Bulvár Horoszkóp

OKTÓBERI HOROSZKÓP

KOS:

Nagy lesz a sürgés-forgás a családban. Változásokat hoz ez a szép őszi hónap. A változás a párkapcsolatodra is vonatkozik. Rajtad múlik, hogy megerősödik, vagy megszakad. A Mars bolygó tüzes jegybe lép, és mint uralkodó bolygód tettekre ösztönöz. Próbáld jó irányba terelni ezt az energiát. Sportolj, ha van rá lehetőséged, de egy intenzív séta naponta akár egy fél órára jót tesz az egészségednek.

BIKA:

Az anyagiak és a párkapcsolat kerül fókuszba .ebben a hónapban. A családi kassza bevétele növekedést mutat, mivel egy barát, akinek kölcsönt adtál most visszafizeti az adósságot. A hónap vége felé találkozol valakivel, aki valamikor fontos volt neked. Talán egy régi szerelem? Lehet, hogy nem véletlen ez a találkozás. Lezáratlan ügyetek maradt, és van sok mondanivalótok egymásnak.

IKREK:

Egyik flört a másik után. Nem győzöl válogatni. Úgy megnő a kisugárzásod, hogy szinte letámad a másik nem. „Ágyadba” pottyannak a lehetőségek. Vigyázz, legyél óvatos! Főleg, ha nem vagy szingli. Egy kis meggondolatlan kalandnak súlyos következményei lehetnek. Munkatársaddal is lehetnek viták, de egy kávé mellett minden tisztázható.

RÁK:

A hónap elején a legtöbb gondot a család okozza, de a hó közepére eloszlanak a felhők. Töltsetek több időt együtt. A közös programok sok örömet, összetartozást hoznak. Kirándulás, sport legalább hétvégeken feltölt, és kellemes kikapcsolódás. Pénzügyekben kedvezően alakulnak a dolgaid. Légy türelmes, mert a következő hónap több számodra kedvező eseményt hoz.

OROSZLÁN:

Aktív hónap ígérkezik számodra októberben. Sok lesz a tennivalód, főleg a családon belül. Nem lesz sok időd a napon sütkérezni. Még jó, hogy már az idő sem igen lesz alkalmas erre. A hónap végére magánéletedben jelentős javulás várható. A Vénusz saját jegyébe lép, és egy kellemes fényszöggel támogat. Társaddal is rendeződik a kapcsolatod. Ha szingli vagy, van jó esélyed új párt találni.

SZŰZ:

Anyagi helyzeted a hónap közepétől javul. Ez lehet egy váratlan bevétel következménye. A családban mozgalmasabb lesz az élet, aminek aktív részese vagy. Azért próbálj kicsit önző lenni magaddal szemben. Ha megtalálod a megfelelő társat minden könnyebb lesz. Megoszthatod vele örömöd, bánatod. Szakíts időt, hogy megtaláld, vagy megtartsd az igazit. Járj többet társaságba, szórakozni, kikapcsolódni.

MÉRLEG:

Kicsit túlköltekeztél mostanában. Egy ideig meg kell húzni a nadrászíjat. Vígasztaljon, hogy új munkalehetőség van kilátásban. Barátok, támogatók lesznek segítségedre ebben. A társ nagyon fontos számodra. Jó hírem van, a hónap végén a szerelem bolygója, a Vénusz a Mérleg jegyébe lép. Sok izgalmas találkozásban lesz részed. Jöhet egy új partner, de ha van párod, azzal elmélyül a kapcsolat. Egy kis összetűzés megbolygathatja a békés családi hangulatot, de hamarosan rendbe jönnek a dolgok.

SKORPIÓ:

Nagyon mozgalmas hónap elé nézel. Talán kevés időt fordítottál a családra, és egy kicsit kiszaladt a kezedből az irányítás . Túl sok volt a kiadásod. Most fogd vissza kicsit a költekezést; gondolj a későbbi napokra. Partnerkapcsolatodban is vannak rendezni valók. Jöhet új szerelem, de gondold meg, hogy nem a régit kellene-e felújítani. A barátok melletted állnak, de ne kritizáld őket állandóan. Néha jobb, ha magadban tartod a véleményed.

NYILAS:

A Mars októberben a Nyilas jegyébe lép. Tüzes bolygó tüzes jegyben nagyon megnöveli aktivitásod. Barátaid közül valaki állást ajánl. Jól fontold meg, hogy elfogadod-e. Ez a neked megfelelő, amire számítottál? Anyagi nehézségeid is akadnak, de ne szomorkodj, ez csak átmeneti állapot. Szerelemben feltűnik egy titkos imádód, és ez kissé megzavarhatja meglévő kapcsolatod. Döntsd el, hogy megéri-e kockáztatni egy amúgy stabil kapcsolatot.

BAK:

A Szaturnusz jó oldalát mutatja ebben a hónapban . A Stabilizál, biztonság érzetet nyújt. Általában jól érzed magad a bőrödben. Helyrebillenni látszik anyagi helyzeted is egy váratlan bevétel révén. A magánéletedben is rendeződnek a dolgok . Ha szingli vagy, párt találhatsz, ha kapcsolatban élsz, szorosabbra fűződnek a szálak.

VÍZÖNTŐ:

A Szaturnusz Októberben átlép a Skorpió jegybe. Nagyobb felelősségvállalásra készteti a Vízöntő jegyűeket. Most megvalósulhatnak céljaid. Munkád elnyeri jutalmát, kreatív ötleteid elismerést nyernek, és ez megmutatkozik anyagiakban is. Barátaid ösztönzésére és támogatására számíthatsz.

HALAK:

A Neptun sok éven keresztül a Halak jegyben tartózkodik, de októberben a Szaturnusz egy jó fényszöggel támogatja. Nagy segítségedre lesz, hogy álmaid megvalósuljanak. Anyagi helyzetedben pozitív változásra számíthatsz. Talán fizetés emelés, vagy jutalom? Mindenképpen jó hatással lesz rád, hangulatodra, közérzetedre. A közlekedésben légy óvatos.