Bulvár Horoszkóp

ÁPRILISI HOROSZKÓP

KOS:

Nagyon mozgalmas hónap elé nézel. Rengeteg lesz a tennivalód. Csak győzd energiával! A Mars bolygó a hónap elején lendületbe hoz, de tenned is kell érte, hogy ne az egészséged vallja kárát. Próbálj magadra is időt szakítani. Járj társaságba, szórakozni. Munkahelyeden, és anyagiak területén is általában szerencsésen alakulnak dolgaid.

BIKA:

Nem a legszerencsésebben alakul a pénzügyi helyzeted ebben a hónapban, de azért próbálj abból gazdálkodni, ami van. Ne kérj kölcsön, mert azt vissza kell adni. A szerelemben vi- szont kedveznek neked a csillagok. Járj nyitott szemmel, mert lehet, hogy éppen a nagy”Ő” vel találkozol. Új barátságokat is köthetsz. Barátság, v szerelem, mindenesetre tartós lesz.

IKREK:

Alapjában véve kellemesnek ígérkezik a hónap. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek ap- róbb kellemetlenségek, de ezeket könnyűszerrel meg tudod oldani. Nem ajánlatos nagyobb, nagy kockázattal járó terveket szőnöd. Ezt inkább halaszd későbbi időszakra. A szerelem- ben számíthatsz sikerekre, de nem ez az egyetlen dolog az életben, amit meggondolatlanság- gal elronthatsz.

RÁK:

Élvezd a tavaszi napsütést! Tölts több időt a családdal. Hivatalos ügyek intézésére kedvez- nek a csillagok. Ha társaddal külföldi utat tervezel, jó időpontot választottál. Otthon minden rendben lesz, de társaddal legyél kicsit megértőbb. Így elkerülheted a felesleges vitákat. Szép dolog, hogy segítesz másokon, de vigyázz, hogy ne használják ki jóhiszeműséged.

OROSZLÁN:

Kellemes kiruccanások várnak rád. Akár kedvtelésből utazol, akár munka ügyben, kellemez élményekben lesz részed. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan változások történnek, amelyek hatása sokáig érezhető lesz. Sikeres napokra számíthatsz a szerelemben, karrier- ben, csak arra vigyázz, hogy ne veszítsd el szem elől a mértéket.

SZŰZ:

Alapjában véve kedveznek neked a csillagok, de valahogy még sem minden úgy sikerül, aho gyan szeretnéd. Feszültségek támadhatnak munkahelyen és a szerelmi életedben is, bár ezek nem olyan súlyosak, ami megoldhatatlan lenne. Azért vigyázz, mert kis ügyekből is lehet nagy gondot csinálni. Egyszerű megoldások helyett ne válassz bonyolult módszereket.

MÉRLEG:

Szerelem terén úgy tűnik, hogy a szerencse nem valószínű, hogy pártfogásába vesz. Uralko dó bolygód , a Vénusz most éppen jegyeddel szemben áll. Ez feszültséget jelez a párban é- lőknél, több megértésre, toleranciára van szükség. Most inkább a szokásosnál is nagyobb akaraterőd és magabiztosságod az elérhető célokra fordítsd.

SKORPIÓ:

Bár nem jellemző rád, hogy anyagias vagy, de ebben a hónapban valahogy mégis ezt tartod a legfontosabbnak. Talán azért, mert túlköltekeztél, és nem elégszel meg a szerény lehetősé gekkel. Egy barát vállalkozásra, befektetésre szeretne rábeszélni. Jelenleg nem a bátorságo- don múlik, de mindenképpen kerüld a vakmerő, gyors meggondolatlan döntéseket, mert a- zokra könnyen ráfizethetsz.

NYILAS:

A Vénusz bolygó az Uránusszal együtt az 5. házadban halad. Hirtelen fordulatot hozhat a szerelmi életedben. Hogy ez jó, vagy rossz , az kizárólag rajtad múlik. Munkahelyen, hiva- tásban légy óvatos, könnyen összeütközésbe kerülhetsz fölötteseiddel, munkatársaiddal egyaránt. Fogadd el az események sodrását, hogy megkíméld magad a fölösleges harcoktól.

BAK:

Életedben gyökeres változásokat hozhat a Szaturnusz bolygó. Ez kihat, a gondolkodásodra, világnézetedre .A jövődre nézve kedvezőnek mondható. Bár gyakorlatias ember vagy, és a kézzel fogható valósághoz ragaszkodsz inkább,azért néha nem árt a megérzéseidre hallgatni Szerelemben inkább a hó végén születettek számíthatnak sikerekre.

VÍZÖNTŐ:

Időszerű lenne egy rokonoddal azt a régi nézeteltérést tisztázni. A harag rossz tanácsadó. Az otthoni béke is borulhat emiatt. A munkahelyen változás várható. Talán ez az oka, hogy jövedelmed is gyarapodik. Jó időszak ez egy kis lazításra, pihenésre. A sport is hasznos idő töltés és kikapcsolódás. Szívügyek terén nem lehet panaszod.

HALAK:

A magánéleted rendben van, Jupiter, a szerencse bolygója támogatását élvezed. Anyagi téren sincs különösebb gondod., váratlan bevételekre is számíthatsz. Nyugodtan lehetsz optimista. Az esetleges problémákat könnyedén leküzdöd, megoldod .Szerelmi téren a Vé- nusz bolygó most nem segít, ha nincs párod, nem valószínű, hogy tartós kapcsolat szövő- dik ebben a hónapban. Erre kicsit még várnod kell.