Bulvár Horoszkóp

DECEMBERI HOROSZKÓP

KOS:

Aktivitásod december hónapban sem csökken. Külföldi utakra is kedveznek számodra a csillagok.. Kreatív ötleteidet különösen a hónap vége felé a Mars-Uránusz kedvező fényszögkapcsolata segíti. Azért csak óvatosan! Ne kapkodd el a döntéseket.
A karrieredben is sikerekre számíthatsz. Talán hasznos ötleteidet a főnökeid is díjazni fogják.
Nem ártana néha egy kis pihenőt is beiktatnod. Legalább hétvégeken szükséged volna kis kikapcsolódásra.

BIKA:

Mostanában kicsit elengedted a gyeplőt, pedig rád a takarékoskodás inkább jellemző. Nem érdemes bosszankodnod, mert december elejétől már a Jupiter segíteni fog, hogy helyrebillenjen az anyagi helyzeted. Azért nem elegendő a csillagokra hagyatkoznod, tenned is kell érte, hogy így legyen. És akkor békés, nyugodt lesz a Karácsonyod, és a Szilvesztered is kitűnő hangulatban telik. Ha szingli vagy, váratlan szerelem jöhet, a párkapcsolatban élők is szorosabbra fűzik a szálakat.

IKREK:

Jupiter, a szerencse bolygója segít, hogy felismerd a lehetőségeket, de a kivitelezés már a te feladatod. A családi harmónia megteremtése és fenntartása legyen a legfontosabb célod.
Ez különösen fontos a szeretet ünnepén. Ha kiegyensúlyozott vagy, ez eredményeidnek biztos záloga a hétköznapokban. Igyekezeted ellenére a jövedelmed emelkedésére még januárig várnod kell.

RÁK:

Év közben eléggé kiköltekezted magad, de szorgalmadnak és kreativitásodnak köszönhetően megtalálod a megoldást, hogy bizakodóan zárd az évet.
A családi vitákat okos érvekkel próbáld elsimítani. „ A harag rossz tanácsadó”. Az egészségedre figyelj jobban a téli hónapokban. Fontos a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag ételek fogyasztása. Néha szükséged van kikapcsolódásra is. Szerelmi életed változatlanul stabil.

OROSZLÁN:

A családban nagy a sürgés-forgás ebben a hónapban. Egy nem várt látogatóra is számíthatsz.
Lehet, hogy a családi béke érdekében némi áldozatot kell hoznod.
A munkahelyen nagyon összegyűltek a feladatok. A munkatársakkal, ill. a főnökkel lehet némi szóváltásod. Nem fogadják kitörő örömmel, hogy néhány pihenő napra lenne szükséged.
éppen az év végi hajrában. Vigasztaljon, hogy a családi béke mindennél fontosabb.

SZŰZ:

A nagy hajtás az egészséged rovására mehet. Többet kellene pihenned, kikapcsolódni. A munkahelyi problémák nem olyan súlyosak, mint amilyennek látszanak. Sőt! A karriered felemelkedőben van. Ne vedd a lelkedre mások gondját-baját. A magadé éppen elegendő.
Valaki utazásra csábít. Ne erőltesd a dolgot! Egy másik időszak alkalmasabb lenne.

MÉRLEG:

Nagy lehetőségeket tartogat számodra a december hónap. Elégedett, és boldog leszel.
Különösen a hónap második felében számíthatsz anyagiakban pozitív változásokra.
A családi életed is mozgalmas lesz. Békés készülődés az ünnepekre.
Társkapcsolatodban is rendeződni látszanak a dolgok.. Az idillt egy régi felbukkanása próbálja megzavarni, de ez eredménytelen kísérlet marad.

SKORPIÓ:

Döntés előtt állsz több területen is. Ha komoly kapcsolatban élsz, tudatnod kell a társaddal, hogy ő az igazi, és terveid életre szólóak. Ő ettől nagyon boldog lesz, és csodálatos karácsonyi ajándék számára. A munkahelyen is hamarosan döntést várnak tőled. Jól fontold meg a választ. Egészségedet se hanyagold el, mert előfordulhat, hogy egy téli betegség hirtelen levesz a lábadról. Bár hamarosan túl leszel rajta. Szeretteid melletted állnak.

NYILAS:

Boldog születésnapot kívánok a Nyilas jegy szülötteinek. Családi életed, ezen belül a társkapcsolatod kellemes, szerencsés napokat tartogat. A jóságos Jupiter támogatását egész hónapban élvezheted. Használd ki ezt a lehetőséget! Tölts minél több időt a szeretteiddel.
Csináljatok közös programokat. Ez összekovácsol, és szebbé teszi a zord téli napokat.

BAK:

Főnökeid elismerik igyekezeted, de az anyagi helyzeted javulására még várnod kell.
Ezért légy óvatos a költekezéssel. Az ajándék, ha apró, akkor is sokat ér, ha jó szívvel és szeretettel adják. A családban sikerül tisztázni a korábbi nézeteltéréseket. Így békés, nyugodt lesz a Karácsonyod, és önfeledt szórakozással töltheted a Szilvesztert. Ha utazást terveztél, azt inkább halaszd.

VÍZÖNTŐ:

Kreativitásod decemberben a toppon van, és most még a szerencse is melletted áll, különösen a hónap első felében. A közlekedésben, elsősorban, ha autózol légy óvatos. A csúszós utakon könnyen baj lehet. A társkapcsolatban élőknek nagyobb türelemre lesz szükségük egymás iránt. A társ szövetséges, nem kerékkötö, ahogy esetenként érzed.

HALAK:

Harmonikusan telik az év utolsó hónapja. Még talán egy kis plusz bevételre is számíthatsz.
Az ünnepekre sok kiadást tervezel. Azért érdemes kicsit takarékoskodnod, mert a következő év elején nehezebb napok jönnek. A társaddal beszéljétek meg a problémákat. A megértő szép szó, és szeretet többet ér, mint a makacs ellenállás. Induljon békességben az Új év!