Bulvár Horoszkóp

SZEPTEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Meglehetősen jól kezdődik a hónap a Kos jegy szülötteinek. A Mars uralmi jegyében tartózkodik, bőven ellát energiával. Azért vegyél vissza kicsit a lendületből, mert az egészséged rovására mehet. Hevességed miatt társaddal is lehetnek nézeteltérések, de amilyen gyorsan „összekaptok", olyan gyors lesz a kibékülés is. Főnököddel is apró vitába keveredhetsz, de jó kimenetele lesz a dolognak.

BIKA:

Most érdemes új dologba kezdened. Az új Hold jó hatással lesz rád, kedvező folyamatokat indít be. Sok kiadásod lesz ebben a hónapban. Lehet, hogy a szomszéd is „bepróbálkozik” egy kis kölcsönnel. Gondold meg jól, hogy hova, és hogy mennyit költesz. A hó végén találkozol valakivel. Eleinte semmi szimpátiát nem érzel iránta, de végül akár szerelem is lehet belőle.

IKREK:

A hónap elején nem győzöd fogadni a látogatókat . Ez jó hatással lesz a hangulatodra. Igaz, kicsit bele kell nyúlnod a pénztárcádba, de a jó szándék megtérül előbb-utóbb. Sok lesz a tennivalód a munkahelyeden is. Új feladatokkal bíznak meg, de tele vagy energiával, képes vagy megoldani a rád háruló feladatokat.

RÁK:

Egy kisebb költözést tervezel , de lehet, hogy csak a lakáson belül forgatod fel a berendezést mozgatod meg a bútorokat. Hirtelen ötletedet nem mindenki díjazza a családban, de kellő kompromisszummal minden rendben lesz, és érzékeny lelked sem szenved csorbát. Önbizalmad megnő ebben az időszakban, új barátokat szerzel, a jóságos Jupiter melletted áll.

OROSZLÁN:

Kicsit több lesz a kiadásod ebben a hónapban a tervezettnél. Bár lesz plusz bevételed is, de azért nem árt az egyensúlyt megtartani. A családban valaki vitát kezdeményez. Légy lojális és megértő. Rád hárul a feladat, hogy jó mederbe tereld a dolgokat. Ne feledd: a harag rossz tanácsadó. Munka és karrier terén pozitív változásokra számíthatsz.

SZŰZ:

Az új Hold jó irányba befolyásolja megkezdett ügyeidet. A Jupiter és a Merkúr segítségedre lesznek, hogy több megoldatlan problémára könnyedén megoldást találj. Hirtelen feltűnik valaki a múltból, aki kisebb utazásra csábít. Fogadd el az ajánlatot, nem árt egy kis kikapcsolódás. Akár egy hétvégi Wellness új energiával tölt fel. A hónap második felében anyagi pluszra számíthatsz.

MÉRLEG:

Több olyan helyzettel kell megküzdened, amire nem számítottál, de képes vagy cselekedni. Nagy a lelkesedésed a hónap elején. Tanulj ! Nagyon alkalmas ez az időszak, hogy új ismereteket szerezz. Maradjon meg a lelkesedésed, kitartásod. Hiszen a tanulás csak hasznodra válhat. Anyagi helyzetedre vonatkozólag némi javulást mutatnak a csillagok a hónap vége felé.

SKORPIÓ:

Nagyszerű lesz számodra ez a hónap . Igaz a hó elején akad némi kellemetlenséged, de hamar túlteszed magad rajta. Uralkodó bolygód a Skorpió jegyében jár. Ez megnöveli aktivitásod, és a hónap közepétől .már nincs akadály. Külföldi út is esedékes. Talán egy régen dédelgetett terved válik valóra. A hó vége felé társaddal valamiben nem értetek egyet. A vita veszekedéssé fajul.,de a harag hamar elszáll, és édes lesz a kibékülés.

NYILAS:

A karrier kiemelten fontos terület számodra ebben a hónapban. Feletteseiddel nem igazán jó a viszonyod ebben az időszakban, de próbálj inkább nyelni egyet, és kerülni a vitát. A mum kahelyi rossz hangulat kihat családi életedre, nyűgös leszel. Próbáld fékezni indulataidat. Pénzügyek terén jól alakulnak a dolgok. Ez felvidít, és a megingott párkapcsolatod is helyrebillen.

BAK:

Csupa jó dolgot hoz számodra a szeptember. Megnő az önbizalmad. Több változás is lesz a magánéletedben. Az otthonodban is számíthatsz változásra, de lehet, hogy ez csak annyiból áll, hogy betoppan egy nem várt, de régen látott rokon. A hónap végén új munkalehetőség kínálkozik. Fogadd el, ne szalaszd el a lehetőséget. A köz lekedésben légy óvatos!

VÍZÖNTŐ:

A kreatív ötleteid most sem hagynak el. Bármibe belefogsz, sikereket érsz el. Ha nincs párod, most elképzelhető, hogy megtalálod.. A pénzügyek, és munka területén változásokra számíthatsz. Vállalkozás beindítására is alkalmas ez az időszak., bár külföldi munka lehetősége is fennáll a hónap közepétől. A hó végére jól alakulnak az anyagiak.

HALAK:

Vidáman indul a hónap számodra. Egy kialakuló románc van a láthatáron. A munka területén is pozitív változásokra számíthatsz.. Lehet akár új munkahely is, amit felajánlanak. Fogadd el ez a jó szándékú segítséget. A Jupiter, a szerencse bolygója is veled lesz. Bár bevételeid nem elképzeléseid szerint alakulnak, ne búslakodj! A következő hónap sikeresebb lesz.