Bulvár Horoszkóp

NOVEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

November hónapban nem kedveznek túlzottan a csillagok a Kos jegy szülötteinek. Talán a hó közepén lezajló Napfogyatkozás az oka, ami ugyan inkább a társadat érinti, mint anyagi veszteség, de párkapcsolatban ez mindkét félre kihatással van. A szomszéddal sikerül egy régi félreértést tisztázni, és helyreáll a béke. A munkahelyen is változásokra számíthatsz.
Igyekezz a maximumot nyújtani , hogy ne Te legyél, akitől meg akarnak válni.

BIKA:

Gyűjtsd az energiát! Sok lesz a teendőd ebben a hónapban. A karrier érdekében hanyagolnod kell a családot. Vigyázz, hogy a nagy hajtás ne menjen az egészséged rovására. A hónap végén különösen fontos, hogy odafigyelj az egészségedre. Töltsd fel vitaminokkal a szervezeted. Pihenj sokat, és ne engedd, hogy a szomorú idő magával ragadja hangulatodat.
A Napfogyatkozás társkapcsolatodra hat. Legyetek megértőek egymáshoz. A Holdfogyatkozás túlköltekezésre ösztönöz. Légy beosztó, gondolj a holnapra is!

IKREK:

Munkahelyeden lehetnek változások ebben a hónapban, inkább a hónap közepe felé. Ez nem feltétlenül munkahely változás, lehet csak belső átszervezés, esetleg főnök váltás.
Fáradtnak érzed magad. Több időt kellene fordítanod pihenésre. Akár egy hétvégi Wellness, vagy kirándulás a családdal feltöltene testileg, lelkileg. Vigyáznod kellene jobban az egészségedre.
Szerelmi életedre kedvező hatással vannak a csillagok, viszont a családban bizonyos dolgokat meg kellene beszélnetek. A közlekedésben légy óvatos!

RÁK:

Ha üzleti befektetést tervezel, azt inkább halaszd, nem túl kedvező erre a bolygóállás számodra.
Szerelmi életedre jó hatással van a Napfogyatkozás. A Mars jegyében az érzékiség fokozódik. A házastársak között szorosabbra fűződhet a kapcsoltat, a szinglik pedig lehet, hogy most találják meg az igazit. A családban lehetnek nézeteltérések. Türelmesnek és toleránsnak kell lenned, mert a családi béke, jó hangulat alapja és meghatározója a közérzetednek a szomorkás őszi napokon.

OROSZLÁN:

A veszélyes befektetéseket mindig kerülni érdemes, de november hónapban ez számodra különösen ajánlatos. Anyagi bevételre számíthatsz, de a befektetést inkább halaszd. A hónap közepétől a család kiemelkedő terület lesz, tölts több időt velük. Csináljatok közös hétvégi programokat. Egészséged a hónap végére javul, de lelki feltöltődésre is szükséged van.
Olvass vidám könyveket, szórakozz. Barátaidra számíthatsz, de több türelemre van szükség irányukba. Az utak egyre csúszósabbak. Az autózás nem veszélytelen, de a gyalogosnak is figyelmesebbek kell, hogy legyenek. Ez elsősorban az Oroszlánokra vonatkozik ebben a hónapban.

SZŰZ:

Ez a hónap nagyon kedvező a Szűz jegyűeknek, hogy sokat olvassanak, tanulásba kezdjenek vagy folytassák azt. Mindenesetre cél az ismeretek bővítése. Ez részben kikapcsolódás is a monoton hétköznapokban. Apróbb bevételekre számíthatsz., de ez nem lesz hosszú távú. A fogyatkozások hatással lehetnek a munkahelyedre, esetleg a karrieredre. Pihenj sokat, tölts több időt a családdal. Lehet, hogy elromlik a mosógép, vagy más háztartásban fontos technikai eszköz, de előfordulhat, hogy az autóhoz kell szerelőt hívni. Ez egy ilyen hónap! A következő majd jobb lesz.

MÉRLEG:

Az egészséged a toppon! A Vénusz kedvező fényszöge érzelmeidre is jó hatással van. Ideje, hogy fordíts több időt magadra. Lepd meg magad néhány ruhával, vagy olyan csecsebecsével, ami örömet okoz. Frissítsd fel a baráti kapcsolataidat, tölts velük több időt. Ez talán kárpótol azért az elmaradt utazásért, ami csak terv maradt . A társaddal van tisztázni valód, ezt tedd meg mielőbb, mert többet kell tűrnöd a munkahelyen. A főnök nem megértő mostanában.
A holdfogyatkozás anyagi helyzetere van hatással.

SKORPIÓ:

A Szaturnusz csillagjegyedbe érkezett., és csak két év múlva halad tovább. Kártevő bolygóként ismeretes, de van kedvező hatása is. Felelősség érzeted megnő ebben az időszakban.
Egészséged jó állapotban lesz, és ha vigyázol rá, így is marad még hosszú ideig. Fontos lesz a munka, munkahely témája. Ha karriered még csak a tervezgetés szintjén áll, gondold meg alaposan, mert jövőd sikereinek alapja nem mindegy, hogy milyen lábakon áll.
A hónap végén a külföldi utakat inkább kerüld.

NYILAS:

A Mars átvonul csillagjegyeden, tettekre ösztönöz. Ügyelj rá, hogy energiádat hasznos dolgokra fordítsd. Ne kapkodj, ne siesd el a dolgokat. Sportolj, szerezz új barátokat. A Merkúr segít a tanulásban, új ismeretek szerzésében. Pótold elmaradt levelezéseidet A Holdfogyatkozás próbára teszi társkapcsolatodat. Társaddal türelmesebbnek kell lenned a családi béke megtartása érdekében. Ha szingli vagy, megtalálhatod a párod ebben a hónapban. A közlekedésben fokozott óvatosságra van szükséged.

BAK:

A Napfogyatkozás inkább a barátaidra lesz rossz hatással . Egyik közülük nem őszinte hozzád.
Ha kölcsönkér valaki jól gondold meg, hogy kinek adsz, és mennyit. A Napfogyatkozás kapcsolatodat is próbára teszi., de ha toleráns vagy, és higgadt békésen megbeszélhetitek a vitás dolgokat. A munkahelyen is lehetnek változások, esetleg új kolléga, vagy főnök.
Háztartási gép, technikai eszköz elromolhat.

HALAK:

Egészséged hangulatod a borongós idő ellenére a toppon van. Hogy ez így is maradjon, azért tenned kell. Ügyelj az étkezésre , fogyassz sok zöldséget, vitamint. Ha nem sportolsz, iktass be naponta legalább fél órás sétát, mert a kilók hamar felszaladnak.
Előfordulhatnak családi problémák. Kerüld a veszekedéseket. A családi béke mindennél fontosabb. Színesítsd ki a szürke hétköznapokat. A pozitív gondolkodás mindenben segít.
Ebben a hónapban megtalálhatod, akire már régen vársz. Munkahelyeden több lesz a feladat, de ezt értékelni fogják főnökeid.,és ez anyagiakban is kifejeződik.