Bulvár Horoszkóp

Májusi előrejelzés a különböző csillagjegyek szülöttei számára

KOS:

Anyagi helyzeted jól alakul ebben a hónapban. De óvatosan a költekezéssel! Nem árt, ha gyűjtögetsz nyárra egy kis tartalékot. Rád férne egy kis pihenés. A munkahelyeden némi bizonytalanságot érzékelsz, de talán csak rosszindulatú pletykáról van szó, nem szabad komolyan venni. A múltból előjön valaki, – a talán régi barát, munkatárs – aki még mindig érzelmeket táplál irántad.

BIKA:

Boldog születésnapot kívánok a Bika jegy szülötteinek. A hónap első felében a Nap beragyogja életed. Magabiztosabb leszel, ezáltal jobban kitárulkozol. Talán egy kellemes hír is feldob. De ez még egyelőre titok. Nem beszélhetsz róla. Álmodozol valakiről, de ne ültesd magad a hintába. Tisztáznod kell, hogy ez barátság, vagy szerelem. Rád vár egy családi konfliktus megoldása. Nem könnyű feladat, de az eredmény kárpótolni fog. A máj14.-i Újhold segítségedre lesz a családi harmónia megteremtésében.

IKREK:

A hónap elején kicsit fáradt vagy, és nyűgös. Fokozottan vigyázz a közlekedésben! A családban lehetnek viták, de a szeretet, a szép szó mindent megold. Ne csacsogj feleslegesen! „Sok beszédnek sok az alja” Vénusz az Ikrek jegyében jár, de ebben a hónapban nem a szerelemben, hanem a kommunikációban lesz segítségedre. A fiatal korosztály körében inkább a szerelmi csalódás fordul elő gyakrabban az Ikrek jegy szülötteinél. De semmi ok a bánkódásra, mert a hónap vége felé a Nap az Ikrek jegyében jár, és új barátságot, új szerelmet, derűs napokat fog hozni.

RÁK:

Apró félreértéseket kell tisztáznod a baráti körben. Szívleld meg a kritikát, aztán lépj túl rajta. A beszélgetések folyamán fontos információkhoz juthatsz. Új lehetőségek nyílnak meg előtted. Amúgy mostanság a legnagyobb fejfájást az anyagi gondok okozzák. A házastársnak is akadnak gondjai, amiben szeretnél, de nem igazán tudsz segíteni. .Általában túlságosan leterheled magad. Nem könnyű helytállni a családban és a munkahelyen is, de aggodalomra nincs okod, a problémákat szerencsésen le tudod rendezni.

OROSZLÁN:

Váratlan eseményeket hozhat a május. Kisebb anyagi veszteség érhet, de egy kellemes belföldi utazás hosszú időre feltölt, és szép emlék marad. Rokonokkal, barátokkal kellemes találkozások várnak, és színesítik napjaid. Előfordulhat, hogy egy eddig titkolt kapcsolat megszakad. Ne bánkódj emiatt. Légy megfontolt, és tölts több időt a családoddal. Karriered sikerekben bővelkedik. Szinte élvezed a küzdelmet, és büszke vagy, hogy idáig eljutottál.

SZŰZ:

A szokásosnál nagyobb lendülettel veted magad a munkába, ami a nyakadba szakadt. Szorgalmadnak meg is lesz az eredménye az anyagiak tekintetében. Munkahelyi problémáid is megoldódnak. Szerencsejátékokat inkább kerüld, ha nem akarsz veszíteni, mert nem kedveznek ebben a csillagok. Legyél higgadt, és türelmes. Peres ügyekben sem élvezheted mostanság a Jupiter támogatását, az ilyen jellegű dolgokat, ha lehet, inkább kerüld, vagy halaszd el.

MÉRLEG:

Fontos baráti kapcsolat lehet veszélyben, ha nem vagy elég óvatos, légy türelmes, és elnéző. Vigasztaljon, hogy a családban rendben mennek a dolgok., és egy régi adósságod is megtérül. Párkapcsolatodban vannak tisztáznivalóid; Számodra fontos a társ, ha mód van rá, mentsd meg a kapcsolatot. Külföldi utat hitelből inkább ne tervezz! Belföldön is nagyon sok lehetőség van kikapcsolódásra, nyaralásra. Jó hírem van a függetlenek számára: Új kapcsolat jöhet. Lehet, hogy megjön az igazi?!

SKORPIÓ:

Nehéz napokat hoz a május a Skorpió jegy szülötteinek, mert a Nap oppozícióba kerül. De a Mars segítő kapcsolata megsokszorozza az erődet. A barátaid segítségére számíthatsz, fogadd el, jó szándékkal teszik. Kerüld a vitákat, a feszültséget. Érzékeny lelkednek jobb a „béke”. Egy kapcsolatod stabilizálódni látszik. Ha szingli vagy, most megtalálhatod az igazit. Ha már van párod, a kapcsolatod javul, megerősödik.

NYILAS:

Ebben a hónapban megsokszorozódik az energiád. Gazdálkodj erőddel okosan, és nagyobb dolgokat is megvalósíthatsz. Légy kitartó, és eléred a kitűzött célodat. A munkahelyeden is szerencsésen alakulnak a dolgok. Számítsz egy váratlan találkozásra, ami kellemesen érint, akár szerelem is lehet belőle. Ha utazást tervezel, nincs akadálya, hogy megvalósuljon.

BAK:

Május elején szinte szikrázol az energiától. Az utóbbi időben úgy is túlhajtottad magad. Már időszerű lenne egy kis kikapcsolódást betervezni. Ha más nem, egy hétvégi Wellness remekül kikapcsolna. A hónap végén egy kis szerencsében lesz részed. Lehet, hogy egy találkozás, ami váratlan fordulatot hoz a hétköznapjaidba. Az otthonodban is változtatást tervezel. Kisebb felújítás, átalakítás, szépítgetés.

VÍZÖNTŐ:

A hónap elején a Szaturnusz nehéz fényszöge kissé feszültté tesz. „Próbálj meg lazítani!” Ne engedd, hogy negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad. Járj társaságba, hiszen ott te vagy a központ, lelke vagy a csoportnak. Barkácsolj! Éld ki a kreativitásod! A hónap vége felé lehetőséged lesz kisebb utazásra. Ha üzleti ügyeid vannak, azt is inkább a hónap második felére tervezd.

HALAK:

A csillagok pozitív változást jeleznek az életedben. Használd ki a lehetőséget. Ellenben légy óvatos anyagi ügyekben, mert könnyen becsaphatnak. Vigyázz a pénzedre, értékeidre a buszon és villamoson is. A szomszédokkal, rokonokkal ebben a hónapban javul a kapcsolatod. Talán többet beszélgettek, közelebb kerültök egymáshoz. A hónap vége felé egy új szerelem is jöhet.