kötött kapcsolatok nem valószínű, hogy tartósak lesznek. Többnyire csak flört.

VÍZÖNTŐ:

Lehet, hogy egy barátság megszűnik . Minden esetre kezd eltávolodni tőled. Ne sajnáld! Az igazi barát a negatív kritikát is elviseli és okul belőle. Szerelemben szerencsés leszel. Sok szerelmi boldogságra számíthatsz. A költekezéssel vigyázz. Ha nem muszáj, inkább ne adj, és ne kérj kölcsön, mert a visszafizetéssel gondok lehetnek. Ha hosszú útra indulsz, készülj fel, hogy sok a türelmetlen ember az utakon. Az autózás nem veszélytelen.

HALAK:

Pénzügyek intézésében a csillagok támogatását élvezheted. Ha hitelt igényeltél, nagy a valószínűsége, hogy kedvező lesz az elbírálás, és megkapod. Nem várt bevételre is számíthatsz. Esetleg egy kölcsönadott pénz jön vissza .Ha tartós kapcsolatra vágysz, akkor még egy kicsit várnod kell. A munkahelyen előrelépésre számíthatsz, ha megtartod lendületed és szorgalmad.